Zootropolis bifează un dublu record de box office în România  

Animalele din Zootropolis sunt mai tari decât seria Divergent

Zilele trecute vă povesteam despre cum a ajuns Shakira să îşi împrumute vocea unei gazele superstar. Ei bine, Zootropolis, animaţia care se bucură de piesa artistei columbiene, vine azi cu alte veşti bune. La mai puţin de două săptămâni după premiera din 4 martie 2016, Zootropolis a înregistrat în România încasări de aproape 489.000 de dolari americani şi aproape 100.000 de bilete, deţinând deja un dublu record de box office în ţara noastră.

Cea mai nouă animaţie Disney a debutat pe primul loc în weekend-ul de debut, cu încasări de aproape 190.000 de dolari americani şi aproape 39.000 de bilete vândute. Filmul şi-a menţinut poziţia de lider şi în al doilea weekend, când a avut peste 46.500 de spectatori, depăşind premiera Allegiant. Astfel, Zootropolis a devenit şi primul film distribuit de Forum Film România cu încasări mai mari în al doilea weekend după premieră, comparativ cu primul.

Zootropolis este un oraş al animalelor, care locuiesc în cartiere precum  Sahara Square sau Tundratown, şi au haine, joburi și ordine socială. Animaţia o are ca protagonistă pe polițista Judy Hopps care face echipă cu vulpoiul escroc Nick Wilde pentru a rezolva un caz de crimă.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau