Ascultă Booty Down, noul single lansat de Xonia

Twerk şi reggaeton

Xonia este un artist cameleonic care ştie să îşi surprindă publicul cu videoclipuri incitante, coregrafii senzuale sau colaborări inedite cu artişti internaţionali. Primăvara ne-o aduce pe artistă cu tot cu noul ei videoclip şi o nouă coregrafie pentru “Booty Down”.

Dansul este cu siguranţă punctul forte al artistei născute în Australia, însă de data aceasta twerk-ul este la un alt nivel.

Compusă şi produsă în România, “Booty Down” este o piesă de online ale cărei versuri au fost scrise chiar de Xonia împreună cu băieţii de la Pink Elephant, cei care s-au ocupat şi de producţia piesei, adică Nicolae Stan şi Radu Baisan.

‘”Booty Down” aduce vara mai aproape, Este o piesă de online care vă pregăteşte pentru single-ul oficial de vară pe care îl lansăm în luna mai. Am făcut un lyric video colorat cu multă distracţie pe care sunt convinsă că vom putea să dansăm şi să râdem împreună. Abia aştept să cântăm “Booty Down” la concertele mele!” a declarat Xonia.

Videoclipul a fost filmat de către Anthony Icuagu şi ne-o înfăţişează pe artistă într-o ipostază extrem de colorată, iar contrastul dintre mişcările senzuale de dans şi culorile din videoclip  ne duce cu gândul la favelele braziliene şi la mişcările de dans ale fetelor din America Latină. De machiajul Xoniei s-a ocupat Andreea Carapcea, iar Claudiu Sarghe de păr.

Piesa “Booty Down” este disponibilă în exclusivitate pe Deezer, în perioada 18 martie – 25 martie.

Xonia s-a lansat în industria muzicală românească cu super hit-ul ‘My Beautiful One’, cea mai difuzată piesă a anului 2010. În 5 ani de carieră a bifat mai multe piese ce au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale. Single-uri precum ‘Hold On’, ‘Remember’ sau ‘Ping Pong’ au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus Xoniei și prima colaborare internaţionala cu megastarul columbian J. Balvin pentru single-ul ‘I Want Cha’.

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau