Theo Rose ne prezintă noul ei videoclip “Noi stim”

Theo Rose, pe numele său real Theodora Diaconu, a crescut înconjurată de muzică și dans. Recitalurile pe care le susținea mica artistă în fața familiei și a prietenilor, folosind un tub de spray pe post de microfon, au îndepărtat orice dubiu asupra viitoarei cariere, era clar născută pentru muzică. După serbările școlare au urmat firesc festivalurile din țară iar premiile și laudele cu care era copleșită au confirmat alegerea făcută.

Tânara este înzestrată nu doar cu o voce angelică pe care o controlează perfect, ci și cu un look proaspăt și plăcut. Mai adăugăm la acestea determinare și o atitudine serioasă pentru progres și avem toate premisele unui star în devenire!

Ecuația succesului este completată de efortul depus de Theo pentru a se perfecționa și crește ca artist.

Dupa ce acum 2 ani am putut-o admira ca prezentatoare la KIDSing, în prezent ea poate fi urmărită în cadrul show-ului “Te cunosc de undeva” la Antena 1. Theo crește de la piesă la piesă încântând publicul cu vocea și timbrul abordat.

După debutul de răsunet cu Diamonds & Pearls, unde tânăra cânta în duet cu Jester despre compromisuri și riscurile la care se expun artiștii în drumul lor spre success, și single-lul “Pe Bune”, care a adunat milioane de vizualizări pe Youtube, Theo revine cu o nouă piesă în același stil caracteristic, direct și lejer. Theo este artista ale cărei piese vin cu un mesaj structurat și accesibil pe principiul “Punct ochit, punct lovit”.

Legat de piesă Theo declară: „Fiind o fire sinceră și realistă, am hotărât fără vreo reținere, să spun lucrurilor pe nume printr-o piesă. “Noi știm” este piesa unei adolescente, care, ajunsă la pragul maturității, realizează că majoritatea baieților sunt în goană dupa sex și vanitate, și că femeile au puterea de a le schimba concepțiile și de a le citi gândurile.”

Theo Rose știe. Și noi știm. Tu știi?

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau