Stroke 69  revin pe piața muzicală cu un nou single, ‘Amazing’

“‘Amazing’ este sentimentul pe care îl trăim de fiecare dată când suntem în studio sau în promovare și în timpul concertelor și asta datorită tuturor celor care ne susțin”

Stroke 69 s-a întors cu un nou single, “Amazing” pe numele lui, ce vine la pachet şi cu un videoclip. “‘Amazing’  este și despre ‘Ea’. ‘Ea’ poate fi iubita, prietena, fiica sau mama, ‘Ea’ este ‘Amazing’ și  ne face călătoria mult mai frumoasă. Stilul Stroke 69 înseamnă good vibe,  freedom, love, life și continuăm în acest stil și cu Amazing. Simțim că suntem pe un nou drum și ne bucurăm de călătorie. Avem un vibe bun  în studio și în tot ce facem și suntem  mai motivați,mai entuziaști. S-a legat totul cum trebuie pentru ‘Amazing’, din studio și până la finalizarea filmărilor videoclipului. “

Piesa ‘Amazing’ este lansată oficial în Grecia și Cipru prin Cobalt Music și e difuzată pe posturile de radio și TV din Republica Moldova, Rusia și Germania. Mai mult, single-ul “Amazing” este susținut și de un  pachet de remixuri realizate White, Druce (DJ/producător din Italia), Saftik (unul din producătorii hitului I’ll do it like a truck), Steel și Mick Mauer.

Şi chiar dacă de-abia ce-a lansat un clip nou, Stroke 69 nu se lasă pe tânjeală şi deja a foilmat un alt videoclip pentru un alt single. “Filmările având loc în Chișinău alături de oameni deosebiți, oameni frumoși, creativi și suntem nerăbdători să vina ziua lansării” spun ei.

Stroke 69 s-au remarcat pe piața muzicală cu single-uri precum ‘Beautiful Smile’, ‘Black Rose’, ‘Jamaica’, ‘Keep Running’, ‘Sunlight’:

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau