Serena și F.Charm l-au intalnit pe Cupidon și i-au dedicat o piesă

Ce se întâmplă când Cupidon aruncă săgeți la întâmplare?

Răspunsul îl are Serena în cel mai recent single al său, “Cupidon”, pentru care a colaborat cu F.Charm.

Serena și F.Charm sunt colegi la Lanoy Production, iar colaborarea dintre ei a venit în mod firesc întâlnindu-se zilnic la studio. Cei doi și-au unit vocile și așa a luat naștere “Cupidon” pentru care au filmat și un videoclip pe care îl lansează alături de Red Clover Media și Lanoy Records.

Cu toții iubim muzica. Unii o produc, alții o ascultă. Eu am ales să-mi dezvolt cea mai mare pasiune din ea. Totul a început acum 3 ani, când mi-am luat inima-n dinți și am postat primul cover. Într-un felul sau altul, mă neliniștea gândul că nu ar fi ce trebuie și că reacția oamenilor mă poate da total peste cap. Culmea, chiar așa a fost dar, mulțumesc lui Dumnezeu, într-un sens bun. Între timp am ajuns în studioul Lanoy unde lucrurile au început ușor-ușor să crească. Am avut ocazia să întâlnesc oameni extraordinari cu ajutorul cărora am reușit să mă simt ca într-o a doua familie. Am dat startul cu “Fantasia” , o piesă cu o frumoasă poveste de dragoste și așa cum spune și titlul acesteia, plină de fantezie. Cu multă muncă s-a ajuns la al nostru “Cupidon” care aruncă cu săgeți la întâmplare. Împreuna cu F. Charm, am dat viața și stare piesei.  Este un om super talentat și sunt mândră ca am ocazia să scot “Cupidon” la lumină alături de el”, a povestit Serena.

Cupidon este o poveste de dragoste spusă altfel decât ai auzit-o de obicei. Când am compus-o alături de Zenn (artist/producator Lanoy Records), prima voce care mi-a venit în cap a fost Serena. Am chemat-o, a înregistrat, ne-am îndrăgostit cu toții de piesă, nu m-am putut abține să nu scriu și eu o strofă și așa s-a născut prima noastră colaborare și primul nostru videoclip împreună. Serena este o artistă pe care și-ar dori-o mulți producători în studio, spun asta pentru că atunci când cântă, știe cum să dea piesei în cauză feelingul de care are nevoie și să aducă în peisaj „pielea de găină”.

Luna aprilie îmi surâde, am așteptat-o cu sufletul la gură, pentru a lansa atât “Cupidon” cât și noul meu single care se va numi, “Caz Real” (cea mai ampla piesă pe care am compus-o până acum susținută de un videoclip pe măsură cu o idee unica), este primul gând cu care mă trezesc dimineața și abia aștept s-o lansez pe orbită mai ales că e o continuare a poveștii „Nu iese fum fara foc” unde am jucat alături de iubita mea.”, a declarat F.Charm.

Videoclipul este produs de TheOthers, de regie ocupându-se Isabella Szantos.

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau