S-a lansat “Insomnie”, noul single semnat Nicoleta Oancea şi Matteo

Matteo şi Nicoleta Oancea suferă de Insomnie

Începutul de primăvară îi surprinde pe Nicoleta Oancea şi Matteo lansând cel mai nou single “Insomnie” care aparent are un mesaj trist, dar beat-ul este energic şi dinamic.

Piesa exprimă regretele unei relaţii eşuate pe care doi foşti îndrăgostiţi nu o pot uita, dar şi sacrificiile pe care ar fi dispuşi să le facă cei doi pentru a fi din nou unul  în viaţa celuilalt. Insomnia este cea care îi face pe protagoniştii poveştii de dragoste să rememoreze momentele frumoase din trecut.

Nicoleta Oancea este o artistă foarte talentată cu multă experienţă pe piaţa muzicală, care a avut numeroase colaborări cu artişti precum Smiley, Connect-R sau Tibi Scobiola.

“Am lucrat cu foarte mult drag la aceasta piesa si am pus mult suflet. A iesit exact cum mi-am dorit şi îmi doresc să dansăm împreună toată vara pe ritmurile piesei Insomnie, spune Nicoleta.

Matteo spune că “mă bucur de această colaborare cu Nicoleta, pe care o ştiu de mult timp şi mai ştiu că este şi foarte talentată. Este o piesa care te pune în mişcare şi are un vibe care îţi dă o energie aparte.”

Piesa “Insomnie” este compusă de Matteo, Răzvan Mihăilă, Nicoleta Oancea, Nicolae Stan, Radu Gabriela Băişan, iar textul este scris de Matteo şi Nicoleta Oancea, videoclipul fiind produs de Bogdan Daragiu.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau