Recomandările DrHit 7-11 octombrie

Rihanna feat. David Guetta - Right Now
Rihanna feat. David Guetta - Right Now

7 Oct – AVICII – You make me

Hello prieteni! Ne reintilnim in cabinetul Dr.Hit si v-am pregatit pentru aceasta editie cel mai nou single lansat de un artist care a cucerit topurile in acest an cu piesa Wake me up, inca mult-mediatizata si in Romania. Ma refer desigur la Avicii, cel care a lansat oficial pe 13 septembrie albumul True. Acesta este primul album de studio lansat de DJ-ul suedez si include o serie de colaborari absolut remarcabile : pe langa piesa deja anuntata – Wake me up, realizata alaturi de solistul Aloe Blacc, gasim piese produse alaturi de Nile Rodgers, Mike Einziger – de la Incubus, Dan Reynolds – din componenta trupei americane Imagine Dragons si chiar mai mediatizatul solist si compositor Adam Lambert. IN privinta noului single – You make me, va spun ca partitura vocala este sustinuta de solistul suedez Salem Al Fakir. Avicii spune ca noul sau material este menit sa demonstreze ca el apreciaza mai multe genuri muzicale si in acest fel isi demonstreaza si polivalenta. Nu ma grabesc sa incadrez noul sau single intr-un anume gen sau stil, dar va invit sa il ascultati. SUnt Dr.Hit, urmeaza Avicii – You make me!

8 Oct – NADIR – Leyla

V-am pregatit pentru aceasta intilnire un single despre care cred ca merita un loc fruntas intre difuzarile din Romania. Si nu numai! Cel pe care il vom asculta s-a mai prezentat in fata noastra in ultimul an in doua momente : mai intai ca finalist X-Factor in 2012, iar mai apoi cu primul single din cariera, respectiv piesa “Interzis”. Se numeste Nadir, este originar din Libia, iar noul sau single este produs de Vanotek. Repet, eu il consider intre cei mai talentati artisti romani ai noului val, dar va las si pe voi sa va formati o parere chiar acum…cine stie, poate veti fi apoi fani ! SUnt Dr.Hit, va recomand Nadir – Leyla!

9 Oct – RIHANNA ft. DAVID GUETTA – Right Now (Sick Individuals radio edit)

Hello dragilor, bun gasit! Sunt Dr.Hit si am sa incep aceasta editie prin a va spune ca cei pe care ii vom asculta sunt pe cat de populari si difuzati, pe atat de apreciati pentru majoritatea productiilor pe care le lanseaza. Stiu ca nu v-au lipsit prea mult Rihanna si David Guetta, tocmai din considerentele anuntate mai devreme. Trebuie sa stiti inca ca au lansat impreuna un nou single ce prinde extrem de repede, in special in repertoriile destinate cluburilor. Stim deja ca nu este o colaborare in premiera si ca cei doi artisti sunt in mod constant prezenti in industria muzicala a ultimilor ani si datorita pieselor lansate individual. Insa ceea ce vom asculta azi – noul lor single – Right now va este prezentat in forma “Sick individuals radio edit” si veti vedea ca astfel are sanse mari pentru a ajunge un imn al petrecerilor de club din urmatorul interval. Veti gasi aceasta piesa pe albumul Unapologetic, cel de-al 7-lea din discografia Rihanna. E bine sa stiti ca intre cei care semneaza productia piesei se numara si Ne-Yo, The-Dream si duetul de producatori norvegieni StarGate. Initial lansarea piesei a avut loc inca din mai in Statele Unite, insa versiunea pe care o recomand azi a aparut in aceasta luna. SUnt Dr.Hit, ascultam Rihanna ft. DAVID GUETTA – Right Now – Sick individuals radio edit!

10 Oct – JUSTIN TIMBERLAKE – TKO

Bine v-am regasit prieteni! SUntem in cabinetul Dr.Hit, locul unde azi ascultam noul single al unui artist nu doar polivalent, popular, complet si mult iubit in intreaga lume. Este recunoscut si ca un pionier in industria muzicala datorita productiilor sale elaborate. Ma refer la Justin Timberlake si cred ca orice alta prezentare suplimentara este de prisos. Spun doar ca noul sau single este “Technical knock-Out”, sau pe scurt TKO! Este cel de-al doilea single oferit de albumul multasteptat “The 20/20 Experience : 2 of 2”. Va invit sa ascultati cu atentie aceasta piesa, care a realizat deja peste 3 mil de vizualizari fara sa existe un clip sau o versiune lyric-video. Sunt Dr.Hit, intra in scena Justin Timberlake – TKO!

11 Oct – KREWELLA – Live for the night

Salut, bun gasit! SUnt Dr.Hit si va invit la o noua incursiune intre noutatile muzicale. Am invitat azi in cabinet pe cei ce compun grupul KREWELLA, un trio din Chicago ce s-a remarcat in 2012 la nivel mondial cu piesa Play Hard! Se intampla in primavara anului trecut, atunci cand surorile Jahan si Yasmine Yousaf, alaturi de DJ-ul Rain Men, au ajuns in premiera pentru ei, in postura No1 in Billboard Dance Radio Airplay. A urmat premiul International Dance Music Award la categoria Best Breakthrough Artist. In septembrie 2013 au lansat albumul Get Wet, cel care contine pe langa piesa “Alive” – mediatizata si in Romania si noul lor single. SI ajungem astfel la recomandarea Dr.Hit din aceasta intilnire : Krewella – Live for the night! SO…enjoy!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau