Recomandările DrHit 16-20 septembrie

Avril Lavigne
Avril Lavigne

16 Sept – AXWELL – Center of the universe

Salutare buni prieteni, bine v-am regasit in cabinetul cu noutati muzicale! Sunt Dr.Hit si incepem azi un nou sezon de prezentari ale pieselor ce pot ajunge rapid hituri in Romania. Va propun ca acest debut sa il realizam alaturi de un artist arhicunoscut, in special iubitorilor de muzica electronica. Numele sau este Alex Hedfors, dar sunt convins ca pseudonimul este cu mult mai cunoscut : Axwell. In ultimii ani l-am regasit in componenta proiectului Swedish House Mafia, insa asta nu i-a oprit si cariera solo. O cariera in care a strans deja nu mai putin de 5 nominalizari la Grammy. Cel mai nou single al sau este “Center of the universe”, are partitura vocala sustinuta de Magnus Carlson si reprezinta si propunerea DoctorHit de azi! Ascultam deci pe Axwell! Enjoy!

17 Sept – SEAN PAUL – Other side of love

Hello dragilor, pasiti cu incredere in cabinetul Dr.Hit! Veti primi aici in aceasta intilnire cel mai nou single lansat de un artist Jamaican ce nu mai are nevoie de prea multe prezentari. Va spun doar ca “Other side of Love” este una dintre piesele pe care o vom regasi pe cel de-al 6-lea album de studio semnat Sean Paul. Acesta va include colaborari cu Damian Marley, Ellie Goulding, 2Chainz, precum si un remix al piesei propuse azi, remix in care apare si Nicki Minaj. Dintre performantele din acest an realizate de Sean Paul se numara si colaborarea cu trupa The Saturdays, pentru piesa “What about us”, care a intrat direct pe locul 1 in Official UK Charts si a inregistrat peste 100.000 de vanzari digitale inca din prima saptamina de la lansare. Este timpul acum sa aflam cum suna cel mai nou single din cariera lui Sean Paul. SUnt Dr.Hit, va ofer Other side of love!

18 Sept – AVRIL LAVIGNE – Rock’n’roll

Salve prieteni, bine ati revenit in cabinetul Dr.Hit! Azi va propun un single despre care criticii muzicali spun ca a reusit sa o readuca pe Avril Lavigne pe lista artistilor de top. Asta pentru ca in ultimul timp ea s-a aflat intr-un con de umbra, nu datorita lipsei de activitate , ci pentru ca nu a mai lansat piese comparabile cu cele ce au consacrat-o in postura de idol al adolescentilor. Poate ca parte din aceasta reusita are legatura cu faptul ca intre compozitorii piesei “Rock N roll” se numara si Chad Kroeger, arhicunoscut pentru performantele trupei Nickelback si …actual sot al artistei. Va mai spun ca acest single este al doilea lansat de pe cel de-al 5-lea LP de studio. Acel album poarta numele artistei si va fi lansat official pe 5 Noiembrie. Ca amanunt picant, va spun ca luna de miere pentru Avril si Chad a fost sarbatorita in iulie 2013, in Portofino – Italia. Sa revenim la muzica si la recomandarea Dr.Hit de azi : ascultam pe Avril Lavigne – Rock’n’Roll!

19 Sept – SHAGGY ft. NE-YO – You girl

Bun gasit tuturor, bine ati revenit in cabinetul Dr.Hit! Aceasta intilnire ne va aduce in atentie cel mai nou single al unui artist in jurul caruia s-a vorbit mult in ultimii 20 de ani. SI nu doar s-a vorbit, dar s-a aflat constant in difuzare si in Romania. Am sa va spun numele celui mai nou album al sau si veti stii apoi despre cine vorbim : “Sly & Robbie presents : Shaggy Out of Many, One music”! Este clar deci, Shaggy vine alaturi de noi si …nu singur, pentru ca cel mai nou single al sau este realizat in compania unui alt nume mult mediatizat in ultimii ani – Ne-Yo. Veti descoperi cel mai pur stil reggae, o piesa vesela si care se poate impune repede si intre difuzarile din Romania. Nu cred ca este nevoie de alte detalii, asa ca va invit sa ascultati You Girl! SUnt Dr.Hit hit, acum au cuvantul Shaggy & Ne-Yo!

20 Sept – LAWSON ft. B.O.B. – Brokenhearted

Hey hey…salut si bun gasit! SUnt Dr.Hit si va invit azi in cabinet pentru a va prezenta o trupa britanica ajunsa la cel de-al 5-lea single. Poata ca unii dintre voi au mai auzit si chiar ascultat pe Lawson. Daca s-a intamplat, probabil ca ati ajuns sa ii apreciati. “Brokenhearted” este piesa care a fost lansata pentru a promova lansarea pe piata Americana a albumului de debut Chapman Square. Spuneam ca este vorba despre o lansare in Statele Unite, asa ca prezenta in piesa a rapper-ului B.O.B. nu este intamplatoare. Mai mult, regizorul clipului a ales ca parte din filmari sa fie realizate intr-un luxos hotel din Hollywood. Originari din Liverpool, Lawson a sustinut deja turnee alaturi de Avril Lavigne si Westlife, iar piata muzicala internationala le acorda acum atentie deosebita. Merita deci sa ii ascultam : sunt Dr.Hit, azi va propun LAWSON ft. B.O.B – Brokedhearted!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau