Recomandări DoctorHit 4-8 noiembrie

simona-nae
Simona Nae

04 Nov – JUSTIN BIEBER – Heartbreaker

Hello buni preteni, bine v-am regasit! Sunt Dr.Hit si am invitat pentru aceasta intilnire din cabinetul cu noutati muzicale pe unul dintre cei mai iubiti, dar controversati tineri artisti din Statele Unite. Numele sau este mai mult ca sigur arhicunoscut : Justin Bieber. Nu vom trece in revista nici antecedentele sale muzicale – deloc de ignorant dealtfel, nici antecedentele din viata privata – multmediatizate la randul lor, ci doar am sa va spun noutatile despre cariera sa : ei bine, Justin a ales o metoda inedita pentru a prezenta publicului continutul urmatorului sau material discografic : incepand cu luna Octombrie, in fiecare zi de luni a unei noi saptamini, va lansa cate o piesa. Asta nu inseamna ca noi il vom intilni saptaminal in cabinetul DR.Hit, ci am selectat pentru azi prima lansare din cadrul “Music Mondays”, respective Heartbreaker. EU unul cred ca este o productie foarte bune si ca in ciuda controverselor cautate de presa , Justin este un tanar care are multe de oferit industriei muzicale. Mai mult , recomandarea de azi va aduce in atentie o productie ce are multe similitudini cu repertoriul Justin Timberlake.

05 Nov – KATY PERRY – Unconditionally

Ne intilnim azi cu o solista care tinde sa devina o obisnuita pe lista invitatilor nostril. Asta pentru ca in ultimul timp am ascultat aici mai multe piese lansate de Katy Perry, sau colaborari in care ea a fost implicata. Nu am sa va plictisesc acum cu detalii pe care probabil le-ati mai auzit. Am sa reamitesc numele noului sau album – Prism si am sa va ofer o informative mai mutin cunoscuta despre ea : stiati ca la inceputul carierei a lansat piese country si gospel? Este explicabil daca tinem cont ca este originara din Nashville. Sau despre faptul ca primii pasi pe marice scene muzicale au fost facuti din postura de backing vocals pentru artisti precum Mick Jagger. Ce a urmat in cariera sa este deja binecunoscut.

06 Nov – AKON – So Blue

Dragii mei, cabinetul Dr.Hit va aduce azi in atentie noul single al unui artist despre care nu am auzit prea multe noutati in ultimul timp. Este adevarat, nu a lipsit din randul artistilor mediatizati pentru ca are multe piese de success in cariera. Vorbim despre Akon, un artist care a lucrat in ultimul timp in Jamaica, alaturi de Damian, Stephen si Julian Marley, iar rezultatul acestei colaborari se va vedea odata cu lansarea unui nou album. Acesta se va numi Stadium, dar nu are inca stabilita o data oficiala de lansare. Intre noutatile ce il aduc in prim plan pe Akon se numara si asteptatul sau debut in cinematografie ; in 2014 va fi lansat filmul American Heist, un thriller de actiune in care Akon va juca alaturi de starurile Heyden Christensen si Adrien Brody. Revenind la muzica, va invit sa ascultati noul single Akon, cel menit sa il readuca in atentia fanilor inaintea lansarii albumului despre care vorbeam mai devreme.

07 Nov – Simona Nae – K P Beat

Bun gasit prieteni, ne reintilnim in cabinetul Dr.Hit! Daca am sa spun “2 nebuni – 2 nebuni”, atunci sunt convins ca multi dintre voi se gandesc deja la artista pe care am invitat-o azi pentru a ne prezenta noul sau single. Se numeste Simona Nae si a revenit in atentie in 2013 alaturi de Juju , cu o piesa inca bine mediatizata in Romania. Noutatile din partea ei ne spun ca sunt deja pregatite mai multe piese pentru viitorul apropiat, iar dintre acestea, cea care a fost deja selectata pentru a reprezenta noul single se numeste K P Beat. Veti remarca o piesa vesela si care cred ca se va numara in scurt timp intre cele mai fredonate. Nu stiu cati dintre voi isi mai amintesc despre faptul ca Simona a debutat la doar 5 ani si ca a participat la foarte multe concursuri si emisiuni de televiziune, dar reamintesc tuturor ca la doar 18 ani a reprezentat Romania la Cerbul de Aur, alaturi de Nico. Deasemeni, vocea sa a fost remarcata si datorita dublajelor pe care le-a realizat pentru mai multe filme de animatie clasice, cum ar fi Rapunzel, Frumoasa si Bestia, Aladdin sau Regele Leu.

08 Nov – LADY GAGA & R.KELLY – Do what you want

Va aduc azi in atentie noul single al unei artiste care in ultimii 5 ani a stabilit foarte multe recorduri in industria muzicala. Se numeste Lady Gaga si sunt convins ca nu este nevoie de prea multe prezentari in legatura cu antecedentele sale. Va spun doar ca noul sau album se numeste Artpop si este programat pentru lansarea oficiala pe 11 noiembrie. Va contine mai multe colaborari, intre care sunt anuntate deja cele cu T.I., Twista, Too Short si R.Kelly, acesta din urma fiind cel care a participat la realizarea piesei Do what you want. Acesta este cel de-al doilea single oferit de noul material, primul fiind “Applause” , un titlu care insa nu a starnit mare interes.In schimb, noul single se afla in atentie si datorita unor versuri care au reamintit ca Lady Gaga a fost mai mereu in centrul unor controverse.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau