Recomandările DrHit 9-13 februarie 2015

9 feb – STYLO G – Call mi a leader

Hei..salut! – ma bucur sa va reintalnesc! Va aduc azi in cabinetul Dr.Hit cel mai nou single lansat de un artist britanic cu origini jamaicane, nominalizat in 2014 la categoria Best Reggae ACT din cadrul MOBO AWARDS. Sub numele de scena Stylo G, artistul a lansat 6 piese pe single in ultimii 3 ani, dar a fost prezent anul trecut – in calitate de invitat- si in doua productii de mare success la nivel European : Come Over – lansata de Clean Bandit si respectiv We make it bounce, lansata de Dillon Francis si Major Lazer. Ceea ce vom asculta este un single – tribut la adresa parintelui reggae Bob Marley, asa ca veti recunoaste rapid acordurile din Could You be loved! In noua forma insa, titlul este Call mi a leader! In cabinetul Dr.Hit vine azi Stylo G!

10 Feb – DASCO ft. JUSTINA MARIA – What I need (Right Here, right now)

Am ales sa va recomand in aceasta intalnire o piesa pe care probabil ca unii dintre voi au mai auzit-o in ultimul timp in cluburi! Nu sunt multe de spus despre cei pe care ii vom asculta : chiar daca are la activ mai multe realizari ce s-au dovedit de success, Dasco este un producator care a ales ca ramana “omul din umbra”. Insa actualul sau single, asa dupa cum sustine si presa de specialitate, ii aduce din partea publicului atentia pe care o merita. “Notable Dance” spune despre acest single ca este piesa care aminteste de vara trecuta si te face sa vizezi la vara urmatoare”. Chiar sunt curios daca impartasiti aceasta opinie : in cabinetul Dr.hit sosesc Dasco si Justina Maria cu What I need (Right Here, right Now)!

11 Feb – BIPOLAR SUNSHINE – Daydreamer (Gryffin rmx)

Va aduc azi in atentie un single al unui artist pe care il veti intalni in premiera. Asta pentru ca Bipolar Sunshine este pseudonimul sub care activeaza un fost component al trupei din Manchester- Kid British. In acest an, dupa 4 EP-uri lansate sub acest nume, vom avea si albumul de debut al artistului. “Daydreamer” se numeste actualul single, iar noi vom asculta versiunea “Gryffin rmx”, o varianta care urca acum in clasamentele europene. Azi intalnim in cabinetul Dr.Hit pe Bipolar Sunshine – Daydreamer!

12 Feb – RIHANNA, KANYE WEST & PAUL McCARNEY – FourFiveSeconds

Azi in cabinetul Dr.Hit avem o intalnire cu adevarat de exceptie. Asta pentru ca cei pe care ii vom asculta chiar nu mai au nevoie de nici o prezentare : Rihanna, Kanye West si Paul McCartney! Recunosc insa ca am ales sa recomand piesa FourFiveSeconds nu pentru ca este de asteptat in viitorul apropiat ca aceasta sa se difuzeze intens la posturile radio din Romania, ci pentru ca este o realizare de exceptie. Sa mai spun doar ca este una dintre cele 42 de piese incluse pe albumul tribute The Art of McCartney, lansat anul trecut, piese care fac referire la succesele lui Sir Paul dar si cateva dintre hiturile Beatles. Pe lista invitatilor pentru acest album, in afata celor deja mentionati, mai gasim si pe Billy Joel, Steve Miller, Willie Nelson, Kiss, Paul Rodgers, Def Leppard, The Cure, Barry Gibb, Heart, Alice Cooper, BB King si inca multe alte legende ale muzicii. Este asadar un mega-album pe care colectionarii nu ar trebui sa il rateze. O mostra din acest material vine chiar acum in cabinetul Dr.Hit! Ascultam FourFiveSeconds, cu Rihanna, Kanye West si Paul McCartney!

13 Feb – CALVIN HARRIS ft. BIG SEAN – Open wide

Am invitat azi pentru voi in cabinetul Dr.Hit pe Calvin Harris, cel mai cunoscut , Laudat, premiat, apreciat si…bogat producator muzical din Scotia! Nu am sa amintesc acum decat de cel mai nou album al sau – Motion, cel care ne-a dat deja superhiturile Under Control, cu Alesso si Hurts, Blame – cu John Newman si Outside cu Ellie Goulding. Insa in mod cert vom mai aminti despre acest material, pentru ca el contine si piese pe care Calvin le-a produs alaturi de artisti precum Gwen Stefani, Tinashe, Big Sean, si grupul All about She! Acum este insa momentul sa acordam atentie piesei Open Wide, lansata la finele lunii ianuarie. Avem azi in cabinetul Dr.hit pe Calvin Harris si Big Sean! Ascultam Open Wide!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau