Recomandările DrHit 8-12 iunie 2015

Sezonul estival si-a intrat in drepturi si asta se simte din plin in cabinetul Dr.Hit!

8 Iunie – MEGHAN TRAINOR ft. JOHN LEGEND – Like I’m gonna Lose you

Salutare tuturor, sunteti bineveniti in cabinetul Dr.Hit! Sunt Adi Simion si va aduc azi in atentie noul single al unei artiste ce a strans numerosi fani si in Romania si se afla intre cei mai difuzati din ultimul an. Meghan Trainor are deja 4 albume lansate, insa cel mai recent – Title, este cel care reprezinta debutul pe piata internationala si cel care i-a adus pana in prezent cele mai mari succese de top. Incepand cu All about that bass, toate urmatoarele single-uri au ajuns in Top 10 in intreaga lume : Title, Lips are moving si Dear future husband. Putini stiu ca Meghan si-a inceput cariera la 15 ani, in 2009, atunci cand s-a inscris la Summer Performance Program la Berklee College of Music. A ajuns acolo in finala competitiei de compozitie si in acelasi an si-a lansat si albumul de debut. Revenind la actualul LP, precizez ca noul single este singura piesa in duet prezenta pe tracklist si este o colaborare remarcabila. Va las a descoperiti acest lucru : sunt Adi Simion, recomandarea de azi din cabinetul Dr.Hit este piesa prezentata in cadrul galei Billboard Music Awards 2015, Like I’m gonna lose you, cu Meghan Trainor si John Legend!

9 Iunie – TIESTO & KSHMIR ft. VASSY – Secrets

Hello dragilor, bun gasit in cabinetul Dr.Hit! Sunt Adi Simion si va propun in aceasta intilnire o piesa pe care cred ca o vom asculta des , in special in cluburi, in acest sezon. Nu e de mirare ca acestea sunt asteptarile dat fiind faptul ca vorbim despre unul dintre cei mai titrati DJ ai ultimilor 15 ani, anume Tiesto. Precizez ca cel mai recent album de studio al sau este “A town called paradise”, dar nu uit si de seria sa de mixuri “Club life”, serie care prezinta in acest an albumul “Volume for New York”. In privinta celui mai nou single, acesta este o colaborare intre TIesto, Kasmir si Vassy , piesa Secrets nefiind inca inclusa pe un album viitor. Cel putin pana in prezent nu au aparut astfel de informatii. Cateva cuvinte despre vocea pe care o veti auzi in aceasta piesa : Vassy este de origine greaca, dar traieste in Australia, a colaborat cu Scooter , Juan Magan, Mark Angelo, Future Boyz si Dave Aude, iar cea mai importanta realizare de pana acum este colaborarea cu David Guetta si SHowtek, pentru piesa BAD, fost No1 in Billboard Dance/Electronic Chart, piesa care i-a adus la inceputul acestui an mai multe premii importante, cum ar fi Best Featured Vocalist in cadrul International Dance Music Awards. SI trecem acum la recomandarea Dr.Hit din aceasta intalnire : sunt Adi Simion, ascultam TIESTO & KSHMIR ft. VASSY – Secrets!

10 Iunie – FELIX JAEHN ft. JASMINE THOMPSON – Ain’t nobody (Loves me better)

Salve prieteni! SUnt Adi Simion, va intampin din nou in cabinetul Dr.Hit, pregatit pentru a va recomanda o noua piesa din randul noutatilor muzicale. Vorbim azi despre un tanar de 21 de ani, DJ din Berlin, remarcat in ultimul timp datorita unor remixuri ce au ajuns in topurile dance. Intre acestea, am prezentat chiar aici, in cabinet, versiunea piesei Cherleeder, lansate de artistul jamaican OMI. EI bine, avem acum un single ce se anunta drept primul hit solo din cariera lui Felix Jaehn : un remake al hitului Ain’t nobody, aparute in original in 1983, lansata de Rufus & Chaka Khan. Intre artisti care au inclus in propriul repertoriu aceasta piesa si au obtinut succese de top, se numara Diana King, George Michael, Peabo Bryson, Mary J Blige si inca multi altii. In noua forma insa, piesa a ajuns deja pe locul 1 in Germania si in Top 10 in alte tari europene. Partitura vocala este sustinuta de Jasmine Thompson, artista care a cumulat pe propriul canal youtube peste 150 de milioane de vizualizari cu propria versiune a acestei piese. Cam acestea sunt datele statistice, ascultam acum recomandarea Dr.Hit : Sunt Adi Simion, sosesc Felix Jaehn si Jasmine Thompson cu Ain;t nobody (loves me better)!

11 Iunie – FREDDY VERANO ft. SAM SMITH – Moments

Hei hei – salve, bun gasit! SUnt Adi Simion, v-am pregatit o noua recomandare in cabinetul Dr.Hit! Azi nu am prea multe de spus, probabil ca multi vor asculta in premiera pe Freddy Verano, un tanar DJ din Koln, Germania. Alaturi de el insa, un nume super-cunoscut, premiat si difuzat in ultimul an : Sam Smith. Cei doi au colaborat pentru realizarea piesei Moments, titlu care pe masura ce zilele trec, urca tot mai mult in topurile de specialitate. Si cred ca si in Romania va ajunge rapid in difuzare! Trecem rapid la auditie : sunt Adi Simion, recomand Freddy Verano & Sam Smith – moments!

12 Iunie – Mark RONSON ft. MYSTIKAL – Feel right

Salut si bun gasit! Ne reintilnim in cabinetul Dr.Hit, eu sunt Adi Simion si va propun azi cel mai nou single Mark Ronson. Discutam despre unul dintre cei mai laudati muzicieni britanici ai ultimilor ani, DJ, solist, compositor, instrumentist si producator, autor al unor super-hituri atat pentru el cat si pentru alti artisti. De exemplu, cel mai prestigios success de data recenta este Uptown Funk, cu Bruno Mars, piesa premiata la editia 2015 a Brit Awards la categoria British Song of the Year . Deasemeni, cel mai nou album Mark Rohnson – anume Uptown Special – al 4-lea LP din cariera, este primul pentru Mark ce a ajuns No1 in UK Albums. Si performantele pot continua pentru ca avem un nou single ce demonstreaza o excelenta priza la public. Sunt Adi Simion, recomandarea de astazi din cabinetul Dr.Hit este Fell right, cu Mark Rohnson si Mystikal!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau