Recomandările DrHit 8-12 decembrie 2014

katy perry
katy perry

8 Dec – HOODIE ALLEN ft. ED SHEERAN – All about it

Hey, salve tuturor, bun gasit! Sunt AS , urmatoarele minute le petrecem impreuna in cabinetul Dr.Hit! Alaturi de noi vor sosi 2 artisti : unul arhicunoscut datorita succeselor din ultimul an – Ed Sheeran, iar celalalt este un muzician American de religie iudaica, licentian in marketing si finante, care si-a lansat albumul de debut in octrombrie 2014. Se numeste Hoodie Allen, LP amintit poarte numele “People Keep Talking” si a ajuns deja pan ape locul 2 in topurile rap LP-s din Statele Unite si Marea Britanie. Cum spuneam, nu voi insista cu date despre Ed Sheeran, mai ales ca el este invitatul lui Hoodie pentru piesa “All about it”! Insa va voi invita sa ascultati cu atentie acest single si sunt convins ca veti remarca amprenta lui Ed asupra orchestratiei. Mai adaug doar ca Hoodie Allen este in prezent in plin turneu European, seria de concerte promovand albumul amintit mai devreme : People Keep Talking World Tour. Sunt AS, va propun azi in cabinetul Dr.Hit piesa “All about it”, cu Hoodie Allen si Ed Sheeran!

 

9 Dec – CHRISTOPHER ft. Brandon Beal – CPH Girls

 

Salutare, sunteti bineveniti in cabinetul Dr.Hit! Eu sunt AS si va propun in aceast aintilnire sa aflati amanunte despre un musician ce a castigat in 2012, anul debutului sau, premiul Danish Music Award. Se numeste Christopher Nissen, vine din Copenhaga, in acest an si-a lansat al doilea album – Told you So, iar actualul single – realizat in colaborare cu Brandon Beal – este deja No1 in Danemarca. Ca amanunte picante mai spun ca este favoritul mult mai cunoscutei soliste Robyn, ca a fost iubitul unei alte soliste – Medina si ca odata cu lansarea noului single a inceput sa primeasca oferte de colaborare din partea unor nume grele din industria muzicala Americana. CPH Girls se numeste recomandarea Dr.Hit de azi! Sunt AS, urmeaza sa ascultam pe Christopher ft. Brandon Beal!

 

10 Dec – KATY PERRY – Legendary Lovers

 

Hello Hello, bun gasit in cabinetul cu noutati muzicale! SUnt AS si va propun azi noul single lansat de Katy Perry. Sunt convins ca stiti foarte multe amanunte despre solista din Statele Unite, asa ca am sa ma rezum la a va amintit doar date despre cel mai recent LP al sau : Prinsm a aparut in 2013, este al 4-lea album de studio lansat de Katy si pana acum a inregistrat nu mai putin de 9 piese lansate ca single ce au fost prezente in topuri. Cele mai cunoscute si mediatizate sunt Walking on air, Roar, Unconditionally, This is how we do si bineinteles – Dark Horse. Dintr-un total de 13 piese – atatea cate gasim pe albumul anuntat, avem acum cea de a 10-a piesa lansata pe single. Este o noua colaborare – atat la compozitie cat si ca productie, intre Perry si Max Martin. Sunt AS, va invit sa ascultati azi in cabinetul Dr.Hit pe Katy Perry cu Legendary Lovers!

 

11 Dec – NICKY MINAJ & SKYLAR GREY – Bed of lies

 

Salve dragilor, poftiti in cabinetul Dr.Hit! SUnt AS si mi-am propus azi sa va aduc in atentie un single nou lansat de 2 soliste din Statele Unite. Mai exact – Nicky Minaj este originara din Trinidad Tobago, Skylar Grey are radacini scandinave, dar ambele s-au lansat si evolueaza acum in America. Despre Nicky MInaj se tot vorbeste de o buna bucata de timp, atat pentru cariera sa muzicala, dar si datorita controverselor estetice sau de comportament. Cert este ca nimeni nu poate nega popularitatea de care se bucura, mai ales dincolo de Atlantic. Recunos, ceea ce m-a convins sa aleg insa piesa Bed of Lies pentru aceasta intilnire este insa Skylar, o artista complexa la adresa careia nu am decat cuvinte de lauda. Amintiti-va de piesele scrise, interpretate solo sau colaborarile de mare success pe care Skylar le-a inregistrat deja : Love the way you lie – hitul lansat de Eminem si Rihanna, Coming Home – lansat de Diddy, I need a doctor – din repertoriul Dr.Dre sau multe altele lansate sau cantata alaturi de Moby, David Guetta, T.I., Will I Am sau CeeLo Green. Cee ace vom asculta azi este o pies ace apare pe albumul The pinkprint – al 3-lea din repertoriul Nicky Minaj. Cele doua artiste au cantat in premiera Bed of Lies la gala din acest an a MTV Europe Music Awards . Sunt AS, e timpul sa ascultam recomandarea Dr.Hit de azi : NICKY MINAJ & Skylar Grey – Bed of lies!

 

12 Dec – SPADA ft. ELEN LEVON – Cool Enough

 

 

Salutare tuturor, bun gasit in cabinetul Dr.Hit! Sunt AS si va propun azi spre auditie o piesa ce ne aduce elemente din mai multe colturi ale lumii : vocea apartine lui Elen Levon – o solista din Australia, nascuta in Ucraina. Productia si compozitia piesei apartin lui SPADA – muzician din Venetia aflat in plina ascensiune in sfera clubbing din Europa. Poate ca pasionatii genului isi amintesc si de Feels Like Home, o alta piesa SPADA aflata in acest an in clasamente. Era atunci vorba de o colaborare cu Hosie Neal. Revenind la Elen Levon – este tanara solista care s-a aflat anul trecut si in topurile din Romania cu piesa Dancing to the same song! OK, acestea sunt amanuntele – trecem la auditie : Sunt AS, ascultam azi in cabinetul Dr.Hit SPADA ft. ELEN LEVON – Cool Enough!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau