Recomandarile DrHit 7-11 mai 2012

07 Mai

MADONNA – Turn up the radio

Salutare tuturor, bun gasit in cabinetul cu noutati muzicale! SUnt Dr.Hit si va prezint azi cel mai nou single lansat de o artista al carui prim inamic este timpul. Spun asta pentru ca majoritatea starurilor pop isi modifica odata cu trecerea anilor atat repertoriul, cat si tinutele si modul de abordare al publicului, IN cazul Madonnei insa, acest lucru nu se intampla, ba chiar din contra, ea lupta sa castige o noua generatie de ascultatori. Noul sau album – MDNA – primul de dupa Hard Candy din 2008, abunda de sonoritati extrem de actuale. In ceea ce priveste viata sa in ultimii 4 ani , cele mai importante lucruri sunt divortul de regizorul Guy Richie si …poate si mai interesant dpdv al carierei – a vazut cum o personalitate asemeni ei, din anii 80, a cucerit publicul in ultimii 3 ani – ma refer aici la Lady Gaga. Bun…nu mai sunt prea multe de spus despre Madonna. Este un artist ce stie prea bine cum sa se remarce in orice moment, asa ca in locul altor amanunte va invit sa ascultam piesa recomandata azi de Dr.Hit : Madonna – Turn up the radio!

[youtube id=”v1ZN_Sg7iQA” width=”600″ height=”350″]

 

08 Mai

MORTEN HARKET – Scared of heights

La inceputul anilor 80, in calitate de solist al trupei A-Ha, Morten Harket a fost considerat in primul rand un tanar cu mare priza la publicul feminin. Mai mult, in 1985, cand trio-ul finlandez a lansa in America videoclipul Take on me, Morten este vazut drept o clona a mult mai celebrului atunci Simon LeBon, de la Duran Duran. In timp, lucrurile au evoluat si el a ajuns un musician desavarsit, laudat si premiat pentru activitatea sa. Out of my Hands se numeste cel de-al 5-lea album din cariera sa solo – cel de-al 3-lea in limba engleza si este produs de Steve Osborne, cel care a lansat si cel de-al 9-lea si ultimul album din discografia A-Ha – Foot of the Mountain. EU unul cred ca actualul single Morten Harket este o piesa care pastreaza caracteristicile trupei, dar cu un sound extrem de actual si bine pus la punct. In aglomeratia de hituri dance, o astfel de piesa se distinge si cred ca va cuceri pe multi.

[youtube id=”VVDv7uA3YYU” width=”600″ height=”350″]

 

09 Mai

GLOBAL DEEJAYS ft. NIELS van GOGH – Bring it back

a propun pentru aceasta intilnire o excursie in cel mai vechi oras din Germania. SUna interesant? Ei bine, ma refer la Augsburg, orasul in care s-a nascut cel despre care se spune ca este unul dintre cei mai novatori producatori dance ai momentului – Niels Van Gogh. Si-a inceput cariera in 1993, ca DJ, la doar 15 ani. Si-a castigat notorietatea rapid, ajungand intre cei mai cunoscuti artisti prezenti in celebrul Love Parade din Berlin. Primul sau single – Pulverturm, din 1998, a ramas in istorie drept una dintre cele mai bune productii trance din toate timpurile, in special datorita bassului si efectelor pulsatorii ce erau la vremea respectiva o noutate absoluta. Cel mai nou single al sau este o colaborare cu un trio din Austria, la randul sau cunoscut in ultimii ani pentru succesele din clasamentele dance.

[youtube id=”_cLbDnNcUqg” width=”600″ height=”350″]

 

10 mai

IVAN GOUGH & FEENIXPAWL ft. GEORGI KAY – In my mind (Axwell radio edit)

Cei pe care ii vom asculta azi sunt : Ivan Gough – star rock de televiziune, Feenixpawl – o echipa de producatori compusa din Aden Forte si Josh Soon, alaturi de o solista Georgi Kay pe care probabil ca o stiti mai bine sub numele Georgina Kingsley si datorita piesei Breakfast in Bedlem. Impreuna au lansat In my mind, o piesa care recent a primit un remix din partea mult mai cunoscutului Axwell. Dealtfel , atat originalul cat si acest remix sunt semnate la labelul Axtone – detinut de producatorul Axwell. Deja ajunsa No1 in vestitul top Beatport, dar si in Aria Top50 Dance Chart, piesa a depasit zona de influenta a cluburilor si a intrat si in clasamentele airplay ale unor importante posturi de radio. Mai spun doar ca in ceea ce o priveste pe solista Georgi, ea isi pregateste albumul de debut ce va fi lansat in acest an, asa ca o vom mai intilni in viitorul apropiat. SI cinefilii o vor remarca pentru ca are un rol principal in serialul de televiziune Top of the Lake. Gata – destul cu informatiile, sa trecem la auditie.

[youtube id=”VRcrZ8CC2Vo” width=”600″ height=”350″]

 

11 Mai

DADDY’S GROOVE & LITTLE NANCY – It’s not right, but it’s OK

Va invit azi sa ascultati o versiune noua a unei piese lansate in original de regretata Whitney Houston. Autorii acestui remix sunt cei 3 italieni ce formeaza Daddy’s Groove, iar vocea pe care o vom auzi apartine solistei Little Nancy. De precizat ca aceasta echipa de producatori a lucrat alaturi de David Guetta la realizarea celui mai nou album al acestuia – Nothing but the beat, iar remixul lor pentru Where them girls at a ajuns superhit in clubul Pacha din Ibiza, acolo unde Guetta gazduieste celebrele sale petreceri. Revenind la Whitney, va spun ca ea a lansat It’s not right but it’s Ok in 1999, iar Daddy’s Groove sunt cei ce au mai remixat pentru ea si piesa “I didn’t know my own strength”. Cu gandul la una dintre cele mai mai bune voci pe care ni le-a dat industria muzicala in intreaga sa istorie, va propun acum sa aflam cum suna in 2012 It’s not right, but it’s OK!

[youtube id=”ryWSGUg_FsM” width=”600″ height=”350″]

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau