Recomandările DrHit 6-10 octombrie 2014

6 Oct – LAMBRINO ft. SIMONA NAE – Gheata si foc

Hei – salutare dragii mei, bine v-am regasit in cabinetul Dr.Hit! Sunt AS si reluam seria prezentarilor de noutati muzicale cu un single despre care eu am convingerea ca poate ajunge rapid intre preferatele voastre! Este o colaborare intre doi artisti (Lambrino si Simona Nae), iar titlul este “Gheata si foc”. Daca despre Simona stim deja mai multe amanunte, datorita succeselor de top din ultimii 2 ani, despre Lambrino trebuie sa aflati ca este un artist polivalent, care poate surprinde cu dexteritatea prin care abordeaza genuri si stiluri diferite. Poate ca l-ati mai ascultat atunci cand a colaborat cu Hara sau Talisman, insa actualul single este primul ce il reprezinta ca artist solo. Urmariti cu atentie si versurile piesei! Prea multe detalii nu mai sunt de oferit, asa ca va invit la auditie : sunt AS, avem azi in cabinetul Dr.Hit pe Lambrino si Simona Nae – Gheata si foc!

7 Oct – ED SHEERAN ft. RICK ROSS – Don’t (Rhythmic rmx)

Hello hello, bine v-am regasit! Cabintul Dr.Hit si-a deschis din nou usa pentru un invitat de marca! Sunt AS si va aduc azi in atentie noul single Ed Sheeran, artistul transformat in 2014 de colaborarile cu Pharell Williams, in star la nivel mondial. Ma refer desigur la piesa “Sing”, inca mult-mediatizata in Romania, dar si la “I see fire”, la fel de bine apreciata si difuzata. EI bine, noul single este o colaborare cu un alt artist american – Rick Ross, iar versiunea Rhtymic rmx pe care o vom asculta , nu se regaseste pe albumul current al artistului, LP intitulat “X”. Dealtfel merita sa va spun si faptul ca Ed are o adevarata pasiune pentru semne de scriere, primul sau album fiind “+” si fiind ortografiat ca in matematica. Spuneam mai devreme despre colaborarile cu Pharell Williams…ei bine, nu trebuie uitat ca Ed a debutat in 2011, s-a remarcat de atunci in industria muzicala, dar notorietatea numelui sau in sfera comerciala a venit in 2014. OK, nu cred ca este nevoie de alte amanunte : sunt AS, ascultam azi in cabinetul Dr.Hit pe Ed Sheeran si Rick Ross cu Don’t – rhythmic rmx!

8 Oct – SIA – Big Girls Cry

Hello dragii mei, bun gasit in cabinetul Dr.hit! Sunt AS, prezent la o noua intilnire cu o recent lansata piesa ce merita atentia noastra! In ultimii doi ani ati avut in dese randuri ocazia sa o ascultati pe SIA, solista din Australia care a castigat deja foarte multi fani si in Romania. Putini sunt cei care stiu ca ea si-a inceput cariera la 17 ani abordant jazzul. Deasemeni, intre informatiile mai putin mediatizate despre ea, se afla si aceea ca este nepoata solistului si compozitorului trupei Men at Work, trupa ce in anii 80 avea un renume mondial. Pana in prezent, Sia a lansat 6 albume, cel mai recent fiind “1000 forms of fear”, cel care a oferit superhitul Chandelier. E drept, popularitatea acestui album a crescut si pentru ca el a a fost lansat dupa ce SIa a avut o serie de colaborari de mare success : David Guetta, Flo Rida, Shakira, Rihanna, Beyonce…sunt doar cateva nume inscrise pe aceasta lista. Avem acum un nou single SIA, o piesa ce pare sa continue povestea precedentului succes. Sunt AS, azi va prezint in cabinetul Dr.Hit – Big Girls Cry, cu SIA!

9 Oct – CALVIN HARRIS ft. JOHN NEWMAN – Blame

Salutare buni prieteni, bine v-am regasit in cabinetul Dr.hit! Sunt Adi Simion si mi-am propus ca in aceasta intilnire sa va aduc in atentie cel mai nou single lansat de un artist pe care il cunoasteti foarte bine : este cel mai bine platit DJ la nivel mondial in ultimii 2 ani. Dincolo de performantele financiare insa, Calvin Harris a inregistrat multe succese de top, fie cu piesele din propriul repertoriu, fie datorita productiilor realizate pentru extrem de multi artisti din lumea buna a muzicii. Amintesc aici doar de Kylie Minogue, Sophie Ellis Bextor, Cheryl Cole sau Rihanna. Anul acesta, Calvin a cucerit topurile cu piesa Summer, despre care s-a spus, la momentul lansarii, ca anunta cel de-al 4-lea album de studio al artistului. Nu au aparut ulterior alte informatii despre acest LP, insa au fost lansate alte 2 piese : CUBA si respectiv ceea ce noi vom asculta in minutele urmatoare. O noua colaborare ce vizeaza pozitiile fruntase ale clasamentelor : Sunt AS, in cabinetul Dr.Hit vin azi Calvin Harris si John Newman, cu Blame!

10 Oct – SAMUEL SARTINI & ULTRA NATE – SO Glamorous

Bun gasit dragii mei, pasiti cu incredere in cabinetul Dr.Hit! Sunt AS si va aduc azi in atentie un single lansat de cel pe care multi il considera cel mai talentat DJ si producator muzical al actualei generatii din Italia. Se numeste Samuel Sartini , poate ca unii deja il recunosc dupa nume. Punctul in care s-a remarcat la nivel European a fost atunci cand proiectul sau – Love you seek a fost selectat de Avicii, mai exact partitura vocala a fost utilizata in hitul international Seek Bromance. Sunt multe alte nume din lumea clubbing care au colaborat cu Sartini, inclusive alti DJ consacrati care i-au utilizat remixurile. Cert este ca actuala sa propunere este o colaborare cu Ultra Nate, iar piesa So glamorous se afla deja in Top 10 in ITunes Dace chart si Beatport Top 20 Electro House. Asa ca e bine sa ii acordam si noi atentie! Sunt AS, ascultam azi in cabinetul Dr.Hit pe Samuel Sartini & Ultra Nate – So Glomorous!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau