Recomandarile DrHit 30 aprilie – 4 mai

30 Aprilie

MORGAN PAGE, SULTAN, NED SHEPARD and BT ft. ANGELA McCLUSKY – In the air

 

Hello si bine ati revenit in cabinetul Dr.hit! Va propun sa mergem azi in Vermont, orasul American unde s-a nascut si a debutat la doar 12 ani remixerul Morgan Page! Dup ace in adolescent a fost vedeta a unui post local de radio, renumele datorat carierei de DJ era deja cunoscut inca inainte de a termina studiile universitare in acelasi oras. Intre anii 2000 – 2006 a semnat foarte multe productii pentru artisti din Statele Unite si remixuri ajunse in topurile de specialitate. Evident ca in acest context este familiar multor muzicieni de profil din intreaga lume, asa ca noul sau single beneficiaza de suportul mai multora dintre acestia : Sultan, Ned Shepart si chiar mult mai cunoscutul BT. Partea vocala a piesei “In the air” – cel de-al 4-lea single solo pentru Morgan Page, este sustinuta de Angela McClusky. Daca mai doriti exemple in ceea ce priveste activitatea artistului de pana acum, atunci mai va spun si despre piesa Miles Away – lansata de Madonna sau productii pentru Ultra Nate, Deadmou5e, Stevie Nicks sau Jodie Watley. Cred ca avem deja suficiente elemente pentru a concluziona ca are o carte de vizita impresionanta.

[youtube id=”0RBWQEBffvY” width=”600″ height=”350″]

 

1 Mai

KAZ JAMES – Kids

Cel pe care il vom asculta are drept nume de scena Kaz James, dar este bine sa stiti ca este jumatate din echipa de productie Bodyrockers, cea care a furnizat piesa I like the way (You move) – considerata de critica din intreaga lume drept una dintre cele mai bune productii dance din toate timpurile. Vine din Australia, mai preciz din Melbourne, orasul care a mai oferit scenei internationale, pe acest gen, intre altii, pe Dirty South. Kaz a semnat recent un contract pentru un label major, iar piesa Kids este primul extras de pe albumul de debut ce urmeaza a aparea in acest an. Considerat intre cei mai talentati muzicieni house, Kaz are multe de demonstrate, iar inceputul pare sa dea dreptate celor ce il lauda!

[youtube id=”ZPMxSRUYIy4″ width=”600″ height=”350″]

 

02 Mai

MARINA & THE DIAMONDS – Primadonna

Azi ma grabesc sa va prezint un single despre care cred ca se va numara intre cele mai mediatizate in 2012. Nu sunt cuvinte mari, e vorba de o noua productie ce poarta semnatura arhicunoscutului deja Dr.Luke. Despre noul sau album – Electra Heart, Marina Diamandis spune ca este “antiteza tuturor lucrurilor pentru care lupt in viata”. Mai explicit, este un album al carui concept il reprezinta falsitatea sau partea corupta a ideologiei americane depre calitatea de pop-star. Daca o astfel de declaratie ar fi scoasa din context, e clar ca ar atrage antipatii, insa va asigur ca este vorba despre marketing pur. Mai mult, primul single suna cu adevarat excellent, ceea ce va las sa va convingeti chiar acum. Retineti acest titlu : Marina & The Diamonds – Primadonna! Si mai retineti ca il ascultati in premiera in cabinetul

[youtube id=”Gj5L9SYhoSE” width=”600″ height=”350″]

 

03 Mai

ADAM LAMBERT – Never close our eyes

Am pregatit o noua recomandare pentru voi : va fi vorba de aceasta data despre un solist des intilnit in topurile din ultimii 2 ani si care are o impresionanta priza la publicul tanar, in special din Statele Unite. Daca am sa spun “What do you want from me” probabil ca multi deja vor asocia cu numele lui Adam Lambert. Nu gresiti, in plus ar fi inca multe alte titluri din repertoriul sau pe care le-ati tot ascultat in ultimul timp. Cel mai recent l-am intilnit tot aici, in cabinetul Dr.Hit, unde si-a prezentat piesa “Better than I know myself”. Revine acum alaturi de noi pentru ca deja are un single nou, despre care cred ca este mult mai aproape de stilul ce i-a adus atat de multi fani. Poate ca putini dintre voi stiu ca inainte de a fi cunoscut drept concurent American Idol, Adam a jucat alaturi de Val Kilmer in spectacolele teatrale Ten Commandments. Revenind la muzica, mai adaug faptul ca ambele titluri mentionate mai devreme apartin celui mai nou album al artistului – Tresspassing, ce va fi lansat official pe 15 Mai. Atat cu informatiile, sa aflam cum suna noul single Adam Lambert!

[youtube id=”8NxKoqnxCvs” width=”600″ height=”350″]

 

04 Mai

MAROON 5 ft. WIZ KHALIFA – Payphone

Va adresez o intrebare : va mai aminti de faptul ca inainte de lansarea piesei Moves like Jagger, Maroon 5 anunta ca momentul desfintarii trupei este foarte aproape? Parea un plan foarte serios, multi chiar au luat aceasta informatie drept un adevar absolut. Va spuneam atunci ca e mai mult ca sigur o strategie de PR. Este adevarat ca respectiva piesa ramane cel mai mare hit al carierei lor de pana acum (poate chiar si pentru Christina Aguilera – cea care a colaborat cu Maroon 5 la realizarea acelei piese), dar si mai important este ca Moves like Jagger este unul dintre cele mai bine vandute single-uri din istorie. Iar asta este statistica pura, nu o interpretare. EI bine, toate acestea au condus la ideea ca trupa isi va continua cariera, ba chiar lanseaza un nou album. Acesta se numeste Overexposed – interesant titlu, nu-I asa ? – si are ca prim single o piesa pe care v-o propun spre auditie chiar acum.

[youtube id=”5FlQSQuv_mg” width=”600″ height=”350″]

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau

Comments are closed.