Recomandarile DrHIT 3-7 martie 2014

3 Martie – JUSTIN TIMBERLAKE – Not a bad thing

Salutare buni prieteni, bine v-am regasit! SUnt Dr.Hit si deschid azi usa cabinetului cu noutati muzicale pentru a invita pe unul dintre artisti despre care putem spune ca a marcat deja industria entertainment a ultimilor ani. Se numeste Justin Timberlake si cred ca fiecare dintre voi au stie destul de multe detalii despre el. Multi apreciaza pe langa evolutia sa muzicala si faptul ca incet , dar sigur, isi construieste o cariera si in domeniul filmului. Vom asculta azi cel mai nou single al sau, o piesa extrasa de pe albumul The 20/20 Experience :2 of 2, ul LP lansat anul trecut si care i-a adus deja mai multe discuri de platina si aur, atat in Statele Unite cat si in alte colturi ale lumii. Este cel de-al 4-lea disc solo din cariera sa, iar pentru a trece in revista piesele ce i-au purtat numele in clasamente ne-ar trebui foarte mult timp. Mai bine rezumam spunand ca a castigat cu aceste piese cam toate premiile importante din aceasta industrie, de la American Music Awards si Billboard Awards, pana la Brit Music Awards si Grammy. Spuneam ca si in privinta rezultatelor obtinute ca actor acestea sunt impresionante : premii Emmy, Palm Springs International Film si foarte multe alte nominalizari in cadrul galelor de premiere ale criticilor de film. Revenim la muzica si aflam acum propunerea Dr.Hit pentru aceasta intilnire : Justin Timberlake – Not a bad thing!

 

4 Martie – MAJOR LAZER ft. SEAN PAUL – Come On to me

Salutare tuturor, bun gasit in cabinetul Dr.hit! Afalm azi aici despre un nou single lansat in colaborare de doua nume multmediatizate in ultimii ani. Major Lazer este in fapt un proiect electronic dancehall, pus in practica de un Dj din Statele Unite , adica Diplo. Dintre lucrurile importante realizate de acest proiect, in afara celor 2 albume lansate in ultimii 3 ani, se numara cateva demne de atentie : de exemplu, Snoop Dogg a ales sa isi schimbe numele si aboradarea muzicii sale in Snoop Lion dupa ce a inceput sa lucreze cu Major Lazer in 2012. Sau : acelasi Major Lazer este producatorul albumului de debut Rita Ora, a colaborat cu No Doubt pentru realizarea celui de-al 6-lea LP al acestora – Push and Shove. Din randul pieselor care le-au adus importante prezente in top, cele mai cunoscute sunt Hold the line – debutul la nivel international al acestui proiect si apoi Get free, mult mediatizat si in Romania. Spuneam la inceput ca ceea ce vom asculta azi este rezultatul unei colaborari si am mentionat pana acum Major Lazer. EI bine, cel de-al doilea nume ne scuteste de alte comentarii : Sean Paul. Sunt Dr.Hit si va recomand in acesta intalnire Come on to me!

 

5 Martie – KATO & SAFRI DUO ft. BJORNSKOV – Dimitto (Let go)

Salve buni preteni, bine ati revenit in cabinetul Dr.Hit! Am o noua propunere pentru voi si am mare incredere ca piesa aceasta va prinde foarte repede si in Romania. Este o colaborare intre 3 artisti sic el putin in cazul a doua dintre nume sunt necesare cateva precizari. Despre Safri Duo probabil ca stiti deja ceva amanunte avand in vedere ca exista niste antecedente notabile. Dar despre Kato si solistul Bjornskov …e probabil premiera absoluta. Kato este un DJ din Danemarca care pana acum a lucrat alaturi de Outlandish, Dr.Alban, Ida COrr si Camille Jones. Are 3 albume lansate pana in prezent, dintre care cel mai recent este Behind closed Doors. Pe de alta parte, Bjornskov este un musician recunoscut in Danemarca atat pentru cariera solistica, dar si pentru calitatile de compositor si producator. Si-a inceput ascensiunea in muzica in calitate de tobosar al unei trupe rock – Neeva. Ei bine, acum, dupa aceste detalii, este cazul sa anunt in ce consta colaborarea dintre acesti muzicieni pe care i-am mentionat : Dimitto(let Go) este titlul piesei care deja a ajuns No1 in Danemarca si urca rapid in topurile din Marea Britanie, Germania si Olanda. SUnt Dr.Hit, ascultam azi Kato & Safri Duo ft. Bjornskov!

 

6  Martie – JAMES ARTHUR – Get down

Hello dragilor, bine v-am regasit in cabinetul Dr.Hit! Va propun in aceasta intalnire sa aflam cum isi continua povestea muzicala castigatorul editiei X Factor din Marea Britanie din 2012. Va mai spun ca succesul debutului sau – locul 1 in UK Singles, 1,2 mil de copii vandute in Marea Britanie si alte 2,5 mil de exemplare in restul lumii, numarul fanilor sai este acum realmente impresionant, inclusive in Romania. Se numeste James Andrew Arthur, s-a nascut in Middlesbrough, are 23 de ani si a inceput sa scrie piese inca de la varsta de 15 ani. In mod cert, cel mai cunoscut titlu lansat de el este “Impossible” ,  piesa inclusa pe albumul de debut ce poarta numele artistului . Insa aceasta nu este o compozitie proprie si un cover dupa o piesa lansata in original de o artista din Bahamas aflat in umbra conationalei sale Rihanna. Ma refer aici la SHontelle. Cam aceeasi situatie si in privinta albumului de dbut James Arthur, care nu a obtinut pozitia No1 in UK Albums pentru ca a concurat in perioada lansarii cu  The Marshall Mathers LP 2, cu semnatura Eminem. Insa au fost alte doua piese pe single ce i-au adus pozitii bune in clasamente : You’re Nobody ‘til Somebody Loves you si Recovery. Deasemeni, James este apreciat si pentru versiunile cover pe care le realizeaza si le posteaza apoi pe net. Cel mai nou single al sau este recomandarea Dr.Hit de azi : va invit sa ascultati Get Down, cu James Arthur!

 

7 Martie – DJ ASSAD ft. PAPI SANCHEZ & LUYANNA- Enamorame

Salve prieteni, ma bucur sa va reintilnesc! Sunt Dr.Hit si va invit azi in cabinetul cu noutati muzicale pentru a va prezenta noul single lansat de un artist nascut in exoticele insule Mauritius, cunoscut in Franta datorita mix-seturilor radio Royal Mix, dar si datorita albumului Playground din 2010. Se numeste Adam Assad si se prezinta in fata fanilor drept DJ Assad. Intre altii, el a colaborat pana acum cu Mohombi, Big Ali si Craig David, iar noul sau single are sanse reale sa ajunga intre cele mai difuzate in cluburi in perioada urmatoare.  Puternice influente latino si Tropical , acestea sunt caracterisitice principale ale piesei Enamorame! SUnt Dr.Hit, ii ascultam azi pe DJ Assad ft. PAPI SANCHEZ & LUYANNA!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau