Recomandările DrHit 24-28 noiembrie 2014

24 Nov – TIESTO ft. DBX – Light years away

Salut, bun gasit, bine ati revenit in cabintul cu noutati muzicale! SUnt AS si v-am pregatit pentru aceasta intilnire noul single lansat de cel mai cunoscut producator muzical din Danemarca. AM numit pe TIesto, iar antecedentele sale ne scutesc de prea multe comentarii. 6 albume, intre care cel mai recent este numit A town call Paradise, aparut in acest an, din 2002 pana in 2013 a fost prezent in top3 DJ Mag, desemnat ca atare, anul trecut, drept Best DJ of all time winner. Lista premiilor internationale si a nominalizarilor obtinute in cele mai prestigioase gale de premiere din industria muzicala a ultimilor 12 ani este realmente imposibil de parcurs in timpul pe care il avem acum la dispozitie. Piesele sale au intrat in clasamentele din toate colturile lumii, asa dupa cum ar putea sa se intilmple in viitorul apropiat si cu cel mai nou single al sau : sunt AS, in cabinetul Dr.Hit ascultam acum Light years away, cu TIESTO ft. DBX!

25 Nov – NICK JONAS ft. TINASHE – Jealous (rmx)

Hello hello, bun gasit prieteni! Dun cabinetul Dr.Hit va salute si azi AS, cel care va invita acum sa aflati amanunte despre cel mai nou single al unui tanar artist din Texas ce se numara intre preferatii adolescentelor din intreaga lume. Cunoscut in primul rand pentru evolutia in cadrul grupului Jonas Brothes, trupa formata impreuna cu fratii sai Kevin si Joe, Nick Jonas s-a lansat in cariera solo in 2010. A alternat cariera muzicala cu cea de actor si star TV. Cel mai recent album al sau este un material care ii poarta numele, a aparut official in Statele Unite pe 11 Noiembrie si are drept actual single piesa Jealous. Ceea ce va propun eu spre auditie azi este o versiune remixata a acestei piese, versiune realizata in colaborare cu solista Tinashe. Mai precizez ca albumul Nick Jonas include si o colaborare cu Demi Lovato, dar nu exista inca informatii despre o posibila lansare pe single a acelei piese. Sunt AS, in cabinetul Dr.Hit ascultam azi Nick Jonas si Tinashe – Jealous!

26 Nov – OLIVER HELDENS ft. KSTEWART – Last all night (Koala)

Hello dragilor bine ati revenit in cabinetul Dr.Hit! SUnt AS si va voi aduce azi in atentie un artist pe care probabil ca cei mai multi dintre voi il vor intilni in premiera! Se numeste Oliver Heldens, vine din Olanda si primul pas important in cariera a fost facut in 2013, cand piesa sa “Gecko” a fost remarcata de mult mai celebrul DJ si producator TIesto. Ascensiunea a fost insa rapida si astfel Oliver a semnat remixul piesei Animals, lansata de Martin Garrix, piesa bine mediatizata acum si in Romania, dar si remixuri pentru Coldplay – A sky full of stars, sau Feel Good a lui Robin Thicke. In acest an a fost prezent pe scena celor mai importante festivaluri electronic : Amnesia si Departures din Ibiza, Tomorrowland, Creamfields, Electric Zoo si Stereosonic. Actualul sau single, realizat in colaborare cu KStewart, se afla deja pe pozitii bune in clasamentele de specialitate, acesta fiind motivul pentru care am ales sa vi-l prezint in cabinetul Dr.hit! SUnt AS, ascultam Koala (Last all night), cu Oliver Heldens!

27 NOV – SELENA GOMEZ – The heart wants what it wants

Hello hello, bine v-am reintilnit dragii mei! SUnt AS si va invit azi in cabinetul Dr.Hit pentru a va prezenta cel mai nou single lansat de o tanara solista originara din Texas, despre care stiu ca adolescentii stiu multe amanunte. Se numeste Selena Gomez, are 22 de ani si inainte de orice alte amanuntea m s ava spun doua cifre impresionante din cariera sa : peste 3 milioane de albume vandute si mai bine de 18 milioane de discuri single. Are pana in preznt lansate 4 albume, 3 dintra acestea in compania trupei sale – The Scene. Adaugati la acest palmares prezentele in cadrul show-urilor de televiziune si din foarte multe seriale pentru adolescenti, peste 40 de premii sau nominalizari la galele muzicale internationale si …multmediatizata relatie cu Justin Bieber. Dealtfel, actualul sau single este inspirat tocmai de aceasta relatie. Mai spun doar ca pe 6 Nov a fost lansat albumul Greatest Hits – For You, piesa este produsa de duetul Rock Mafia si ….premiera on-air din Statele Unite a numarat peste 10 mil de ascultatori. Eu cred ca aceasta productie ii va aduce Selenei si o alta categorie de public, dar v alas pe voi sa descoperiti de ce spun asta : sunt AS, ascultam azi n cabinetul Dr.Hit pe Selena Gomez – The heart wants what it wants!

28 Nov – STEVE ANGELLO ft. DOUGY (from The Temper Trap) – Wasted love

Salve prieteni, bun gasit! Suntem in cabinetul Dr.Hit, eu sunt AS si va aduc azi in atentie noul single semnat Steve ANgello. Poate ca unii stiu, Steve este un artist suedez, nascut in Atena, membru al celebrei Swedish House Mafia – alaturi de Axwell si Sebastian Ingrosso. Are lansate pana in prezent 8 albume, cel mai recent fiind Wild Youth, dar si o compilatie de 4 discuri cu toate hiturile sale de pana in prezent. “Decade” este titlul acestui material si este promovat acum in intreaga lume gratie unui single realizat in colaborare cu solistul trupei australiene The Temper Trap. In activitatea sa muzicala gasim si o serie de productii lansate sub alte nume, cum ar fi Sunfreaks, Outfunk, The Sinners, Supermode sau General Moders. Tot Steve Angello a semnat productiile unor piese de top ale altor artisti : David Guetta, Nicole Scherzienger, Taio Cruz, Will I Am sau Usher. SI numai vorbesc despre remixurile lansate, pentru ca lista acestora este extrem de mare. OK, acestea sunt amanuntele, trecem la auditie. SUnt AS, ascultam in cabinetul Dr.Hit pe Steve ANgello ft. Dougy – Wasted love!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau