Recomandările DrHit 22 – 26 Iunie

Ultima saptamina din acest sezon Dr.Hit ne-a adus noile piese lansate de Avicii, Cris Cab, Little Mix, Charlie Puth & Meghan Trainor si Shawn Mendes!

22 Iunie – AVICII – Waiting for love

Salutare buni prieteni, bun gasit! SUnt Adi Simion si va prezint in cabinetul Dr.Hit cel mai nou single lansat de Tim Bergling. Pentru cazul in care numele nu va este familiar, am sa precizez ca AVICII este pseudonimul ce il reprezinta de o buna bucata de vreme. Mai exact, se afla in topuri incepand cu 2007, iar succesele sale l-au condus in primii 10 DJ la nivel mondial. Nu uitam si de colaborarile sale, asa dupa cum stim ca cel mai nou album al sau este Stories, a carui lansare oficiala este anuntata pentru 25 septembrie. Pana atunci insa, avem deja un single ce va fi inclus pe acel material. Piesa este Waiting for love si este coprodusa de Avicii si prietenul sau Martin Garixx. Mai adaug faptul ca in acest an artistul se afla in Stories World Tour, turneu ce a debutat in februarie in Noua Zeelanda si pana la finele lunii august va ajunge in toate colturile lumii, de la Los Angeles la Rabat – in Maroc, sau din Singapore la Oslo. Acestea sunt detaliile, trecem la audutie. SUnt Adi Simion, ascultam azi in cabinetul Dr.Hit pe Avicii cu “Waiting for love”!

23 IUNIE – CRIS CAB ft. TEFA & MOOX & WILLY WILLIAM – Englishman in New York

Hello prieteni, poftiti in cabinetul Dr.Hit! SUnt Adi Simion si va propun azi un megahit! Spun asta pentru ca e vorba despre un cover al unui success STING, dar si pentru ca noua forma are toate sansele sa devina hit estival in acest an. Cristian Cabrerizo este numele artistului cu origini cubaneze, iar sub pseudonimul Cris Cab s-a impus in ultimii ani drept promotor al unui gen ce reprezinta o fuziune intre Raggae, pop si soul. AM sa amintesc aici de piesa Liar, Liar – arhimediatizata si in Romania. Poate va amintiti, in clipul acelei piese apare si Pharell Williams. ALbumul ce include acea piesa este “Where I belong” – lansat anul trecut, LP ce mai include si urmatoarea prezenta de top a artistului – Loves me not. Ei bine, acum avem o colaborare intre Cris Cab si alti 3 muzicieni pe care cel mai probabil ca ii veti intalni in premiera! SUnt Adi Simion, ascultam in cabinetul Dr.Hit …Ënglishman in New York, cu Cris Cab ft. Tefa & Moox & Willy William!

24 Iunie – LITTLE MIX – Black Magic

Salve, bun gasit tuturor! Sunt Adi Simion si va invit si azi in cabinetul Dr.Hit, locul unde vom asculta prima trupa care a reusit sa castige un concurs X Factor. Se intampla in 2011 in Marea Britanie, trupe se numea Rhytmix si ulterior victoriei in acel sezon si semnarii contractului cu Simon Cowell, s-a rebotezat drept Little Mix. Pana acum au lansat 2 albume – DNA si Salute, iar ca piese ce au reprezentat pe cele 4 fete in topuri amintesc de DNA, How Ya Doin’- feat cu Missy Elliott, Move si coverul Word Up – dupa hitul lansat de Cameo. Au la activ si doborarea unui record ce era detinut pana in 2013 de Spice Girls, respectiv cel mai bun debut al unei trupe feminine britanice in clasamentele americane. Pana acum, Little Mix a vandut peste 7,5 mil de unitati la nivel mondial, iar viitorul suna foarte bine in cazul lor. Ca dovada – recomandarea Dr.Hit de azi : sunt Adi Simion, ascultam Little Mix cu Black Magic!

25 IUNIE – CHARLIE PUTH ft. MEGHAN TRAINOR – Marvin Gaye

Bine v-am regasit dragii mei, sunt Adi Simion, va poftesc in cabinetul Dr.Hit! Azi vom asculta un tanar artist American aflat in plina asccensiune la nivel mondial. Se numeste Charlie Puth si este difuzat acum datorita piesei See You again,colaborare cu Wiz Khalifa din coloana sonora a filmului Furious 7, piesa in memoria regretatului Paul Walker. In 2013 Charlie a absolvit meritoriu Berklee College of Music, dupa care a semnat cu label-ul vedetei TV din Statele Unite Ellen DeGeneres. Actualul single – duet cu Meghan Trainor este deja premiat cu platina si aur si va fi inclus in albumul “Some type Of Love””. Nu sunt necesare alte amanunte, cred ca piesa va va cuceri rapid. SUnt Adi Simion, ascultam Marvin Gaye, cu Charlie Puth si Meghan Trainor!

26 IUNIE – SHAWN MENDES – Stitches

Salut prieteni, bine v-am regasit in cabinetul Dr.Hit! Sunt Adi Simion si va propun azi o intalnire cu un foarte tanar artist din Canada. Are doar 16 ani si asemeni multor altor tineri muzicieni, si-a inceput cariera postand on-line propriile versiuni ale unor hituri . Se numeste Shawn Mendes si are pe linie paterna origini portugheze. In iunie 2014 a devenit cel mai tanar debutant in primele 25 de locuri ale Billboard Hot 100, respectiv piesa Life of a party – ce a intrat pe locul 24. In acelasi an a castigat premiul Teen Choice Award in sectiune Webstar in Music. ALbumul sau de debut este Handwritten, lansat pe 14 aprilie 2015 si ajuns No1 in Canada, Statele Unite si Norvegia. Multi dintre cei care i-au ascultat piesele spun ca Shawn dovedeste maturitate atat vocal cat si componistic. Va reamintesc ca l-am mai ascultat in cabinetul Dr.Hit, alaturi de The Vamps si piesa Oh Cecilia (Breaking my heart). Sa vedem ce noutati ne aduce acum in atentie : sunt Adi Simion, ascultam Stitches cu Shawn Mendez!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau