Recomandările DrHit 2-6 decembrie

Sharleen+SpiteriSharleen+Spiteri

 

2 Dec – AUSTIN MAHONE ft. FLO RIDA – Say you’re just a friend

 

 

Salut prieteni, bine v-am regasit! In cabinetul Dr.hit am invitat azi un tanar solist din Statele Unite care a ajuns in atentia marilor producatori urmand o reteta care deja strange multi adepti : devii vedeta pentru postarile pe net si solicitarile de colaborare incep sa curga! Se numeste Austin Carter Mahone, are 17 ani, vine din San Antonio – Texas si pregateste lansarea primului sau album. Nu sunt putini cei care au spus dupa ce au remarcat postarile sale youtube ca e vorba despre “a doua venire a lui Justin Bieber”. Mai mult, una dintre versiunile cover realizate de Austin este tocmai dupa una din piesele precedecesorului sau al carui nume l-am anuntat. Anul acesta a lansat doua piese pe single , insa piata europeana ii acorda acum atentie gratie unei lansari facuta in 2012. Acea piesa este o colaborare cu un artist despre care Austin a spus ca este unul din idoli sai, respective Flo Rida. SUnt Dr.Hit, acultam Say you’re just a friend, cu Austin Mahone si Flo Rida!

 

3 Dec – CELINE DION ft. NE-YO – Incredible

 

 

Bun gasit dragii mei, poftiti in cabinetul Dr.hit! In aceasta intilnire va recomand cel mai nou single lansat de o artista ce a vandut pana acum peste 220 de milioane de discuri in intreaga lume! Cifra recomanda de la sine cariera impresionanta a celei care va ramane in istorie, intre altele, pentru “my heart will go on”. Este clar deci ca vorbim despre Celine Dion, cea care a lansat recent un nou album : Loved me Back to life. Trebuie anuntat faptul ca acest album, in baza unei traditii deja cunoscute, este LP-ul de limba engleza care a fost deja prefatat, in 2012, de cel lansat in limba franceza si care a ajuns deja premiat cu discul de diamant in Franta. Revenind la Loved me back to life, mai adaug ca include colaborari cu Stevie Wonder si Ne-Yo, iar piesa care da titlul albumului a cunoscut deja versiuni remixate de nume grele ale scenei dance, cum ar fi Jump Smokers, Dave Aude si David Morales.  Desi a aparut official recent, pe 1 noiembrie, albumul a ajuns deja in Top 10 in Germania, Elvetia, Belgia si Danemarca. Iar performantele in clasamente vor continua, pentru ca noul single este o productie mult-laudata acum de criticii din intreaga lume. Sunt Dr.Hit, va propun Celine Dion & Ne-Yo – Incredible!

 

4 Dec – MATT HOUSTON ft. KEVIN LITTLE – Turn me on – Tropical edit

 

 

Hello dragilor, ne reintilnim in cabinetul Dr.Hit! Ascultam azi o piesa lansata in 2004…..ha…da, aveti dreptate : aici suntem in cabinetul cu noutati muzicale, asa ca anuntul facut nu prea se potriveste in acest context ! deci e nevoie de cateva precizari : In 2004 a aparut Turn me on, un single de Top10 in peste 40 de tari , piesa care ramane si azi cel mai mare success inregistrat de Kevin Lyttle. Insa versiunea Tropical Family, realizata in colaborare cu Matt Houston, un artist francez originar din Guadalupe, a aparut recent si a readus “turn me on” in clasamente. Matt are pana in prezent lansate nu mai putin de 5 albume, intre care cel mai recent este Racines si este realizat in colaborare cu artisti din Africa, America de Sud si Caraibe. La randul sau, Kevin Lyttle, artist nativ din Caraibe, stabilit acum in Miami, a lansat 3 albume, cel mai recent fiind cel  intitulat “I love Carnival”, aparut in 2012. Cum suna noua versiune a piesei Turn me on? Va invit sa aflati chiar acum : sunt Dr.Hit, ascultam Tropical Family by Matt Houston & Kevin Lyttle!

 

5 Dec – TEXAS – Dry your eyes

 

 

Salutate tuturor, bun gasit! Sunt Dr.hit si azi va propun o excursie in Scotia, pentru a intalni o trupa cu 25 de ani de activitate si 7 albume de studio lansate. Creata in jurul personalitatii solistei Sharleen Spiteri si a talentului in compozitii a lui Johnny McElhone, Texas a debutat in 1988 in amfiteatrul universitatii din Dundee. Nu vom trece acum in revista toate antecedentele trupei, vom anunta numai faptul ca dupa o pauza de 8 ani, in care Johnny a traversat o perioada dificila, Texas a lansat in 2013 un nou LP, respective “The conversation”. Dincolo de bucuria fanilor pentru revenirea trupei, trebuie spus ca industria muzicala britanica saluta si faptul ca Johnny a reusit sa treaca peste anevrismul cerebral ce l-a tinut departe de scena si activitatea muzicala. Toate piesele de pe noul material sunt scrise de cei doi componenti TEXAS, iar ceea ce vom asculta noi azi este cel de-al 3-lea single oferit de acest nou LP. Sunt Dr.Hit, va invit sa ascultati TEXAS – Dry your eyes!

 

6 Dec – JOHN NEWMAN = Losing sleep

 

 

Hei hei…salut prieteni, ma bucur sa va reintilnesc! SUnt Dr.Hit si va invit ca in urmatoarele minute sa acordam atentie unui tanar musician britanic ce s-a remarcat in acest an. Este adevarat, pentru multi dintre voi poate fi vorba despre o intilnire in premiera. John Newman este cel care in iulie 2013 a ajuns pe primul loc in UK Single Chart cu piesa Love me Again, acesta fiind primul sau succes solo. Cu un an inainte el a mai colaborat cu trupa Rudimental, alaturi de care a mai jos No 1 cu piesele Feel the Love si Not giving In. Povestea sa are multe elemente comune cu alti tineri muzicieni aflati acum in clasamente : la 14 ani a inceput sa compuna si sa invete sa cante la chitara. A urmat o perioada in care a invatat si sa produca o piesa si chiar a cochetat cu activitatea de DJ.  In urma cu 3 ani, adica la varsta de 20 de ani, s-a stabilit in Londra unde a inceput sa cante live in cluburi, lucru ce in final i-a adus primul contract cu o casa de discuri. Pe 14 octombrie in acest an si-a lansat albumul de debut, intitulat Tribute. Criticii il lauda pentru calitatile vocale, iar multi dintre cei care il asculta pentru prima oara sunt surprinsi de particularitati pe care in mod normal le remarci la solistii de culoare. Ajungem in actualitate si va spun ca John si-a lansat chiar ieri un nou single. Eu cred ca sunt sanse mari ca acesta sa ii aduca pozitii bune in clasamentele muzicale, inclusiv in Romania. SUnt Dr.Hit, ascultam pe John Newman cu Losing sleep!

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau