Recomandările DrHit 16 – 20 Martie

Saptamina trecuta am prezentat in cabinetul Dr.Hit noul single Madonna, doua debuturi si 2 propuneri pentru sezonul estival 2015!

16 Martie – ZARA LARSSON – Uncover (alternative version)

Bun gasit dragii mei! Va invit in cabinetul Dr.Hit pentru a va prezenta pe cea mai laudata tanara solista a momentului in Suedia. Se numeste Zara Larsson si la doar 10 ani a castigat versiunea suedeza a concursului Got Talent. Acum are 18 ani si dupa primul contract semnat cu un label din tara natala, se afla acum in atentia producatorilor din Statele Unite, Epic Records oferindu-I un contract de reprezentare. Cel mai cunoscut single al sau – Uncover a fost No1 in toate tarile scandinave si a fost de mai multe ori premiat cu platina pentru performantele in vanzari. Ceea ce noi vom asculta azi este versiunea alternative a baladei Uncover, piesa care se afla acum si in topurile nord-americane. Primul LP al tinerei soliste se numeste chiar “1” si a fost lansat official in octombrie 2014. Am mare incredere ca o veti aprecia si ii veti urmari activitatea : Zara Larsson vine azi in cabinetul Dr.Hit! Ascultam Uncover!

17 Martie – ALEX ADAIR – Make me feel Better
Am pregatit pentru azi o piesa care s-a lansat official in Marea Britanie la inceputul acestei luni. Despre Alex Adair probabil ca unii dintre voi au mai auzit. Desi are doar 21 de ani, s-a remarcat datorita remixurilor postate pe Soundcloud si mix-seturilor din cadrul turneului inceput in urma cu 2 luni prin cluburile din Regatul Unit si tarile nord-europene. Make me feel better este primul sau single solo, indemnul pentru a se lansa venind din partea unuia dintre artistii care au beneficiat de un remix realizat de Alex. E vorba despre Ed Sheeran si remixul pentru Thinking out loud. Revenind la recomandarea Dr.hit de azi, eu cred ca este o piesa pe care o vom asculta des in perioada urmatoare si cel mai probabil si in sezonul estival 2015. Urmeaza Make me feel Better – Alex Adair!

18 Martie – MADONNA – Joan of Arc

Cel mai nou single lansat de Madonna.
Nu e cazul, sunt convins, sa discutam despre trecutul si performantele solistei. Am sa va povestesc doar cateva amanunte despre noul sau material. In decembrie 2014, 13 piese noi, in versiune demo, au aparut pe internet, cu precizarea ca ar urma sa fie incluse pe urmatorul album al artistei. Madonna a reactionat spunand ca jumatate din continutul scapat pe net ar fi piese ce nu vor fi ulterior utilizare, iar cealalta jumatate va fi schimbata si remasterizata. Ulterior a anuntat ca numele albumului ar urma sa fie Rebel Heart, ca este programat pentru lansare oficiala pe 10 Martie 2015 si ca va fi sustinut prin turneul mondial Rebel Heart Tour. Asta ar fi al 13 LP de studio din discografia Madonna, iar primul single official a fost Living for Love, o piesa care insa nu a reusit performante deosebite. Ce mai stim despre acest material : include colaborari cu Nicky Minaj si…ATENTIE MARE – Mike Tyson, celebrul fost campion mondial de box. Intre producatori se numara Diplo, Avicii si Kanye West, iar noul single este “Joan of Arc”. SI chiar daca numele va aminteste de istorie, va las sa descoperiti despre ce e vorba in fapt. In cabinetul Dr.hit ascultam azi pe Madonna – Joan of Arc!

19 Martie – NICKY JAM & ENRIQUE IGLESIAS – El perdon

Daca despre Enrique Iglesias stiti foarte multe, despre Nicky Jam am sa va ofer acum detalii : cunoscut drept unul dintre cei mai influenti artisti reggaeton, Nick provine dintr-o familie cu origini portoricane si dominicane. Parte din succesele sale sunt rezultate ale unei colaborari de lunga durata cu Daddy Yankee. Mai mult in 2010, cariera sa a crescut fulminant datorita publicului Columbian, cel care l-a adoptat ca pe un co-national. In ultimul timp, chiar inainte de lansarea actualului sau single , Nicky Jam a realizat o versiune Mambo rmx a noului single Ricky Martin, respective Adios. Poate va amintiti, acel single a fost prezentat in premiera tot in cabinetul DoctorHit. OK, acestea sunt detaliile, sa trecem la auditia piesei : cred ca avem de-a face cu un refren ce va rezona cu distractia in cluburi, in vara lui 2015 : Nicky Jam con Enrique Iglesias – El perdon!

20 Martie – LAWSON – Roads

Cum continua povestea trupei care a incantat publicul in ultimul an gratie piesei Brokenhearted?
Ma refer desigur la trupa britanica Lawson, cei care au in Chapter One un album reeditat anul trecut pentru piesa Americana. Asa a aparut versiunea piesei mentionate mai devreme, in colaborare cu rapper-ul B.O.B. Anul trecut, componentii trupei au anuntat ca au efectuat in Islanda sedinta foto pentru urmatorul lor album. Apoi, in decembrie Lawson s-a aflat in Nashville pentru a inregistra cateva piese, iar in februarie 2015 a aparut informatia ca prima aparitie publica Lawson in acest an va fi dupa lansarea noului album, pe 2 Mai, in cadrul unui concert in Leeds. Stiu ca sunt multi fani ai tinerilor britanici si in Romania, asa ca nu va mai retin cu detalii. Ascultam in cabinetul Dr.hit noul single Lawson : Roads!

https://www.youtube.com/watch?v=6ICtoejG3Yg

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau