Recomandarile DrHit 16-20 aprilie 2012

16 APRILIE

JLS – Proud

 

Salve dragilor! Dr.Hit v-a pregatit o noua recomandare din randul noutatilor musicale. Vom merge in Anglia si vom intilni una dintre trupele cele mai prolifice ale ultimilor 3 ani. Ei sunt JLS si sunt convins ca ii stiti cel putin datorita piesei Beat again, single ajuns No1 in Europa. SI ei sunt un exemplu din seria acelor artisti care s-au remarcat in cadrul concursurilor de televiziune – e vorba de X Factor…dar care nu au reusit ca castige acel concurs. IN cazul JLS, care au participat in anul 2008, ei s-au clasat pe locul second, dupa Alexandra Burke. SPuneam ca se numara intre cele mai prolifice trupe din ultimii ani! Asa se explica faptul ca 2012 ne va aduce cel de-al 4-lea lor album de studio. Actualul single a fost imnul unei campanii caritabile Sport Relief, desfasurata in Marea Britanie la finalul lunii martie. Este clar ca numarul fanilor trupei este in crestere, dar indifferent daca va numarati deja intre acestia, sau nu, veti aprecia mesajul pozitiv al piesei.

[youtube id=”fSaKoPKG5Q0″ width=”600″ height=”350″]

 

17 APRILIE

PH ELECTRO – Stereo Mexico

 

Pentru cazul de fata este vorba despre topurile dance, locul unde PH Electro este deja obisnuit sa ajunga. Discutam despre un producator care in ultimii 15 ani a ajuns cap de afis in Franta si Germania si pe care anul trecut l-am avut ca invitat in cabinet gratie versiunii sale pentru hitul classic din repertoriul Scott McKenzie –  San Francisco. A fost primul single din cariera solo PH Electro. Antecedentele sale mai includ si alte succese : in 2007 a fost cel care a realizat piesa anului in Franta, un remix al clasicei teme Alive, lansata de Mondotek. De atunci, in mod constant, artistii au batut la usa sa si i-au solicitat remixuri. Daca mai vreti exemple, va mai spun si despre Evacuate the Dancefloor – hitul dance din 2011 pentru Cascada – la randul sau o productie ajunsa No1, de aceasta data in Marea Britanie. Avem acum din partea sa un nou single in cariera solo. SI merita sa ascultati cu atentie, pentru ca probabil ca in urmatorul interval se va afla intre cele mai uzitate piese in cluburi!

[youtube id=”JUzggAj5OKc” width=”600″ height=”350″]

 

 

18 Aprilie

JASON DONOVAN –  Make Love

 

Am sa fac o scurta prezentare a celui pe care il vom asculta si am sa va las apoi sa incercati sa ghiciti. Asadar…vine din Australia, in cariera a cochetat cu Soap Opera, film, muzica, teatru. S-a remarcat pe cand era adolescent, in anii 80, in serialul de televiziune Neighbours, unde a jucat alaturi de Kylie Minogue. Dealtfel, primul hit musical a fost un duet inregistrat alaturi de Kylie, respective Especially for you. A avut apoi 4 piese de Top 10 in tara natala si nu mai putin de 3 single consecutive ca No1 in Marea Britanie. APoi a fost o foarte mare pauza in cariera muzicala: mai exact 13 ani, pana in 2006, cand a aparut in show-ul de televiziune “I’m a celebrity…Get me out of Here”, care a revitalizat pasiunea sa pentru muzica si mai ales pentru piesele clasice. Astfel, in 2010 a lansat Let it be me – un album de cover-uri ale hiturilor din anii 50 – 60, iar in 2010 o continuare a aceleiasi retete prin Soundtrack of the 80s”. Albumul sau current este Sign of you Love si include tot versiuni cover, insa dupa succese din ultimii ani. EI…si dupa toate acestea, probabil ca multi dintre voi stiu deja ca e vorba despre …Jason Donovan.  SUnt Dr.Hit si va invit sa ascultati acum o versine cover a piesei Make Love, lansata in original de Joe Clang si purtata acum prin topuri de Jason Donovan!

[youtube id=”8Xy180yzWmU” width=”600″ height=”350″]

 

 

19 APRILIE

HOT CHELLE RAE – Honestly

 

Va propun sa aflati acum amanun te despre HOT CHELLE RAE – o trupa din Nashville, formata in 2005 de 4 adolescenti ce provin din familii cu traditie in industria muzicala. Parintii lor au fost muzicieni recunoscuti in Statele Unite, fie compozitori de prima clasa, fie instrumentisti nominalizati la Grammy. EI au propus o reteta muzicala aparent ciudata, respective o combinatie intre pop, dance si rock, asa ca abia in 2008 au convins un label major sa le acorde incredere. Asa a aparut primul lor LP – Lovesick Electric, in 2009, urmat in 2011 de Whatever.Acesta din urma a oferit deja un single ajuns pe podium in Billboard – Tonight Tonight, iar recent a aparut un  nou extras. Despre acesta se spune ca ar face mandrii de mostenirea muzicala lasata artisti din mai multe generatii si stiluri: Bobby Vee, The Archies si The New Radicals. Acestea sunt informatiile, hai sa aflam cum suna acest single :

[youtube id=”KjBl_xtlMC0″ width=”600″ height=”350″]

 

20 Aprilie

CALVIN HARRIS ft. NE-YO – Let’s go

 

Va mai amintiti de Calvin Harris, cel care cu ceva timp in urma ne propunea piese precum “Acceptable in the ‘80s” sau “The girls” ? Ati observat atunci faptul ca ultimul an a insemnat pentru el o schimbare usoara a tipului de repertoriu, trecand pe o reteta de tip David Guetta, arhicunoscuta si apreciata in topuri. Asa se explica si colaborarile din ultimul an cu solistele Kelis si Rihanna, dar si noul sau single – tot o colaborare – de aceasta data cu Ne-Yo. Multi critici spun ca schimbarea aceasta l-a facut pe Calvin sa parda mult in privinta credibilitatii in piata cluburilor britanice, asa dupa cum se spune si despre Ne-Yo, care dupa piese romantice precum So Sick sau Because of you a trecut la genul dance, precum colegii sai de breasla – Usher, Jason Derulo sau Taio Cruz. Rezultatul colaborarii dintre Calvin si Ne-yo este o piesa inscrisa in ceea ce americani deja numesc “Dancefloor R&B”! Dance Production for dummies se numeste materialul pe care Calvin Harris a inclus aceasta piesa. SUnt Dr.Hit si repet ceea ce am spus la inceput : sunt convins ca ascultam una dintre productiile ce vor devein HIT in 2012 !

 

[youtube id=”mnBCJnwlX-c” width=”600″ height=”350″]

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau