Recomandarile Dr.Hit 14 – 18 Oct

Britney-Spears-Work-Bitch
Britney-Spears-Work-Bitch

14 Oct – BRITNEY SPEARS – Work B**tch

Salve prieteni, bun gasit in cabinetul Dr.Hit! Cea pe care o vom asculta azi are o pozitie bine definita in industria muzicala, fiind pentru multi ani considerata Pop Teen Idol. Vorbim despre Britney Spears si nu am va amintesc acum numeroasele sale antecedente din cariera. Am sa va spun ca noul sau album – Britney : Piece of me este cel de-al 8-lea LP de studio din discografie si va fi lansat official pe 3 Decembrie 2013. SI mai am alte noutati legate de activitatea sa din acest an : are o piesa (Ooh la la) in coloana Sonora a filmului The Smurfs 2, are o piesa (SMS) in duet cu Miley Cyrus , pentru albumul mai tinerei colege si…foarte important cel putin dpdv financiar : incepand cu 27 Decembrie va fi rezidenta in Las Vegas, acolo unde urmeaza a sustine 50 de concerte in 2014 si alte 50 de show-uri in 2015. E clar ca discutam despre o artista extrem de ocupata si despre care in mod cert vom mai avea noutati in urmatorul interval. Pentru moment insa, ascultam recomandarea Dr.Hit din aceasta intalnire : BRITNEY SPEARS: Work Bitch!

15 Oct – RALFLO – Nu te gasesc

Salut prieteni, bun gasit in cabinetul cu noutati muzicale! Azi am planuit sa va ofer spre auditie o piesa incarcata de emotie. Vine din partea unui artist a carei poveste este foarte interesanta : este de origine algeriana, a copilarit in Franta, apoi s-a stabilit in Elvetia. Familia sa este in Italia, iar el activeaza de mai bine de 3 ani in Romania. Se numeste Ralflo, pseudonimul provenind de la cele doua nume ale sale – Rafael si Floryan. L-ati remarcat pana acum in mai multe colaborari pe care le-a avut cu artisti romani, intre care Keo si mai recentele piese lansate impreuna cu Alb Negru. De aceasta data se prezinta in fata noastra cu un single in cariera solo, asa dupa cum spuneam fiind vorba despre o balada extrem de sentimentala. Cred ca o sa va placa si in scurt timp o veti include intre preferatele voastre. SUnt Dr.Hit, ascultam pe Ralflo cu Nu te gasesc!

16 Oct – Avicii – Hey Brother

Salve buni prieteni, bine v-am regasit! Sunt Dr.Hit si va propun in aceasta intalnire sa ascultam noul single al unui artist care devine un nume imposibil de ignorant din lista difuzarilor la nivel international. In urma cu putin timp, l-am avut aici pentru a prezenta piesa “You make me”, al doilea extras de pe albumul TRUE, dupa succesul “Wake me up”. Este clar deci ca vorbim despre Avicii, cel care ne propune acum ‘Hey Brother”, o piesa a carei partitura vocala este sustinuta de Dan Tyminsk. Sunt deja voci care sustin ca acest nou single este o continuare a povestii Wake Me Up, ba chiar aseamana interpretarea lui Aloe Black cu cea din Hey Brother. Va reamintesc ca Avicii este numele de scena al DJ-ului si remixerului suedez al carui nume real este Tim Berling, iar TRUE este albumul sau de debut. Sunt Dr.Hit, va invit sa ascultati Avicii – Hey Brother!

17 Oct – ENRIQUE IGLESIAS – Heart Attack

Hello prieteni, ma bucur sa ne reintilnim in cabinetul Dr.Hit! Enrique Iglesias este invitatul acestei editii, iar in momentele urmatoare am sa va ofer cateva detalii despre recenta sa activitate. Este vorba despre asteptatul sau nou album, cel de-al 10-lea din discografie. SI acesta va fi un LP bilingv, incluzand piese in spaniola si in engleza. Sunt deja lansate 2 piese, cate una pentru fiecare sfera de influenta: Turn up the night si respective Loco – aceasta din urma fiind o colaborare cu starul Urban Bachata – Romeo Santos. Pe albumul despre care vorbeam se vor mai regasi si alte colaborari, dintre acestea fiind deja anuntate cele cu Pitbull si Marco Antonio Solis. Insa noutatile in cazul lui Enrique ne aduc in atentie acum si noul single- Heart Attack, iar aceasta piesa este si recomandarea Dr.Hit din aceasta intilnire. SUnt Dr.Hit, ascultam acum pe Enrique Iglesias!

18 Oct – CHER – I hope you find it

Bune v-am regasit prieteni! SUnt Dr.Hit si recunosc de la inceputul acestei intilniri ca sunt onorat sa va pot prezenta noul single al unei artiste despre care cred ca si-a lasat amprenta asupra industriei muzicale din ultimii 45 de ani. Se numeste CHER, iar numele sau are o rezonanta aparte si in fata voastra, sunt convins. Poate ca cei mai tineri dintre voi ar avea nevoie de cateva detalii suplimentare, insa timpul pe care il avem acum la dispozitie nu ne permite sa trecem in revista nici macar parte din povestea impresionanta a artistei. AM sa va spun ca noul sau album – CLOSER TO THE TRUTH a aparut official pe 30 sept si este, atentie…cel de-al 26-lea LP de studio semnat CHER. Ce alte cuvinte ar mai fi necesare? Sa amintesc si despre cariera sa cinematografica? Despre faptul ca muuulti ani a fost etalonul show-urilor live? Sau sa spun ca albumul anuntat mai devreme a debutat in Billboard direct pe locul 3? Si ca a ajuns No1 in topul vanzarilor digitale din 2013? Cred ca cel mai indicat ar fi sa va las sa ascultati noul single CHER! SUnt Dr.Hit, urmeaza I hope you find it! Enjoy!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau