Recomandarile DrHit 14-18 mai 2012

14 Mai

COLBY O’DONIS – Like me

Dr.Hit va intampina in cabinetul cu noutati muzicale si va ofera o noua serie de informatii despre un tanar artist. Pe care, apoi, il vom asculta cu cel mai nou single al sau. Este foarte adevarat ca este mai putin mediatizat in Romania, dar cati se pot lauda ca la doar 18 ani era deja veteran in show-bizz, ca solist, chitarist, pianist, compositor, dansator, actor si producator musical? Cu adevarat impresionant, nu-I asa? Daca mai adaug ca este cel care a descoperit si lansat pe Lady Gaga, atunci lucrurile capata o si mai mare amploare. Nascut in New York din parinti portoricani, Colby O’Donis s-a mutat alaturi de familie in Florida si la doar 8 ani deja studia chitara, iar la 9 ani compunea primul sau single – Mouse in the House – inclusa ulterior in coloana Sonora a filmului Stuart Little. In martie 2012 a implinit 23 de ani, iar in cariera solo poate ca cel mai cunoscut single al sau ramane What you got. Ar fi inca multe de spus despre el, dar cred ca cel mai important este sa ascultam noul sau single, cel care anunta un nou album pentru acest an.

[youtube id=”1Wfc-nYrh_U” width=”600″ height=”350″]

 

15 Mai

USHER – Scream

Nu stiu cati dintre voi isi amintesc despre faptul ca in urma cu aproximativ 2 luni am ascultat in cabinetul cu noutati muzicale piesa lui Usher – Climax. Este foarte adevarat ca inca nu a reusit performante deosebite in Romania, insa e bine sa stiti ca acel single este cel de-al 12-lea din cariera lui Usher ce ajunge No1 in Billboard. Pentru ca a invatat sa nu ignore nici un gen musical ce i-a adus success, Usher are deja o noua propunere pentru fanii sai – o noua productie dance, asemeni celor ce au fost lansate in ultimii 2 ani. Max Martin & Shellback sunt cei ce semneaza productia piesei Scream. UNii spun ca versurile piesei sunt puerile, insa nu e nici prima si nici ultima piesa de acest gen. Mai adaug faptul ca cea mai noua lansare de album pentru artist are ca subiect o editie Deluxe a materialului Looking for myself si ca se implinesc 10 ani de la cel de-al doilea premiu Grammy consecutiv obtinut pentru categoria Best Male R&B Vocal Performance!

[youtube id=”KpsUsP2lIzU” width=”600″ height=”350″]

 

16 Mai

ALEX CLARE – Too close

Va prezint un artist londonez care a debutat anul trecut. Are 25 de ani si mizeaza foarte mult pe imagine si voce speciala. La prima categorie – imagine – e vorba de o sapca nelipsita din orice aparitie, barba de tip Joe Cocker si un set de pipe celebre. Seamana mult cu imaginea unui artist folk, insa dpdv musical , albumul de debut – The Lateness of the Hour are mai multe elemente de dubstep si soul electronic de tipul Jamie Woon. Produs de Diplo si Switch – cei care au semnat productii similar si pentru Beyponce sau MIA, materialul respective nu a trezit rapid interesul criticilor, insa in timp a ajus sa fie foarte laudat. Iar astfel ajungem la cea de a doua calitate a artistului – vocea speciala, caracterizata de bass si o ritmica excelenta. Piesa Too late a obtinut mai repede succesul in Statele Unite – ceea ce este putin ciudat fata de marea majoritate a exemplelor oferite de artistii de origine europeana. Va las sa va convingeti

[youtube id=”zP50Ewh31E4″ width=”600″ height=”350″]

 

17 Mai

VICCI MARTINEZ ft. CEE LOO GREEN – Come along

Va propun o piesa lansata de o solista ce se inscrie in categoria fostilor concurenti la show-uri muzicale de televiziune. Am mai avut astfel de exemple destul de des in ultimul timp, insa va asigur ca de aceasta data e vorba de un caz special. Vicci Martinez este atat solista cat si compozitoare si chitarista. A incheiat in 2011 pe locul 3 in concursul The Voice din Statele Unite, unde a avut drept antrenor pe Cee Loo Green. Originara din Washigton, Vicci a inceput sac ante pe scena de la 13 ani si pana la aparitia in cadrul concursurilor muzicale avea deja mai multe lansari de album ca artist independent. La 16 ani s-a inscris in American Idol, insa dupa preselectia pe care a trecut-o cu brio a renuntat la show datorita clauzelor contractuale pe care le considera prea restrictive. Asa ca a optat pentru un alt concurs de gen, respective Star Search, in 2003. Important este faptul ca Vicci Martinez are deja la active concerte pe care le-a deschis pentru Sting, Annie Lennox, Avril Lavigne, Jonny Lang si inca multi altii. Dupa aparitia in 2011 in concursul The Voice, ea a semnat un contract cu label-ul detinut de Cee Loo Green si asa a aparut si piesa Come Along. Este un cover dupa un hit Titiyo lansat in 2001. Va recomand sa urmariti pe doctorhit.ro si interpretarea unplugged pe care a realizat-o Vicci in studioul NBC. Veti fi impresionati.

[youtube id=”rZruYHuFz64″ width=”600″ height=”350″]

 

18 Mai

IAN CAREY &. ROSETTE ft. TIMBALAND & BRASCO – Amnesia

Sezonul estival este deschis official, asa ca asta se simte si in ceea ce priveste productii muzicale nou lansate. Azi am o propunere ce se incadreaza perfect in acest tipar si are sanse mari sa se impuna la capitolul difuzari. E vorba de noua propunere pentru topuri pe care o face DJ-ul Australian Ian Carey, cunoscut iubitorilor genului electronic pentru succesele din ultimiii 4 ani. Nu vom trece in revista acum lista acestora, in principal pentru ca aceasta noua productie adduce un element nou fata de antecedente : influente pop, colaborarea cu Timbaland (care se simte foarte clar in ritmica piesei) si 2 alte nume despre care sunt convins ca vom mai auzi : frumoasa si talentata solista Rosette si respective rapper-ul Brasco. Din colaborarea acestora a rezultat piesa Amnesia

[youtube id=”a_ZeRFEuxUc” width=”600″ height=”350″]

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau

Comments are closed.