Recomandările DrHit 1-5 iunie 2015

Saptamina trecuta a adus in cabinetul Dr.Hit 5 propuneri pentru sezonul estival 2015, toate din partea unor consacrati!

1 Iunie – FLO RIDA ft. Robin Thicke & Verdine White – I don’t like it , I love it

Hello hello – bun gasit! SUnt Adi Simion si va invit in cabinetul Dr.Hit, locul unde azi primim vizita a 3 artisti arhicunoscuti: Flo Rida, Robin Thicke si Verdine White. E clar ca dintre ei, cel mai putin cunoscut este ultimul mentionat, insa daca am sa spun ca are peste 45 de ani de activitate, a fost collaborator Earth, Wind and Fire si Level 42 si este recunoscut intre cei mai buni basisti ai lumii….lucrurile nu mai sunt asa de neclare. Vorbim despre cel mai nou single Flo Rida, un artist care continua sa se mentina la nivel mondial intre cei mai difuzati si solicitati artisti. Cel mai nou album al sau este “The perfect 10” si va contine si cele mai recente 3 piese ce au aparut : How I feel – din coloana Sonora Furious 7, G.D.F.R. si respectiv ceea ce ascultam azi in cabinetul Dr.Hit. Se anunta un nou hit estival, asa ca ma grabesc sa anunt : Flo RIda, Robin Thicke si Verdine White ! Sunt Adi Simion si sunt complet de accord cu afirmatia celor 3 : I don’t like it, I love it!

2 Iunie – PRINCE ROYCE ft. PITBULL – Back it up

Salutare si bun gasit prieteni! SUnt Adi Simion si ne reintilnim in cabinetul cu noutati muzicale, iar pentru azi am ales sa Perfect 10, va prezint un artist mai putin cunoscut in Romania. Vine din Bronx, se numeste Geoffrey Royce Rojas, iar sub pseudonimul Prince Royce a debutat in 2010. Originile dominicane sunt cele care la-u adus in postura de a canta atat in engleza cat si in spaniola, dar i-au influentat si genul abordat. SPuneam ca este mai putin cunoscut in Romania, dar trebuie sa stiti ca in Statele Unite toate cele3 3 albume lansate pana in prezent au obtinut discuri de platina pentru vanzari, iar 9 dintre piesele sale lansate pe single au ajuns No1 in Billboard, in clasamentele Latin, Tropical sau Latin pop. Urmeaza in acest an sa apara un nou LP, iar pentru a-l promova, primul single lansat de Prince Royce este realizat in colaborare cu….Pitbull. Asa a aparut piesa pe care o primiti azi drept recomandare in cabinetul Dr.Hit! Sunt Adi Simion, ascultam PRINCE ROYCE ft. PITBULL – Back it up!

 

3 Iunie – BLONDE ft. ALEX NEWELL – All cried out

Salutare tuturor, ma bucur s ava reintilnesc in cabinetul Dr.Hit! SUnt Adi Simion si va aduc azi in atentie noul single al unui duo britanic de deep house. Jacob Manson si Adam Englefield sunt cunoscuti impreuna sub numele Blonde, nume care a ajuns pana pe locul 7 in UK Singles in 2014, cu piesa “I loved you”. Piesa a fost selectata si prezentata de BBC Radio 1 drept “Track of the day” , pe 31 octombrie anul trecut. De precizat ca era o colaborare cu solista pop & reggae Melissa Steel. SI tot o colaborare este si noul single Blonde, insa de aceasta data Alex Newell – actor si musician in seria Glee, este cel ce sustine partitura vocala. Piesa a ajuns deja pe 3 in Marea Britanie, fiind astfel cea mai buna performanta de pana acum pentru Blonde in Regatul Unit . SUnt Adi Simion, cabinetul Dr.Hit va aduce in atentie piesa All Cried out!

4 Iunie – JESSIE J – Flashlight

Hello hello, bun gasit dragii mei! Sunt Adi Simion si cee ace va aduc azi in atentie in cabinetul Dr.Hit este cel mai nou single semnat Jessie J. O stiti bine pe solista britanica pentru ca in ultimii ani a inregistrat mai multe succese de top, iar intre cele mai recente se numara colaborarea cu Ariana Grande si Nicky Minaj pentru piesa Bang Bang. Acela a fost primul single oferit de albumul Sweet Talker, al 3-lea Lp din discografia artistei. Au urmat Burnin’ Up – colaborare cu 2 Chainz, apoi Sweet talker si Masterpiese – deasemeni prezentate in premiera in cabinetul Dr.Hit. In prezent, Jessie isi promoveaza noul material prin Sweet Talker Tour, un turneu ce a inceput in Marea Britanie cu 7 concerte, toate sold out. Pe album mai gasim doua colaborari deosebite : loud – cu violonista Lindsey Stirling si respectiv Seal me with a kiss, cu legendaria De la Soul. Toate acestea au condus la premierea cu disc de aur in Marea Britanie si este de asteptat ca performantele in vanzari sa continue sa creasca. Va contribui la acest scop si noul single, o pies ace apare ca bonus pe editia Deluxe a albumului amintit. Sunt Adi Simion, va invit sa ascultati in cabinetul Dr.Hit pe Jessie J cu Flashlight!

5 Iunie – REMADY & MANU-L ft. J-SON – Livin la vida

Salve dragilor, poftiti in cabinetul Dr.Hit! SUnt Adi Simion si va propun in aceasta intilnire o excursie in Zurich, acolo unde isi desfasoara activitatea cel mai prolific producator dance al momentului, in Elvetia. Remady este un nume pe care l-am intalnit in des in clasamentele de specialitate in ultimii ani, in special datorita colaborarilor cu Manu-L. Save your heart, No superstar sau Do it on my own sunt doar cateva dintre succesele sale, ultimul dintre cele amintite fiind inregistrat alaturi de solistul britanic Craig David. Cel de-al 3-lea LP lansat de Remady si Manu-L se numeste “1+1=3”, a fost lansat official pe 1 mai in acest an si are3 ca actual single piesa Livin’ la vida si este o noua colaborare cu rapperul suedez J-Son, asa dupa cum a fost cazul si cu piesa Single Ladies in 2012 – single dublu-premiat cu platina in Elvetia. Noul single a fost cap de afis pentru un asteptatul conert Remady din Ibiza in ultima zi a lunii mai. Ii acordam si noi atentie chiar acum : sunt Adi Simion, urmeaza Remady & Manu-L ft. J-Son – Livin’ la Vida!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau