Recomandarile Dr.Hit saptamina 27 Februarie – 2 Martie

kelly-clarkson
kelly-clarkson

27 Februarie

KELLY CLARKSON – Stronger (What doesn’t kill you) – Promise land rmx

 

Am pregatit o versiune noua a unei piese pe care probabil ca ati ascultat-o in ultima luna : Stronger (What doesn’t kill you) este cel mai recent single lansat de Kelly Clarkson. Este artista care a trecut de la statutul de castigatoare American Idol la acela de vedeta incontestabila la nivel mondial si …mult mai important, vocea unei nou generatii pop-rock. Ar fi multe titluri de amintit aici, incepand cu albumul Breakaway din 2004 si pana la al 5-lea LP din cariera – Stronger, lansat la finalul anului trecut. Nu mai putin de 8 piese No1 in Billboard in acest interval si 2 premii Grammy, pe langa multe alte premii la cele mai importante gale muzicale din intreaga lume. Actualul single s-a lansat official pe 7 februarie 2012 si are si o versiune remixata ce are sanse reale sa ajunga si in clasamentele club europene. Promise land remix este aceasta versiune si Dr.Hit va invita sa o ascultati : Kelly Clarkson – Stronger (What doesn’t kill you)!

[youtube id=”SMN9gEtML2A” width=”600″ height=”350″]

 

28 Februarie

JENNIFER HUDSON ft. NE-Yo & RICK ROSS – Think Like a man

Dr.Hit este din nou alaturi de voi, de aceasta data pentru a va adduce in atentie noul single al unei tinere soliste din Statele Unite care revine pe scena dupa o pauza de 2 ani. E vorba de Jennifer Hudson, cea care in ultimul timp s-a ocupat mai mult de nasterea si cresterea fiului sau – David. Insa revenirea pe scena a fost atent pregatita, Jennifer avand acum o forma fizica de invidiat, astfel incat gurile rele nu mai pot comenta pe seama greutatii ei. Sa mai spune si despre faptul ca actualul sau single este inclus in coloana Sonora a filmului “Act like a lady, think like a man”, realizat de Tim Story – cel care a lansat si filmele Barbershop si bazat pe cartea coediantului Steve Harvey. Cu atat mai interesant este faptul ca alaturi de Jennifer apar alte doua nume importante din industria muzicala Americana. Va invit sa ascultati cu atentie versurile piesei, ar putea fi o reteta a succesului in dragoste .

[youtube id=”Cz-Dk1mLhas” width=”600″ height=”350″]

 

29 Februarie

JO BIRCHALL – Don’t let it go to your heart

Va propun azi o piesa lansata de una dintre solistele ce detine calitatea de veteran al concursului Pop Idol din Marea Britanie. Se numeste Jo Birchall si nu are antecedente semnificative in industria muzicala. De precizat insa ca a fost vorba de real ghinion : dupa ce a semnat la casa de productie detinuta de Gary Barlow, Jo a realizat un album pentru label-ul Decca. Acesta insa nu a fost lansat datorita restructurarii acelui label, iar Barlow a fost interest mai mult de evolutia trupei sale –Take That. APoi , datorita unor problem de sanatate, ultimii 5 ani nu au permis solistei sa se ocupe de muzica. Se pare insa ca 2012 ar putea fi un nou inceput pentru ea. A lansat piesa Don’t let it go to your heart, intr-un gen care se adreseaza mai degraba piestei nord-americane.

[youtube id=”OfRMGKmnyR8″ width=”600″ height=”350″]

 

1 Martie

ALESHA DIXON – Do it our way (play)

Va propun de aceasta data o intilnire cu o solista ce sunt convins ca v-a ramas in memorie datorita succesului “The boy does nothing”. Cati isi mai amintesc faptul ca Alesha Dixon si-a inceput cariera in component trupei Miss Teeq, ca l-a destramarea acelei formatii a semnat un contract in valoare de jumatate de million de lire sterline pentru albumul de debut sau ca pentru acesta a beneficiat de piese scrise de cativa dintre cei mai cunoscuti compozitori din Marea Britanie, cum ar fi Richard X si Xenomania? Fired Up s-a numit acel LP, insa nu i-a adus confirmarea clara in cariera solo. Asa ca Alesha a ales un drum adiacent epntru a-si creste cota de popularitate si a participat la show-ul BBC “Strictly come dancing”. Ce a urmat stim cu totii foarte bine. Inceputul lui 2012 o readuce in atentie pe Alesha cu o piesa utilizata initial drept coloana Sonora pentru o campanie publicitara, iar acum aflam ca reprezinta primul sau single din acest an.

[youtube id=”TqIhQBde0YU” width=”600″ height=”350″]

 

2 Martie

M POKORA – Juste un instant

Nascut Matthieu Totta, in Strasbourg, a intrat prima data in atetnia publicului in 2003, drept component al trupei rap Mic United. Asa a aparut in concursul de televiziune Popstars. S-a remarcat, iar producatorii i-au adus o alta oferta la sfarsitul acelui concurs – sa faca parte dintr-o alta trupa – Linkup. In 2005 insa, s-a lansat in cariera solo sub numele Matt Pokora, iar nu peste mult timp a ajuns sa colaboraze cu Timbarland. Stiti deja despre succesele Dangerous, Catch me if you can sau Oblivion, piesa care i-au adus renumele de Justin Timberlake al Frantei. Anul trecut a insemnat lansarea unui album in engleza – Updated, iar 2012 aduce un Lp in liba franceza. Ascultati insa noul sau single si veti remarca faptul ca suna foarte bine, ceea ce ne face sa credeam ca ar putea aparea si o versiune in engleza a acestei piese.

[youtube id=”IJ-uPxVYsbA” width=”600″ height=”350″]

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau