Recomandările Dr.Hit 9 – 13 Martie

Saptamina trecuta, nume mari au ales sa isi prezinte noutatile in cabinetul Dr.Hit : Ed SHeeran, Olly Murs, Demi Lovato, Rihanna, Alesso.

9 Martie – ED SHEERAN & RUDIMENTAL – Bloodstream
Salve prieteni, ma bucur sa va reintilnesc in cabinetul Dr.Hit! Va propun azi noul single ED Sheeran! Stiu ca artistul are foarte multi fani in Romania si ca se numara intre cei mai mediatizati artisti, asa ca nu va retin atentia cu prea multe amanunte. Reamintesc doar lista pieselor aflate pe albumul Multiply ce au fost, sau se afla inca in topuri : I See Fire / Sing / Don’t si Thinking out loud. Fiecare dintre aceste piese, in afara versiunilor aflate pe album, au fost si subiectul unor colaborari, dupa cum este si cazul noului single. De aceasta data este vorba nu doar despre un nume nou pe lista colaboratorilor, dar si abordarea unui stil nou. Va las sa descoperiti cum suna piesa Bloodstream, asa cum Ed si Rudimental au realizat-o. Ascultam in cabinetul Dr.Hit noul single ED SHeeran – Bloodstream!

10 Martie – OLLY MURS ft. DEMI LOVATO – Up
Hei…salve dragilor, bun gasit! Va salut la inceputul unei noi intalniri in cabinetul DoctorHit! Azi va aduc in atentie un nou single, iar cei ce au colaborat la realizarea acestuia se numara intre preferatii tinerei generatii. Pe Olly Murs l-am tot ascultat si la radio-urile din Romania in ultimii 3 ani, asa dupa cum putem spune si despre Demi Lovato. Mai mult, in ultimii ani, toate noile lor lansari au fost prezentate in premiera aici, in cabinetul cu noutati muzicale. Impreuna au lansat piesa Up, inscrisa pe albumul Never been Better din discografia solistului britanic, al treilea sau LP premiat cu platina in UK si ajuns No1 in topul de specialitate. Inca se mai difuzeaza bine precedentul single – Wrapped Up, piesa pe care Olly a lansat-o in colaborare cu Travie McCoy. Dar aceste 2 single-uri sunt si singurele piese de pe albumul amintit pe care Olly le-a realizat in urma unor colaborari. Asta nu inseamna ca in viitor nu ar putea fi vorba de versiuni speciale ale urmatoarelor piese ce vor aparea ca single. Dar pana atunci, ascultam acum in cabinetul Dr.Hit pe Olly Murs si Demi Lovato cu UP!

 

11 Martie – ALESSO ft. ROY ENGLISH – Cool

Hello hello, bun gasit in cabinetul Dr.Hit! Va voi prezenta azi cel mai nou produs lansat de cel care se numara acum intre cei mai apreciati DJ suedezi. Pe cartea sa de vizita se numara colaborari cu Avicii, OneRepublic, Calvin Harris, Usher, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Madonna, Kylie Minogue si ToveLo. Se numeste Alesso si chiar daca iubitorii de gen il cunosc deja foarte bine, primul sau album de studio va aparea in acest an, pana la finalul lunii aprilie. Are doar 23 de ani si se numara deja intre primii 15 DJ ai lumii, conform prestigioasei DJ’s Magazine! Actualul sau single promoveaza aparitia albumului despre care aminteam. Ascultam azi in cabinetul Dr.Hit pe Alesso ft. Roy Enghish – Cool!

12 Martie – RIHANNA – Towards the sun

Salutare buni prieteni, ne reintilnim in cabinetul Dr.Hit! Va propun azi noul single semnat Rihanna. Nu am sa trec in revista datele statistice din cariera solistei, este clar ca o cunoasteti foarte bine. AM sa spun doar ca acest nou single este menit sa promoveze filmul de animatie HOME, film in care Rihanna isi impumuta vocea personajului principal. Alaturi de ea , in toamna lui 2015, cand va fi lansat filmul, veti recunoaste si vocile altor vedete, precum Jennifer Lopez, Steve Martin si Jim Parson. Mai mult, Rihanna se numara intre cei care au compus Towards the Sun, iar piesa doar una dintre cele 12 pe care le vom regasi in coloana Sonora a peliculei. Multi dintre voi, mai ales aceia care sunt familiarizati cu repertoriul Rihanna, vor fi surprinsi de noul sau single. Asa ca va invit sa ii acordati atentie! In cabinetul Dr.Hit vine acum Rihanna cu Towards the sun!

https://www.youtube.com/watch?v=ucNW4hNaY74

13 Martie – LOST FREQUENCIES – Are you with me – Funk D rmx

Hello dragilor, bine v-am regasit! Va aduc azi in atentie o piesa pe care posibil ca unii dintre voi sa o fi auzit deja in cluburi. Felix De Laet este un DJ Belgian care a devenit cunoscut datorita piesei Are you with me, un remake al unei piese lansate in 2012 de artistul country Easton Corbin. Numele de scena ales de producator este Lost Frequencies, iar meritul sau principal este acela ca a ales aceasta piesa in ciuda faptului ca nu a fost niciodata single al artitului ce a lansat-o. Sub noua forma, piesa a aparut in octombrie 2014 si a ajuns No1 in Belgia si in Top 10 in Franta si Olanda. Recent insa a aparut o noua versiune, realizata de Funk D. Si astfel a reintrat in topurile de specialitate, ceea ce m-a convins sa o prezint si in cabinetul DoctorHit. Ascultam LOST FREQUENCIES – Are you with me – Funk D rmx!

https://www.youtube.com/watch?v=-Cqc5MFYEmU

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau