Recomandările Dr.Hit 9 – 13 Dec

margaret-thank-you-very-much

9 Dec – MARGARET – Thank you very much

Hello helloo….va salut dragii mei, sunt Dr.hit! Fiti cinstiti si spuneti : cand a fost ultima oara cand ati ascultat o piesa a unui artist din …Polonia? Mda….e clar ca avem o intilnire speciala azi. Va prezint un single si mai ales o artista care reprezinta un nume absolut nou in Romania. Atentie, cand am spus Polonia am facut referie la originile celei pe care o veti intilni in clasamente sub numele Margaret . Dincolo de activitatea muzicala, ea este cunoscuta in peisajul virtual si pentru calitatea de blogger in domeniul modei. In 2013 a aparut primul sau EP – All I need, iar acesta include o piesa care a aparut pe piata nord-americana inca din 2012. Nu a fost insa mediatizata, drept pentru care, acum , odata cu semnarea unui contract de reprezentare la nivel international, a fost repusa in atentia difuzorilor media. Asa se explica si aparitia sa in cabinetul cu noutati muzicale. SUnt Dr.Hit, va invit sa ascultati Margaret – Thank you very much!

10 Dec – MIKA ft. CHIARA – Stardust

 

http://www.youtube.com/watch?v=QoFzAXgbKAc

 

Hei – salve prieteni, bine v-am regasit! SUnt Dr.hit si va propun azi cel mai nou single lansat de un artist care a fost cap de afis al perioadei 2007 – 2011. Nascut in Beirut, crescut in Paris si stabilit apoi in Marea Britanie, MIKA este un artist total si un geniu in muzica : cel putin asa e normal ca consideram daca luam in calcul faptul ca a compus primul sau cantec la doar 7 ani, a suferit de dislexie – drept pentru care pana la 12 ani a fost educat acasa de catre mama sa si a urmat apoi Royal College Music. In copilarie a fost antrenat de catre Alla Ardakov – o profesionista a Operei de Stat din Moscova, fapt ce explica zvonurile conform carora Mika o voce de 5 octave. Nu mai amintim acum de toate succesele sale de top sau numeroasele sale premii internationale…va spun doar ca in 2013 Mika a devenit primul artist international inclus in juriul editiei italiene a concursului X Factor.Cel mai nou LP al sau va fi lansat in Italia, se numeste Songbook – Volume 1 si include piese de pe precedentele sale 3 albume, plus cateva noi versiuni ale unor hituri mai vechi. Exista insa si noutati absolute, iar una dintre acestea reprezinta recomandarea Dr.Hit de azi : un duet inregistrat in compania unei soliste mult-apreciate in Italia! Ascultam Stardust, cu Mika si Chiara!

11 Dec – DUCK SAUCE – Radio Stereo

Salutare, bine v-am regasit dragii mei! SUnt Dr.Hit si va adrezes azi invitatie de a pasi in cabinetul cu noutati muzicale pentru a va prezenta noul single al unui duet ce a facut senzatie cu o piesa inca mediatizata prin cluburi : Barbra Streisand. Ii cunoastem sub numele Duck Sauce, dar putini sunt cei care stiu ca in spatele acestui nume se afla doi producatori remarcati si pentru activitatile lor solo : Armand van Helden si A-Track. Daca despre primul stim deja multe, despre A-Track va spun ca este considerat intre cei mai buni producatori si remixeri din Canada. Succesul lor mentionat anterior, a inregistrat in 2011 mai mult de 70 de mil de vizualizari, a fost nominalizat la Grammy drept Best Dance Track si a fost No1 in Marea Britanie, Danemarca, Australia si Olanda. DUpa acel hit, cei doi au mai lansat Big Bad Wolf, It’s You si recentul “Radio Stereo”. Acesta este inspirat de un hit din 1982 din repertoriul trupei The Members si contine un mesaj pe care posturile radio il vor iubi : We listen to the radio! It’s better than the Stereo. Vom vedea daca acesta va fi un motiv in plus pentru ca piesa sa devina un success la nivel mediatic, iar pana atunci ascultama cum RadioStereo in cabinetul Dr.Hit! Alaturi de noi chiar acum – Duck Sauce!

12 Dec – JLS – Billion Lights

Hei hei…salve prieteni! Ma bucur sa va reintilnesc in cabinetul cu noutati muzicale! SUnt Dr.Hit si va ofer azi un nou exemplu de artisti ajusi la recunoastere internationala dup ace au participat la concursuri de televiziune. “Jack the Lad Swing” , sau prescurtat JLS este numele unui grup de 4 tineri ce s-au remarcat la editia din 2008 a concursului The X Factor din Marea Britanie, unde au incheiat pe locul 2, dupa Alexandra Burke. De atunci au strans in palmares premii precum Urban Music, MOBO, Brit, BT Digital…..au lansat 4 albume si au avut atat de multe hituri incat 2013 inseamna pentru ei si aparitia colectiei Goodbye – The Greatest Hits. Titlul aduce din pacate si vestea ca trupa se destrama, actualul lor single fiind ultimul din cariera JLS. Fanii inca asteapta o revenire asupra acestei decizii, insa hotararea se pare ca este ferma. Chiar si clipul pentru noul lor single este realizat in aceasta idee – reunind imagini de pe parcursul istoriei JLS, de la X Factor si pana la turneele mondiale. Vor ramane deci in istorie datorita unor hituri precum Beat Again, One Shot, Love you more, Eyes wide shot, She makes me wanna, DO you feel what I feel sau Hold me down. Pe aceasta lista ar putea sa ajunga si actuala recomandare Dr.Hit : ascultam deci ultimul single din cariera JLS – Billion Lights!

13 Dec – Morris – Awela

Salutare buni prieteni, bine v-am regasit! In cabinetul Dr.Hit am invitat azi un artist pe care l-ati ascultat in ultimii ani atat la posturile radio dar si in cluburi ! Se numeste Morris si spune ca odata cu lansarea noului sau single incepe o noua etapa in cariera. Awela se numeste aceasta piesa si cel mai probabil este ca veti recunoaste la inceputul piesei si pe J.Yolo. Dealtfel proiectul este lucrat la Full Boss Production si in cazul in care nu as fi spus despre ce este vorba, probabil ca ati fi crezut este o productie occidentala. Eu unul cred ca este una dintre piesele pe care veti avea ocazia sa o ascultati foarte des in urmatorul interval! Nu e nevoie de mai multe detalii pentru moment, asa ca trecem la auditie : sunt Dr.Hit, ascultam Morris – Awella!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau