Recomandarile Dr. Hit 8-12 octombrie 2012

Mariah Carey
Mariah Carey

8 oct – ADAM LAMBERT – Trespassing –

Hei hei….salutare dragilor, bun gasit! Sunt Dr.Hit , iarin  minutele urmatoare va propun sa acordam atentie celui mai nou single lansat de un artist ce stiu ca are multi fani si in Romania. Au trecut deja mai bine de 3 ani de la editia American idol ce l-a adus in atentie pe Adam Lambert.  S-a impus rapid intre preferatii publicului, iar in cariera sa gasim deja 2 albume lansate. Cel mai recent se numeste Trespassing si are drept nou single piesa care da numele acestui material. Desi primele piese care i-au purtat numele prin topuri sunt de factura pop-rock, exista in mod evident si influente dance. Acestea sunt mult mai mult exploatate in ultimul an, odata cu aparitia in postura de producatori a unor nume precum Dr.Luke, Justin Timberlake si Pharell Williams. Mai mult chiar, daca veti asculta cu atentie acest nou single, veti remarca ceva legaturi cu beat-uri folosite de Michael Jackson .

 

9 oct – KARMIN – Hello –

Este deja binecunoscut faptul ca in ultimii ani, una dintre metodele prin care anumiti artisti reusesc sa se faca remarcati este internetul. Mai exact, versiuni cover ale unor piese mediatizate, versiuni filmate si ulterior postate pe net. Daca ne amintim bine, asa si-a inceput cariera si Justin Bieber. Am acum un nou exemplu in acest sens : duetul Amy Heidemann – Nick Noonan, acum recunoscut sub numele Karmin, a intrat in atentie in 2011 in urma unor versiuni cover pentru piese din repertoriile Chris Brown, Lil Wayne si Nicki Minaj. Este foarte adevarat insa ca debutul lor oficial – respectiv EP-ul Hello, nu are prea multe legaturi cu genurile muzicale abordate de artistii numiti mai devreme. Mai mult este un veritabil Dance-pop cu influente urban. Ramane insa aceeasi caracteristica de necontestat in privinta solistei Amy, adica dexteritatea fantastica in a canta versurile pieselor precum un veritabil artist rap. Va mai spun ca duetul Karmin s-a format in Boston, iar acum, la debutul lor official pe plan international, s-a mai aflat si faptul ca formeaza un cuplu si in viata extra-profesionala. Dupa 2 piese lansate independent – Crash your party si Brokenhearted, avem acum primul single oficial pentru topurile internationale

 

10 oct – CHRISTINA AGUILERA – Your body –

 

Am pregatit o intilnire cu o solista arhicunoscuta pentru succesele sale anterioare, dar care in ultimul an a cam lipsit de prin topuri. Mai exact, cel mai recent success, ba chiar mega-succes in care a fost implicata Christina Aguilera a fost colaborarea cu Maroon 5 pentru Moves like Jagger.
Ei bine, una dintre explicatiile pentru care artista a absentat in acest an a fost faptul ca este membra a juriului din concursul The Voice din Statele Unite. Pe de alta parte insa, in acest timp a fost realizat si cel de-al 7-lea album din cariera sa – Lotus, ce va fi lansat pe 13 noiembrie. A aparut insa primul single al acestui LP, piesa Your body, despre care criticii afirma deja ca este intre cele mai bune productii lansate de Christina.  Scrisa de Tiffany Amber si Max Martin, piesa este considerata deja un “dance club anthem” al anului 2012. Veti vedea si un clip deosebit, iar toate acestea ne conduc la ideea ca vom regasi aceasta piesa, foarte curind, in marea majoritate a clasamentelor.

 

11 oct – MARIAH CAREY – Triumphant (Get’EM) – pulse radio edit –

 

Probabil ca stiti deja ca pe drumul reinventarii sale ca personalitate in show-bizz, drum pe care l-a anuntat pentru 2012, Mariah incearca si o cariera TV, inlocuind pe Jennifer Lopez in juriul American Idol. Pe acelasi drum s-ar parea ca se inscrie si “inventarea unui nou stil muzical”…da, e clar – planurile sunt mari, iar in viitor vom afla daca acestea vor fi realizate ok. Ca exemplu in privinta acestei inovatii muzicale vine actualul sau single – Triumphant (Get’em), despre care criticii spun deja ca ar fi un mix cu buget redus intre heavy hip-hop si …“versuri siropoase cantate de Queen Mimi”. Mai interesant este faptul ca desi piesa este inclusa in repetoriul ei si s-ar numi “actualul sau single”, piesa este cantata de Meek Mill si Rick Ross, iar Mariah apare doar in cateva pasaje. In ceea ce ma priveste, ma intereseaza cel mai mult cum suna aceasta piesa si daca aduce intr-adevar ceva nou in muzica.

 

12 Oct – CHER LLOYD ft. BECKY G – Oath –

 

Primul sau single a fost Want you back si a fost prezentat in premiera pentru Romania tot in cabinetul Dr.Hit, in primavara. Vorbim deci despre Cher Lloyd, o artista al carui prim album – Sticks + Stones, a fost recent lansat si in Statele Unite. Deosebirea fata de versiunea europeana a albumui o reprezinta piesa Oath, adica exact cea care este acum nou sau single. Multi spun ca exista mai multe lucruri in comun intre aceasta piesa si hitul Girlfriend din repertoriul Avril Lavigne, insa stiti bine ca astfel de cazuri sunt extreme de des intilnite . Sa va mai spun ca piesa este o colaborare intre Cher Lloyd si solista Becky Gomez, pe scurt Becky G, dar si faptul ca este posibil sa remarcati in imaginea artistei faptul ca intre persoanele fata de care are o atentie deosebita se numara tatal sau. O dovedeste si tatuajul de pe mana sa dreapta, cu textul Daddy, dar si mai multe referiri din cadrul versurilor pieselor sale. Si in noul single exista asa ceva, dar am sa va las sa descoperiti singuri unde anume.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau

Comments are closed.