Recomandarile Dr. Hit 5-9 noiembrie 2012

drhit
drhit

5 Nov

PINK – Try

Salve prieteni! Sunt Dr.Hit si va invit in cabinetul Dr.Hit, unde azi o intilnim pe Pink ! Pentru ca e o artista arhicunoscuta, ma grabesc sa trec la detalii despre noutatile din cariera sa : in februarie, Pink anunta pe Twitter ca a inceput lucrul pentru o noua productie, ce urma sa fie lansata in septembrie. Apoi, in iunie, tot in acelasi mod a anuntat ca primul single al noului LP va fi Blow me (One last kiss), albumul se va numi “The truth about love si va fi sustinut dupa lansare de un turneu mondial. SI pentru ca este o profesionista desavarsita, toate planurile despre care v-am spus deja s-au pus in practica exact asa. Stim deja si despre noul single – pies ape care v-o recomanda azi, dar si faptul ca partea europeana a turneului mondial The thruth about love tour va include concerte in Irlanda, Anglia, Franta, Olanda, Belgia, Germania, Austria, Cehia, ELvetia, Norvegia, Suedia, Finlanda si Danemarca. E clar deci ca urmeaza o perioada plina pentru multipremiata artista din Statele Unite! Si inca un amanunt : tot Pink este cea care a scris deja doua piesa pentru urmatorul album pe care il va lansa in decembrie nu mai putin celebra Cher, respective I walk alone si You can’t go home!

 

6 Nov

AMELIA LILY – You bring me Joy

Va propun o piesa ce reprezinta debutul unei tinere artiste din Marea Britanie. Se numeste Amelia Lily si pana acum s-a remarcat doar in editia de anul trecut a concursului X Factor, acolo unde a avut drept mentor pe Kelly Rowland. La finalul concursului a obtinut locul 3, pozitie ce i-a adus si un contract cu Sony Music UK. SI nu vorbim despre un contract oarecare, ci unul care ii aduce garantia a nu mai putin de 3 albume si jumatate de million de lire sterline, ceea ce inseamna ca a impresionat in adevaratul sens al cuvantului. Pentru a atinge si o latura mult mai sensibila, va spun ca Amelia este dependent de insulina, fiind diagnosticata cu diabet inca de la varsta de 3 ani.  Revenind la muzica – primul sau single se numeste You bring me joy si a reusit sa debuteze in UK Singles direct pe locul 2, iar in topul ITunes – chiar a ajuns No1. Pentru finalul acestui an este asteptat si primul sau album, al carui nume nu este inca anuntat. Ar putea fi asadar inceputul unei noi povesti frumoase in muzica internationala.

 

7 Nov

THE READY SET – Give me your hand (best song ever)

The Ready Set este un proiect lansat in Statele Unite in 2009. Mai exact este numele de scena al unui tanar al carui nume real ar fi pus in mare incurcatura pe prezentarorii din intreaga lume : Jordan Mark Witzigreuter. Dupa 2 materiale lansate independent, artistul a semnat un contract cu label-ul bassistului trupei Fall Out Boy si astfel a aparut in 2010 primul LP official : I’m alive, I’m dreaming. Acesta a fost ulterior premiat cu platina in Statele Unite. Ajungand in actualitate, va spun ca finalul acestui an va aduce un nou LP, iar video-clipul actualului single a fost recent lansat oficial in Statele Unite. Mai precizez ca va urma pentru The Ready Set un turneu alaturi de The All-American Reject, Boys like Girls si Parachute.

 

8 Nov

JUSTICE CREW – Boom boom

Daca vom analiza cu atentie, vom concluziona ca in ultimii 20 de ani nu au fost prea multe nume ce provin din industria muzicala de la Antipozi, mai exact din tiparul boys-band, care sa reuseasca sa se impuna la nivel international. EI bine, azi am sa va aduc un exemplu care ar putea schimba aceasta situatie. E vorba despre un grup format de 7 tineri si daca ma intrebati pe mine , seamana teribil cu ceea ce candva a fost trupa New Kids on the Block. Iata cateva date despre Justice Crew : au castigat in 2010 concursul “Australia’s Got talent”, iar primele 2 piese lansate pe single au primit premiul de platina in aceeasi tara. In 2011, dupa lansarea primului LP – Justice Crew Party Mix, au fost nominalizati la premiile “Most Popular Australian Artist” si respectiv “Most popular Live artist”.  CU aceste reusite la activ, trupa din Sydney a pornit in acest an pe un drum menit sa le aduca success si in afara granitelor tarii natale. SI se pare ca reusesc asta, pentru ca numarul fanilor , mai exact al fanelor, este in continua crestere, mai ales dupa lansarea celui de-al 5-lea lor single. Acesta este cel mai recent din repertoriul lor, are un clip deosebit si reprezinta si recomandarea Dr.hit din aceasta Intilnire. Asculta Justice Crew – Boom Boom!

 

9 Nov

ASHER MONROE – Here with you

Va fi vorba de aceasta data despre un tanar artist din Statele Unite, pe care probabil ca multi il veti intilni in premiera. Pe un tipar deja cunoscut, Asher Monroe este actor, solist si dansator. SI-a inceput cariera la numai 7 ani, cu un rol in musical-ul montat pe Broadway – Beauty and the Beast.  Dupa mai multe astfel de roluri, a urmat in New York celabra Professional Performing Arts School, iar apoi, in 2002, s-a stabilit in Los Angeles. Dupa mai multe roluri in show-uri TV, seriale si filme , primul pas in cariera muzicala l-a facut atunci cand a intrat in component unei trupe numite V Factory, in 2006. In 2011 a inceput insa sa  lucreze la primul sau LP, ce urmeaza a fi lansat in finalul acestui an si ii poarta numele. Se stie deja ca primul single este Here with you, adica exact recomandarea pregatita pentru aceasta intilnire.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau