Recomandarile Dr.Hit 28 Mai – 1 Iunie

28 Mai

CHRIS BROWN – Don’t wake me up –

Salve dragi prieteni! DoctorHit va invita in cabinetul cu noutati muzicale, locul unde azi va aduce in atentie un produs ce poarta semnatura a doi dintre artistii super-mediatizati in intreaga lume. Avem pe de o parte pe Chris Brown, cel care a anuntat recent ca amana pana pe 3 iulie lansarea noului sau album, iar pe de alta parte, in postura de producator, se afla nimeni altul decat….David Guetta.Cele doua nume reprezinta cea mai importanta recomandare pentru piesa Don’t wake me up si veti vedea ca avem de-a face cu un posibil hit estival al sezonului 2012. Si daca in cazul lui Chris am anuntat deja care ar fi urmatorul pas in cariera – lansarea noului LP, in cazul lui Guetta e mai mult ca sigur ca vom avea in urmatorul interval mai multe productii ce ii vor aduce inca un sezon de prezente in topurile internationale. Pana cand le vom asculta pe acelea, va invit sa acordati atentie recomandarii Dr.Hit de azi : Chris Brown – Don’t wake me up!

[youtube id=”jKaSEsgMeRw” width=”600″ height=”350″]

 

29 Mai

TACABRO – Tacata

M-am gandit ca nu strica sa va aduc azi in atentie o productie pe care cel mai probabil o veti asculta foarte des in urmatorul sezon estival! CU atat mai mult cu cat genul despre care vorbim a adus deja si in topurile de pe la noi cel putin 3 piese pe care le stiti foarte bine : Danca Kuduro – Don Omar,Ai se tu pego – Michel Telo si respective Balada Boa – de la Gustavo Lima. EI bine, ceea ce urmeaza sa ascultam este o productie similara. Iata povestea : Tacabro este un proiect initiat in Italia de DJ-ii Romano & Sapienza, alaturi de Raul-Rodriguez Martinez si de solistul din Cuba Martinez Rodrigues. Lansat in peninsula la inceputul acestui an, proiectul Tacabro si piesa Tacata au ajuns pana pe locul 4 in topul national din Italia si mai tarziu chiar No1 in Danemarca. Se afla in plina ascensiune pentru a cuceri chiar topul dance European, asa ca nu putea lipsi din prezentarile cabinetului Dr.Hit! Aflati deci despre Tacabro si retineti numele acestui single – Tacata!

[youtube id=”BJ-CmHZrKHU” width=”600″ height=”350″]

 

30 Mai

CHRIS RENE – Young Homie

Am o noua poveste si un single nou pe care ma grabesc sa vi le prezint : nepot al lui Leon Rene – unul dintre pionierii genului R&B, Chris Rene a debutat in 2009 cu albumul “Soul’d Out”, avand drept carecteristica un mix de contemporary rock, R&B si rap. S-a numarat si intre concurentii primei editii americane a show-ului X Factor, unde s-a prezentat la preselectie cu propria piesa – Young Homie si apoi a cantat in concurs piese din repertoriile Marvin Gaye, The Police, Bob Marley si Alicia Keys. S-a clasat la final pe locul 3 si a semnat un contract cu label-ul lui Simon Cowell. Aici a reintrat in lucru single-ul sau de debut, refinisat de nu mai putin celebrul producator J.R.Rotem. SI astfel ajungem la recomandarea Dr.Hit de azi : ascultam pe Chris Rene si o piesa ce are sanse mari sa ajunga rapid in difuzare si in Romania – Young Homie!

[youtube id=”SyBXi9S1CJc” width=”600″ height=”350″]

 

31 Mai

ONE DIRECTION – One thing

SI de aceasta data va fi vorba despre tineri artisti, chiar foarte tineri si extrem de talentati. Si tot la un concurs musical fac referire : dupa ce a insemnat lansarea pentru trupe precum JLS sau The Wanted – intre multi altii, X Factor are o noua formatie pe care o recomanda : One Direction. De precizat insa ca cei 5 componenti s-au prezentat la preselectiile pentru acel show individual, dar la sugestia lui Nicole Sherzienger, ce a fost atunci membra a juriului, ei s-au grupat sub  numele One Direction. AU devenit rapid favoriti ai publicului, cantand in concurs piese din repertoriile Kelly Clarckson, Elton John sau Bonnie Tylor. Chiar daca la finalul competitiei s-au clasat pe locul 3, dupa Rebecca Ferguson si Matt Cardle, Simon Cowel nu a putut ignora calitatile trupei si le-a oferit un contract la label-ul sau. Unde au ajuns deja acesti baieti ? simplu si concis : turneul anuntat pentru acest an in Statele Unite a devenit sold-out in cateva minute. Asa ca au programat deja inca un turneu nord-american pentru vara lui 2013. SI cum biletele pentru acest second turneu se vand deja de la finalul lunii aprilie 2012, se naste intrebarea : cate trupe de adolescenti reusesc sa vanda biletele pentru evenimente ce vor avea loc peste mai bine de 1 an? Si asta chiar in Statele Unite. Nu cred ca este nevoie de alte prezentari

[youtube id=”Y1xs_xPb46M” width=”600″ height=”350″]

 

1 Iunie

LOVEBIRDS ft. NOVIKA – This time

Ne aflam in cabinetul Dr.Hit, locul unde acordam azi atentie unui proiect despre care se spune ca a lansat un nou stil muzical. Lovebirds este numele de scena utilizat de producatorul german Sebastian Doering, iar stilul despre care aminteam mai devreme este “neo-disco house”. Mai simplu, e vorba de mixul de sonoritati disco din anii 80, cu modern funk si chiar twist, pe beat club extrem de noi. Daca veti fi curiosi si veti cauta date despre acest proiect cu siguranta veti fi uimiti de cat de multe piese a produs Sebastien pentru alti artisti. Nu vreau sa mai intram in detalii ce par mai degraba tehnice, dar va invit sa acordati atentie si solistei care sustine partitura vocala pentru piesa This Time. E vorba despre Novika, deja mult laudata si solicitata in ultimul timp de foarte multi alti producatori muzicali de renume din Europa. Retineti deci recomandarea Dr. Hit de azi : Lovebirds ft. Novika – This Time! Enjoy!

[youtube id=”2qoDet3UaFU” width=”600″ height=”350″]

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau

Comments are closed.