Recomandările Dr.Hit 27 Aprilie – 1 Mai

Annely-Cole

27 APrilie – ARIANA GRANDE – One Last time – Mike D Rmx
Va aduc azi in atentie noul single al unei artiste din Statele Unite ce detine o carte de vizita absolut impresionanta. A lansat primul sau album – Yours Truly,la 20 de ani, in 2013, iar acel LP a debutat direct ca No1 in US Billboard. Apoi, in 2014 este artistul cu cele mai multe prezente de top 10 in acelasi Billdoard. Daca mai adaugati turneele, serialele de televiziune, show-urile de la galele de premiere din industria muzicala…veti avea imaginea completa a celei cunoscute acum in intreaga lume drept Ariana Grande. Nu uit sa amintesc si de premiul New Artist of the Year de la gala American Music Award din 2013, apoi Breakthough Artist of the Year la Music Bussiness Association, Best Pop Video, Best Song si Best Female in cadrul MTV Awards si 2 nominalizari la Grammy in 2014. Actualul sau album se numeste My everything, LP de pe care stim deja despre piesele Problem – cu Iggy Azalea, Break Free – fost No1 in Billboard Dance/Electronic Digital Songs si respectiv Love me harder, realizata impreuna cu artistul canadian The Weeknd. SI ajungem astfel la recomandarea Dr.Hit din aceasta intalnire : ascultam remixul semnat de Mike D pentru noul single ARIANA GRANDE – One last time!

28 Aprilie – CONOR MAYNARD – Talking about

Va prezint azi noul single al unui tanar artist britanic ce si-a inceput cariera in urma cu 3 ani, pe o reteta care tinde sa devina un obicei , respetiv postarea pe net a unor versiuni cover ale unor superhituri. De remarcat insa faptul ca in cazul lui Conor Maynard discutam si despre mult curaj, pentru ca el a postat versiuni proprii ale unor piese din repetoriile Rihanna, Taio Cruz si Ne-Yo – acesta din urma devenind si mentorul sau. Primul sau single a fost Can’t Say no, care in 2012 a cumulat peste 14 mil de vizualizari youtube. In octombrie 2013 a aparut si primul album – Take off, iar 2015 va aduce cel de-al doilea LP de studio, pentru care Conor a anuntat ca a colaborat cu Labirith, Travie McCoy, Melanie C, Eliza Doolittle, Emma Bunton si Pixie Lott. De pe acest nou material stim deja primul single, piesa ce este azi recomandarea pe care o primiti in cabinetul Dr.Hit! Ascultam pe Conor Maynard cu Talking About!

29 APrilie – McBUSTED – Get over it
Vom asculta azi o trupa formata din unirea altor doua trupe! McBusted vine din Anglia si a luat fiinta prin combinatia dintre McFly si Busted. Practic, singurul ex component al celor doua trupe care nu se afla acum in noua formula este Charlie Simpson – fostul solist Busted, care a ales cariera solo. DUpa ce au anuntat aceasta uniune, McBusted a pornit in turneu in Marea Britanie , turneu sold-out cu 34 de show-uri, inclusiv un superconcert in Hyde Park din Londra, in iulie 2014. Pe 1 decembrie anul trecut a fost lansat si primul album McBusted, urmat de deschiderea concertelor One Direction din cadrul “On the road again Tour”. DUpa debutul timid in clasamente pentru piesa Air Guitar, avem acum un alt single ce pare sa aduca si primul hit McBusted in clasamente. Ascultam azi in cabinetul Dr.Hit – Get over it, cu McBusted!

30 Aprilie – NICK JONAS – Teacher

Va propun in aceasta intalnire sa aflati amanunte despre cea mai recenta productie lansata de unul dintre cei mai iubiti reprezentanti ai tinerei generatii din Statele Unite. Stim despre el ca s-a remarcat dpdv muzical in componenta trupei Jonas Brothers. Mai stim ca are deja si doua albume solo lansate, ca se poate lauda cu o cariera in cinematografie, televiziune si drept gazda a mai multor evenimente din industria entertainment. La fel de bine stiut este si faptul ca este extreme de activ in privinta proiectelor de caritate, in primul rand datorita faptului ca el insusi a fost diagnosticat cu diabet de grad 1 pe cand avea 13 ani, ceea ce l-a facut dependent de insulina. Vorbim despre Nick Jonas, artist care a castigat numeroase premii internationale si care continua sa ofere suprize frumoase fanilor sai. Iar acestia nu sunt putini, daca tinem cont de popularitatea artistului, de voturile primite pentru galele de premiere si de numeroasele solicitari pe care Nick le primeste din partea producatorilor de film, organizatorilor de evenimente si turnee si a televiziunilor. Actualul LP al artistului ii poarta numele si a ajuns la cel de-al 3-lea extras pe single. Dupa “Chains” si “Jealous”, avem acum Teacher – o piesa care va aminti de sonoritatile anilor 80 si de stilul Justin Timberlake sau chiar Michael Jackson. SI daca v-am trezit curiozitatea, atunci va propun sa trecem la auditie. SUnt Adi Simion, ascultam in cabinetul Dr.Hit pe Nick Jonas cu Teacher!

1 Mai – ANNELY COLO – Bamboleo (ft. HEVITO)

Cei pe care ii vom asculta sunt Annely Cole si Hevito. Sunt convins ca despre acesta din urma stiti deja mai multe amanunte, dat fiind succesul pieselor Quemala si mai ales a colaborarii cu DJ Sava pentru Bailando. EI bine, noua productie se anunta un posibil hit estival 2015, asa ca ziua de azi e potrivita pentru auditie. Despre Annely Cole va mai spun ca este fosta componenta a trupei Sweet Kiss si dupa lansarea in cariera solo s-a remarcat in Europa cu piesa Need you. Mai amintesc din repertoriul sau piesele Doar la noi, Destination Unknown, Totul va fi bine (cu Ralflo), si mai recenta Breathe . Hai sa aflam cum suna noul sau single : sunt Adi Simion, ascultam azi in cabinetul Dr.Hit …Bamboleo, cu Annely Cole feat. Hevito!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau