Recomandările Dr.Hit 27 – 31 Ianuarie

DJ_Antoine

27 Ian – ALESSO vs ONEREPUBLIC – If I lose myself

Salut si bun gasit!
Sunt Dr.Hit si va propun pentru aceasta intilnire o excursie in Suedia. De acolo vine Alesso, un remixer in varsta de 22 de ani, a carui nou single vi-l propun spre auditie. Despre Alesso este bine sa stiti ca a remixat pana acum piese din repertoriile Avicii, Swedish House Mafia, Tiesto, Kaskade si Sander van Doorn. Prima prezenta in topuri a inregistrat-o in 2012, atunci cand alturi de Sebastian Ingrosso si Ryan Tedder a lansat Calling (Lose my mind), single ajuns in Top 20 in Marea Britanie, Elvetia si Olanda. ANul trecut a fost chiar No1 in UK datorita remixului realizat pentru UnderControl, piesa lansata de Calvin Harris si Hurts. Tot anul trecut a lucrat si piesa pe care v-o propun azi, piesa care a primit recent si un videoclip. Este o noua colaborare cu solistul si compozitorul trupei OneRepublic.

28 Ian – HARDWELL ft. MATTHEW KOMA – Dare you

Hei hei – salutare dragilor, poftiti in cabinetul Dr.Hit! Fanii muzicii electronice vor fi azi primii incantati de recomandarea pe care a m pregatit-o. Asta pentru ca vom asculta noul single al celui considerat de DJ Magazine, in cel mai recent clasament publicat, drept DJ-ul Numarul 1 in lume si cel mai tanar DJ ajuns vreodata in aceasta ipostaza. Vine din Danemarca, se numeste Robbert van de Corput si este cunoscut drept Hardwell. Reaminsc de primul sau hit – piesa SummerJam lansata in 2003 de Underdog Project. In ultimii 10 ani a avut peste 25 de piese remixate ajunse in clasamentele de specialitate. O alta premiera in ceea ce il priveste pe Hardwell este faptul ca este primul DJ din lume a carui cariera constituie subiect de documentar prezentat din octombrie 2013 in cinematografele  europene si nord-americane.

29 Ian – Lee More – All in my head

 

Am pregatit o noua surpriza pentru voi, o recomandare din randul noutatilor muzicale! Cel pe care il vom intalni azi este prezent pe piata muzicala de o buna bucata de vreme. Pe de o parte datorita mix-seturilor difuzate de mare parte a posturilor radio din Romania, iar pe de alta parte datorita unor piese care s-au bucurat la randul lor de o buna mediatizare. Amintesc aici de Champion – din 2011, lansata alaturi de Matteo si probabil ca multi stiu deja ca vorbim despre Lee More. La fel de adevarat este faptul ca unii dintre voi ar putea sa asocieze numele sau de o serie de remixuri ale unor hituri romanesti din ultimii ani, insa noutatea propusa de actualul single este faptul ca acesta este prima piesa solo pentru cariera artistului Lee More. Compusa alaturi de Matteo si Deepside Dj’s, All in my head are sanse mari sa poarte numele artistului spre varfurile clasamentelor din urmatorul interval.

30 Ian – DJ ANTOINE vs. MAD MARK ft. B-CASE & U-JEAN – House Party

Cel mai nou single lansat de un artist ce a inceput sa atraga atentia asupra sa la nivel international in urma cu 2 ani. Antoine Konrad, aka DJ Antoine va ramane inca mult timp asociat succesului Welcome to St.Tropez, lansat alaturi de Timani si Dirty Money. Trebuie insa spus faptul ca el a inceput sa castige premii muzicale importante inca din 2001, cand avea notorietate deja in Elvetia pentru profesia de DJ si remixer.  Pe lista artistilor ce au lucrat alaturi de el se regasesc Mary J Blige, P.Diddy, Snoop Dogg, Pitbull, Cyndi Lauper, Bob SInclar si inca multi altii. Cel mai nou album al sau este “Sky is the limit” si a oferit pana acum pe single, in ordine cronologica, piesele Bella Vita, All I live for, Sky is the limit, MaCherie si House Party. Acesta din urma este probabil pentru aceia dintre voi care frecventeaza cluburile, un titlu deja cunoscut. Il ascultam acum si in cabinetul cu noutati , pentru ca avem o versiune noua – diferita fata de cea aparuta pe album.

31 Ian – AHZEE – Born again

 


 

Hello, ce mai faceti dragii mei? Sunt Dr.Hit si v-am pregatit o noua recomandare din randul noutatilor muzicale. Mai mult, va fi vorba despre o premiera absoluta. Ishmael Azeez, cunoscut si sub numele Kevin Ahzee sau simplu – Ahzee, este un DJ de progressive house si electro din New York. Unii probabil au ascultat deja piesa Drums, lansata in 2013 alaturi de colegul belgian diMaro, dar marea majoritate vor retine debutul sau international, cel realizat cu piesa Born Again. Poate va mai amintiti, cu ani in urma, Romania a fost primul teritoriu care a propus in cadrul unui Eveniment live o fuziune intre House si Opera. Au fost multe reactii pozitive la acel timp si multi artisti la nivel international care au incercat sa mixeze cele doua genuri. AU urmat variatiuni in care pe beaturi house au fost mixate cu sonoritati din muzica clasica, iar Born again este un astfel de exemplu reusit. Sunt Convins ca va va atrage atentia!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau