Recomandările Dr.Hit 23 – 27 februarie 2015

23 Feb – MAGIC – No way No

Hello hello, bine v-am regasit dragii mei! E cineva care nu a auzit pana acum piesa Rude, lansata de Magic? Sincer, pot pune pariu ca nu exista astfel de cazuri. Ajunsa No1 in Statele Unite si Europa, piesa se afla intre cele mai longevive prezente de top chiar si dupa mai bine de 18 luni de la lansare. SI cu mandrie spun, premiera in Romania a acelei piese a avut loc aici, in cabinetul Dr.Hit! Despre trupa din Toronto – Canada, care deja a primit 11 discuri de platina pentru piesa amintita, se spune ca reprezinta pentru genul reggae ceea ce a fost UB40 in anii 80-90. In fapt, Rude a prins atat de bine la public incat aproape a facut imposibila mediatizarea urmatoarelor single-uri pe care Magic le-a lansat, adica Don’t kill the magic, Let Your Hair Down sau colaborarea cu Shakira pentru piesa acesteia Cut Me Deep. Iar anul 2015 incepe la randul sau foarte bine pentru MAGIC : avem un nou single si il ascultam chiar acum !

24 Feb – OMI – Cheerleader (Felix Jaehn edit)

Va propun azi o piesa care in mod real a cucerit Scandinavia si a primit deja 4 discuri de platina in Australia. Este un artist Jamaican – OMI – pe care probabil ca il veti intalni in premiera, iar piesa Cheerleader a fost initial lansata de un label independent in 2012. IN 2014 insa, un remixer german – DJ Felix Jaehn a realizat o versiune care a atras rapid atentia marilor label-uri si s-a ajuns astfel la distributie internationala. In aceasta forma, piesa a ajuns No1 in Australia, Danemarka, Germania, Olanda si SUedia. In aceste conditii, bineinteles ca nu putea lipsi din seria recomandarilor Dr.HiT! Ascultam OMI – Cheerleader (Felix Jaehn rmx)!

25 Feb – TIMMY TRUMPET & SAVAGE – Freaks

Ne aflam in cabinetul Dr.Hit, locul unde azi vom asculta actualul single al celui mai apreciat si ocupat DJ Australian al momentului. Aceia dintre voi care sunt familiarizati cu fenomenul clubbing vor stii exact despre cine este vorba : Timmy Trumpet este originar din Sydney, dar acum este resident al celor mai faimoase cluburi din Ibiza si Miami. Si-a castigat aprecierea, dup ace a activat ca musician jazz, datorita pasajelor solo pe care le integra in mixurile de club. Spuneam ca este extreme de ocupat – in ultimul an avad nu mai putin de 200 de evenimente la care a participat. A se intelege ca vorbim despre festivaluri, seturi DJ in cluburi din intreaga lume si show-uri de televiziune. Actualul sau single este o piesa despre care sunt absolut convins ca se va auzi in urmatorul sezon estival si in cluburile din Romania. Asadar ii acordam acum atentie : sosesc in cabinetul Dr.Hit Timmmy Trumpet si Savage! Ascultam Freaks!

26 Feb – IGGY AZALEA ft. JENNIFER HUDSON – Trouble

Am doua invitate de marca ce isi vor prezenta recenta colaborare. Pe Iggy Azalea ati avut ocazia sa o ascultati des la radio in ultimul an si reamintesc aici doar de Black Widow – inca in topurile airplay din Romania. Noul sau album se numeste Reclassified, este al doilea din cariera tinerei artiste din Sydney. Mai exact, titlul anuntat este o combinatie intre relansarea albumului de debut The New Classic si 5 piese absolut noi, intre care actualul single – Trouble. SPuneam ca este o colaborare , asa ca anunt numele artistei Jennigfer Hudson, despre care v-am mai vorbit in cabinetul Dr.Hit! SUnt sanse reale ca povestea Black Widow – realizata in colaborare cu Rita Ora, sa fie continuata in clasamente de ceea ce azi ascultam aici : urmeaza IGGY AZALEA si Jennifer Hudson cu Trouble!

27 Feb – FIFTH HARMONY ft. KID INK – Worth it
https://www.youtube.com/watch?v=Qd8i1uH8yOI

In cabinetul Dr.Hit va aduc azi in atentie o piesa care a ajuns deja in difuzare si in Romania. Asta pentru ca urmeaza un tipar ce s-a dovedit de success : amintesc de Jeremiah – Down on me si mai recentul Jason Derulo ft. 2 Chains – Talk dirty. Numai ca de aceasta data e vorba despre o trupa feminine si un tanar artist rap – Kid Ink, ce are o cota de popularitate in plina ascensiune. Fifth Harmony este un cvintet format in Statele Unite dupa cel de-al doilea sezon X Factor. In spatele aparitiei lor se afla doua nume grele : Simon Cowell si LA Raid, ceea ce ne scuteste de prea multe comentarii. In 2014 au castigat premiul MTV Artist to Watch, iar reviste de specialitate le-au acordat titlul de “cel mai influent produs muzical” rezultat vreodata in urma concursului XFactor. EP-ul lor de debut – Better Together a fost No1 in Billboard pentru 6 saptamini consecutive. Luna februarie 2015 aduce lansarea albumului lor de debut – Reflection, LP promovat acum prin intermediul unei piese – Worth It ce urca rapid in clasamente. Ascultam azi in cabinetul Dr.Hit pe Fifth Harmony & Kid INK – Worth it!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau