Recomandările Dr.Hit 20 -24 Octombrie 2014

20 Oct – AVICII – The days

Bine v-am regasit dragii mei! Va invit azi in cabinetul Dr.Hit pentru a va aduce in atentie cel mai nou single lansat de Tim Bergling, artistul originar din Stockholm – Suedia, supercunoscut in lumea intreaga sub numele de scena Avicii. Sunt convins ca in ultimii 3 ani i-ati ascultat piesele, pentru ca se afla intre cei mai mediatizati artisti si in Romania. Am sa va amintesc doar de cateva dintre premiile pe care le-a primit in ultimii ani : Favorit Electronic Music Artist in cadrul American Music Awards 2013, Best Electronic in 2012 si 2013 la MTV Europe Music Award, Top Dance/Electronic Song – pentru Wake me up, in gala Billboard 2014 si tot in 2014 – World’s Best Electronic Dance Artist in cadrul World Music Award. Toate aceste premii si multe altele, au venit in urma succesului mondial reusit cu albumul de debut TRUE, care include piesele Wake Me Up, Hey Brother, You make me, Lay me down si Addicted to you, titluri prezente in top 5 in mai toate colturile lumii. Anul 2015 va aduce un nou album Avicii, numit Stories si stim deja care sunt primele 2 piese ce vor fi incluse pe acest LP : actualul single – The Days (scris in colaborare cu Robbie Williams) si respectiv The Nighs, care va fi coloana Sonora a jocului video FIFA 2015. SI ar mai fi multe de spus despre talentatul DJ si producator, insa va propun sa trecem la auditia piesei recomandate azi in cabinetul Dr.Hit! SUnt AS, ascultam Avicii – The Days!

21 Oct – GEORGE EZRA – Blame it on me

Hei hei – salutare buni prieteni, bine v-am regasit! Ne aflam in cabinetul DR.Hit, locul unde azi vom asculta noul single al unui artist britanic pe care l-am descoperit impreuna in acest an. Se numeste George Ezra, iar piesa Budapest este inca bine mediatizata si in Romania. Deja a fost No1 in Australia, Noua Zeelanda sau Cehia. Cei care l-au ascultat au remarcat maturitatea sa vocala, asa ca veti fi surprinsi sa aflati ca are doar 21 de ani. Asa se explica de ce BBC l-a numit “A voice beyond his years”. Albumul sau de debut se numeste Wanted on Voyage, a aparut in vara acestui an si a ajuns No1 in Marea Britanie. SI ajungem astfel la actualul sau single, o piesa care merita atentia noastra : sunt AS, in cabinetul Dr.hit ascultam azi pe George Ezra cu Blame it on me!

22 Oct – THE VAMPS ft. SHAWN MENDES – Oh Cecilia (Breaking my heart)

Salve dragilor, poftiti in cabinetul DR.Hit! Va propun ca in aceasta intilnire sa va ofer cateva detalii despre o tanara formatie din Marea Britanie, pana acum mai putin mediatizata in Romania, dar care promite ca in viitor vor detine statutul de superstar. Pentru ca promisiunea sa aiba o baza reala, The Vamps – adica 4 tineri cu varste intre 18 si 20 de ani, au lucrat in privinta experientei pe scena. Mai exact au deschis concertele britanice ale unor staruri precum Demi Lovato, JLS, The Wanted, McFly, Selena Gomez sau Taylor Swift. Mai mult , activitatea din ultimul an, inclusiv albumul de debut Meet the Vamps, le-a adus premii precum Best Group si Favorite New Artist in 2013 in cadrul The Hot Hits Awards, sau – in 2014, premiile Brand New – oferit de MTV si UK Favourite Breakthrough in cadrul Nickelodeon Kids’ Choice Awards. AU fost nominalizati si in gale precum World Music Award sau Teen Choice Awards. Ei bine, noul lor single este o colaborare cu un coleg de generatie din Canada, respectiv Shawn Mendes, la randul sau un remarcat al tinerei generatii. SI astfel a rezultat o noua versiune a unei piese pe care mai multe generatii o cunosc : Oh Cecilia (Breaking my heart)! SUnt AS , ascultam azi in cabinetul Dr.Hit pe The Vamps si Shawn Mendez!

23 Oct – BEBE REXHA – Can’t stop drinking about you

Hello prieteni, ma bucur sa va reintilnesc in cabinetul Dr.Hit! Va recomand azi noul single al unei artiste a carei cota de popularitate creste extrem de rapid in lume. BEBE Rexha s-a nascut in New York, dar are origini in Albania si Macedonia. Exista 3 momente importante in cariera sa : mai intai a fost solista a trupei Black Cards, infiintata de celebrul Pete Wentz, apoi este co-autoare a hitului Monster – lansat de Eminem si Rihanna si nu in ultimul rand debutul in cariera solo, din 2013. ANul acesta a aparut primul sau single lansat la nivel international, o piesa inspirata de experienta personala, iar criticii spun ca este una dintre cele mai bune productii pop-electronic a ultimilor ani. Clipul reia povestea din filmul Girl, Interrupted, iar versurile – care sunt dezaprobate de unii puritani, au devenit deja un imn al despartirilor pe care cuplurile tinerei generatii l-au adoptat rapid. Sunt AS, va propun azi in cabinetul Dr.Hit pe Bebe Rexha cu ‘I can’t stop drinking about you”!

24 Oct – MEGHAN TRAINOR – Title

Hey hey…salve dragilor!  Acordam atentie unei tinere din Statele Unite, care desi nu a implinit inca 21 de ani, este deja solista, compozitoare, instrumentista si producator muzical. Ati remarcat-o in acest an cu debutul “All ‘bout the bass”, piesa ajunsa No1 in Billboard, UK, Australia, Noua Zeelanda si Canada. Vorbim deci despre Meghan Trainor, o solista remarca de celebrul L.A.Reid, cel care i-a oferit un contract la Sony Music Entertainment. Piesa anuntata a inregistrat la final de septembrie un record absolut in Marea Britanie, fiind prima piesa intrata in clasamentul Official Singles Chart Top 40 exclusiv datorita difuzarilor in mediul virtual. Primul EP al artistei – daca nu tinem cont de cele doua albume nelansate la nivel international – este Title si acesta este si titlul noul single al artistei! SUnt AS, va recomand azi in cabinetul Dr.Hit pe Meghan Trainor cu Title!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau