Recomandările Dr.Hit 20 – 24 Aprilie

Propuneri pentru sezonul estival 2015, artisti consacrati, debuturi si remake-uri de senzatie! Acestea sunt propunerile saptaminii in cabinetul Dr.Hit!

20 Aprilie – MO.NO & VASSY ft. HONOREBEL and PITBULL – If I would Stay
Salut si bun gasit dragii mei! Ne reintilnim in cabinetul Dr.Hit, locul unde azi va recomand o piesa ce se anunta drept posibil hit estival al sezonului 2015. MO.NO & Vassy ft. Honorebel and Pitbull…..ei sunt cei pe care ii vom asculta, ei sunt cei care au lansat recent If I would Stay. Daca primii dintre cei mentionati sunt mai putin cunoscuti, poate doar cei super-familliarizati cu repertoriul dance European din ultimii 2 ani sa ii mai fi ascultat, despre Honorebel si Pitbull se poate spune ca tind sa devina un cuplu consacrat. Evident, fac referire la formula de duet, pentru ca Pitbull are o istorie cu mult mai vasta. Astfel, va amintesc de titluri precum I Wanna, Now you see it sau Seize the night, piese bine mediatizate in cluburi. Nu sunt alte amanunte importante de mentionat, asa ca trecem rapid la auditia recomandarii DoctorHit de azi : If I would Stay, cu MO.NO & Vassy ft. HONOREBEL and Pitbull!

 

21 Aprilie – MARTIN GARRIX ft. USHER – Don’t look Down
Salutare buni prieteni, bun gasit in cabinetul Dr.Hit! SUnt AS si va voi prezenta azi cel mai nou single al unui DJ si remixer danez care, la doar 19 ani, se bucura de apreciere in intreaga lume. A debutat in DJ’s Magazine in 2013, la doar 16 ani, pe locul 40, iar pe parcursul unui an, datorita succesului piesei “Animals” a urcat pana pe ….atentie – locul 4! Vorbim despre Martin Garrix, cel care la 4 ani incepea sa cante la chitara, iar la 8 ani….s-a decis sa devina DJ, dupa ce l-a vazut pe TIesto in cadrul reprezentatiei din cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena. N-am sa mai amintesc acum despre numeroasele colaborari din ultimul an, am sa mai spun doar ca albumul de debut Martin Garrix apare in 2015 si va include si actualul single, piesa care este azi recomandarea primita in cabinetul Dr.Hit! Sunt AS, ascultam Don’t look down, cu Martin Garrix si Usher!

 

22 APrilie – CHAWKI ft. DR.ALBAN – It’s my life (Don’t worry)

Hey – salve, bine v-am regasit! AS va intimpina din nou in cabinetul Dr.Hit, iar azi va aduce in atentie o piesa care are toate sansele sa fie des auzita in sezonul estival 2015. Dealtfel, cam asa au stat lucrurile pentru aceasta compozitie de mai bine de 23 ani, pentru ca versiunea originala “It’s my life” a fost lansata de Dr.Alban si s-a impus intre hiturile de club in mai toate versiunile remixate realizate ulterior. De aceasta data este vorba despre o productie RedOne, un solist pe care l-ati mai ascultat si in Romania – Chawki si…chiar Dr.Alban. Asadar, Chawki este un artist marocan remarcat in ultimii ani datorita colaborarilor cu Pitbull, pentru piesa Habibi I love you, dar si pentru Magic in the Air, piesa lansata alaturi de Magic System, in 2014, cu ocazia campionatului mondial de Fotbal. In legatura cu primul dintre titlurile mentionate, poate va amintiti si de versiunea speciala pentru piata din Romania, pe care Chawki a lansat-o alaturi de Mandinga, cu titlul Habibi. Revenind la “It’s my life” mai trebuie sa spun ca subtitlul este Don’t worry, lucru pe care il veti remarca in usoara modificare a versurilor din refrenul piesei. Sunt AS, ascultam azi in cabinetul Dr.Hit pe Chawki si Dr.Alban !

 

23 APrilie – EDEN XO ft. Lil Jon – The weekend – rmx

Hello dragilor, bun gasit in cabinetul Dr.Hit! SUnt AS si incep prezentarea de azi cu o intrebare : va amintiti de Paula Abdul? Cei familiarizati cu repertoriul anilor 90 vor stii despre cine vorbesc si poate isi vor aminti de succesele artistei. Ei bine, pe tiparul acesteia, respectiv coregraf / solista / compozitoare, am pregatit acum un exemplu din actuala generatie. Jessica Eden Malakouti are origini iraniene si este cunoscuta acum sub numele Eden XO. Activitatea muzicala si-a inceput-o in 2006, drept componenta a unei trupe feminine punk –rock din Hollywood, respectiv Shut Up Stella. Dupa numai 2 ani si mai multe aparitii in seriale de televiziune, Jessica s-a decis sa urmeze o cariera solo si a schimbat si genul muzical abordat. A aparut ca solista in cadrul unor productii house semnate la Ministry of Sound, iar in 2010 a format o alta trupa – Jessie and The Boys. Nici aceasta nu avea sa fie o experienta de durata si astfel, in 2014 apare debutul sau solo – piesa Too cool to dance. SI ajungem la actualul single – The weekend, care anunta si primul EP al artistei – Dirty Blonde, ce va aparea official in aceasta primavara. Ceea ce va propun azi in cabinetul Dr.Hit este un remix al piesei The Weekend, realizat in compania titratului rapper Lil Jon. SUnt AS, ascultam Eden Xo & Lil John – The weekend rmx!

 

24 APrilie – KIESZA – Sound of a woman

Salve dragilor, ma bucur sa va reintilnesc! SUnt AS si am invitat pentru voi in cabinetul Dr.Hit o tanara solista din Canada ce a reusit in ultimul an sa atraga atentia cu piesele What is love si No Enemiesz. Dupa ce am amintit de aceste titluri, probabil ca parte dintre voi deja stiu ca vom vorbi despre Kiesza, o solista cu origini norvegiene, nascuta in Calgary si actualmente impartind timpul sau intre Londra si NewYork. Si-a inceput cariera cu Jazz, actorie si balet, iar aceasta din urma activitate a trebuit sa se incheie pe cand avea 15 ani, datorita unei accidentari la genunchi. Activitatea muzicala, ca solista, a inceput atunci cand un DJ de la un post radio din Edmonton a invitat-o sa cante live in studio. Si asa a inceput totul. Putini stiu despre Kiesza ca a compus pentru Rihanna, Kylie Minogue, Jennifer Hudson si Icona Pop. Asa dupa cum la fel de putin mediatizata a fost informatia conform careia Kiesza apare in primavara acestui an drept invitata pe noul album al celebrei trupe Duran Duran. Revenim la recomandarea de azi si spun ca ceea ce vom asculta – cel mai nou single al artistei, este piesa care da si titlul primului sau album lansat la nivel international, respectiv Sound of a woman. Sunt AS, soseste acum in cabinetul Dr.Hit ….Kiesza!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau