Recomandarile Dr. Hit 2-6 aprilie 2012

BOB-SINCLAR-ft.-PITBULL,-DRAGONFLY-&-FATMAN-SCOOP-–-Rock-the-boat

2 Aprilie

MARCUS COLLINS – Seven Nation Army

Salutare! Sunt Dr.Hit si ma bucur sa va reintilnesc! Nu cu mult timp in urma v-am oferit un exemplu din seria artistilor care dupa ce au fost invinsi in finalul unui concurs de televiziune, au obtinut mai mult success in cariera decat cei care au castigat acel concurs. Era atunci vorba despre Olly Murs si concursul X Factor, dar exemplele continua. Astazi avem un caz similar, furnizat de acelasi concurs , insa in editia de anul trecut. Marcus Collins si-a lansat albumul de debut – care ii poarta numele, la doar 13 saptamani dupa incheierea acelei editii. L-a ajutat la aceasta performanta faptul ca este prolific si in calitate de compozitor si orchestrator. Primul single a atras atentia inca din prima saptamina de la lansarea oficiala, adica 12 martie : este un remake al celebrei Seven Nation Army – hitul trupei White Stripes. Scepticii spun ca in mod cert Pale Jack nu si-a dorit ca piesa pe care o compus-o sa primeasca o versiune atat de comerciala, insa marea majoritate a publicului il lauda pe Marcus pentru realizarea sa.  Va las si pe voi sa decideti :

[youtube id=”uxevD8-bG9k” width=”600″ height=”350″]

 

3 Aprilie

SIMPLE PLAN ft. SEAN PAUL – Summer Paradise

Cei pe care ii vom asculta au fost inscrisi in randul celor mai bune trupe pop-punk din Canada. Au debutat in 1999 si s-au numarat intre idolii mai multor generatii de adolescenti. Se numesc Simple Plan si au la active 5 albume. Cel mai recent este Get your heart on si spun ei – dovedeste maturitatea noastra atat ca oameni cat si in cariera de muzicieni. E adevarat, acest Lp beneficiaza si de colaborarea cu o serie de artisti din generatii si stiluri diferite : Rivers Cuomo, Natasha Bedingfiend, Alex Gaskart – solistul trupei All time Low si chiar…atentie…Sean Paul. Despre cum se poate combina pop, punk si riff-ul de chitara cu reggae…aflam imediat.

[youtube id=”CwZ_bmNbdAw” width=”600″ height=”350″]

 

4 Aprilie

Madonna – Girl gone wild

Dr.Hit deschide din nou usa cabinetului si va invita azi sa primiti o recomandare  cu ingrediente deja cunoscute. E suficient sa spun Madonna si Benny Benassi pentru a va face o idee despre ceea ce vom asculta. Sa mai spunem ca este noul single oferit de albumul ” MDNA”, dupa “Give me all your luvin” si isi propune sa demonstreze ca artista ramane regina ringului de dans. Nu uitam insa ca in urma cu doar cateva zile am ascultat-o tot in cabinetul Dr.Hit pe Madonna cu o piesa de o cu totul alta factura – Masterpiece. Cert este ca indifferent de genul musical pe care il prefer, de ipostaza in care iti place mai mult de solista, de curentele muzicale la moda in diverse colturi ale lumii, de cat de talentati sunt artistii din noile generatii – si sunt destui, o stim bine….pe Madonna nu o poti ignora. Sunt ferm convins ca vom avea inca multe noutati din partea sa in acest an. Azi ii acordam atentie pentru Girl gone wild!

[youtube id=”uebtC5LdoYA” width=”600″ height=”350″]

 

5 APRILIE

JUSTIN BIEBER – Boyfriend

Am pregatit o recomandare ce sunt convins ca va incanta in primul rand pe adolescente! Este vorba despre primul single extras de pe cel mai recent album Justin Bieber. Acel LP se intituleaza Believe si isi propune o schimbare in repertoriul celui deja premiat cu Grammy. Era nevoie de asa ceva tinand cont ca Justin a implinit 18 ani si isi doreste sa atraga de partea sa si acel segment de public ce l-a considerat pana acum doar un copil talentat. Boyfriend se numeste piesa si este produsa de Mason D Levy si Mike Posner, iar intre atuurile ce servesc atingerii obiectivului se numara si faptul ca versurile se adreseaza publicului ce a depasit etapa adolescentei. Hai sa vedem cum suna acest nou single :

[youtube id=”RoFXbt2tfbU” width=”600″ height=”350″]

 

6 APRILIE

BOB SINCLAR ft. PITBULL, DRAGONFLY & FATMAN SCOOP – Rock the boat

 

Va propun o introducere speciala pentru sezonul estival 2012. Poate ca veti considera ca este destul de devreme pentru a aborda acest subiect, dare u sunt convins ca ceea ce vom asculta azi va fi cap de afis in vara acestui an. Recomanda asta si numele celor ce au colaborat pentru aceasta piesa : Bob SInclar, Pitbull, Dragonfly si Fatman Scoop. Dup ace am rostit aceste nume, poate ca unii dintre voi stiu deja ca facem referire la “Rock the boat”, single deja mediatizat in cluburi. Nu va inselati, va fi vorba despre aceasta piesa, insa intr-o versiune speciala, destinata pietei europene si menita sa concureze precedentele succese David GUetta. Dealtfel, dupa ce Bob Sinclar a participat in clipul lui Martin Solveig si Dragonette – Hello, cred ca apetitul sau in a provoca pe alti DJ si producatori de renume din intreaga lume a crescut vertiginos, Nu va propun acum sa votati pentru unul dintre acesti muzicieni, doar va aduc in atentie cea mai recenta piesa lansata de unul dintre ei! Ascultam pe Bob Sinclar, alaturi de Pitbull, Dragonfly si Fatman Scoop – Rock the boat!

[youtube id=”cllyKjXMpUY” width=”600″ height=”350″]

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau