Recomandările Dr.Hit 18 – 22 Mai

Britney-Spears-Work-Bitch
Britney-Spears-Work-Bitch

Un debut abolut pentru Romania si 4 piese noi ale unor nume arhicunoscute – acestea sunt recomandarile Dr.Hit din saptamina trecuta!
18 Mai – ROBIN SCHULZ ft. ILSEY – Headlights

Bine v-am regasit prieteni, va invit in cabinetul Dr.Hit! SUnt Adi Simion si va aduc azi in atentie noul single lansat de un DJ din Germania care s-a numarat in ultimii 2 ani intre cei mai difuzati artisti in Europa. Multi l-au cunoscut pe Robin Schulz datorita remixului piesei Waves, lansat de Mr. Probz. Insa despre Robin este bine sa stiti ca a inceput cariera de DJ la 17 ani, la 20 de ani (adica in urma cu 8 ani) detinea deja un club si in 2009 a inceput sa produca si sa lanseze piese sau remixuri. ALaturi de Waves – piesa de care aminteam mai devreme, intre succesele recente semnate de Schulz se numara Changes – alaturi de Faul & Wad Add vs Pnau, dar si remixul piesei “Prayer in C”- lansata de Lilly Wood and the Prick – versiune ajunsa deasemeni Locul 1 in foarte multe tari. A urmat “Sun goes Down”, unde partitura vocala este semnata de solista britanica Jasmine Thompson si ajungem astfel la cel mai recent single oferit de albumul Prayer– piesa Headlights, colaborare cu Ilsey – deja prezenta de top 10 in Germania, Austria si Suedia. SUnt Adi Simion, azi ascultam in cabinetul Dr.Hit pe Robin Schulz – Headlights!

19 Mai – RIXTON – We all want the same thing

Salve buni prieteni! Ne reintilnim in cabinetul Dr.Hit, eu sunt Adi Simion si va propun azi o intalnire cu o trupa care a ramas in inima multor ascultatori, inclusiv in Romania, datorita super-succesului Me and my broken heart! Vorbesc desigur despre Rixton, o trupa care desi activeaza acum in Londra, este formata si lansata in Manchester. La inceput s-au remarcat datorita versiunilor cover postate pe youtube, dar piesa amintita mai devreme le-a adus recunoasterea internationala si premii de aur sau platina in Europa, Statele Unite si Australia. ALbumul de debut – Let the Road, a aparut in acest an, in Martie in Statele Unite si avand diferite date de lansare in teritorii diverse, pana in data de 8 iunie, cand va aparea in Marea Britanie. Al doilea single al acestui album – Wait on me – a fost inclus in coloana Sonora a filmului The Giver, cu Jeff Bridges si Meryl Streep. SI ajungem astfel la cea mai recenta lansare din discografia Rixton, respectiv piesa We all want the same thing. Aceasta este recomandarea Dr.Hit din aceasta intalnire! Sunt Adi Simion, ascultam azi pe Rixton!

20 Mai – BRITNEY SPEARS ft. IGGY AZALEA – Pretty Girls

Hello dragilor, bun gasit! SUnt Adi Simion si va invit in cabinetul Dr.Hit! Azi ii acordam atentie unei artiste care a debutat in 1999, va lansa in acest an cel de-al 9-lea LP de studio si are o carete de vizita care ne scuteste realmente de orice prezentare. Este Britney Spears si dincolo de toate comentariile la adresa sa, nimeni nu ii poate nega influenta asupra industriei muzicale in ultimii 15 ani. Adaugam la cariera muzicala si show-urile de televiziune, coletiile de moda si cosmetice, aparitiile in filme, activitatea caritabila si show-urile in calitate de rezidenta in casinourile de lux din Las Vegas. Si inca ar mai fi extreme de multe de spus despre Britney. Noi insa facem referire la noutatile din cariera sa muzicala, asa ca va invit sa ascultati cel mai nou single al sau – o colaborare cu o tanara vedeta in ascensiune – Iggy Azalea! Sunt Adi Simion, ascultam azi Pretty Girls – cel mai nou single Britney Spears!

21 Mai – CARO EMERALD – Quicksand

Salutare si bun venit in cabinetul cu noutati muzicale! SUnt Adi Simion si va vorbesc azi despre ce mai populara solista daneza a momentului. AM avut ocazia sa o vedem si ascultam si in Roman ia, acolo unde piesele de pe primele sale doua albume – Deleted Scenes form the Cutting Room Floor si respective The Schoking Miss Emerald au fost cantate si aplaudate la scena deschisa! Dealtfel cele doua materiale sunt deja vandute in milioane de copii in intreaga lume, aducand artistei 13 discuri de platina si 2 de aur. Vorbim despre Caro Emarald, nume pe care sunt convins ca il asociati rapid cu succese precum Back it up, A Night like this, That Man, Stuck sau Tangled Up. EI bine, solista pregateste lansarea celui de-al 3-lea LP de studio pentru acest an. Inca nu a fost stabilit numele acestuia, dar a aparut recent primul single. Acesta este dealtfel si motivul pentru care am invitat-o azi in cabinetul Dr.Hit pe Caro Emarald! SUnt Adi Simion, ascultam Quicksands!

22 Mai – THE YOUNG PROFESSIONALS ft. ANNA F – All of it But me

Hei – salve prieteni, bun gasit! Sunt Adi Simion si va invit in cabinetul Dr.Hit pentru a va prezenta un duo israelian de electronic pop. Cei doi componenti au combinat soundul electronic, chitara si percutia acustica si spun ca au creat alternative pop. Se numesc The Young Professionals, au debutat in 2012 cu albumul 9 AM to 5 PM, 5 PM to whenever si s-au remarcat pe plan international cu un remake al celebrului hit din 1979, semnat OTTAWAN – D.I.S.C.O! De precizat ca Ivri Lider, inainte de a forma trupa alaturi de Johnny Goldstein, a fost cel mai de success artist pop din Israel, a lansat 6 albume – toate premiate cu aur sau platina si s-a remarcat si pentru compozitiile dedicate unor coloane sonore. The Young Professionals mai au la activ si cateva remixuri excelent primite de public, remixuri pentru artisti intra care se numara Moby sau Lana Del Rey. Anul trecut au lansat o piesa – Let’s do it right alaturi de Eva Simons, iar 2015 aduce in atentie o noua colaborare. Aceasta este si recomandarea pe care o primiti azi in cabinetul Dr.Hit : sunt Adi Simion, ascultam The Young Professionals ft. Anna F – All of it but me!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau