Recomandarile Dr.Hit 18 – 22 Iunie

18 Iunie

RUDEEJAY & FREAKS JAM ft. MARIE CLAIRE D’UBALDO – Suenos (Dreams can come true)

 

Salutam si uram tuturor bun gasit in cabinetul Dr.Hit! Ceea ce vom asculta azi s-ar putea sa fie pentru multi dintre voi o premiera absoluta. Originara din Argentina, Marie Claire D’ubaldo este atat solista si mai ales extreme de prolifica in calitate de compozitoare. A debutat in 1994 cu un album ce ii poarta numele, incluzand piese in limba engleza. A urmatat in acelasi an versiunea in limba spaniola a acestui material, respectiv Alma de Barro. Una dintre piese – Rhythm is magic a ajuns chiar No1 in Italia. Au urmat apoi ani multi si foarte multe material unde Marie aparea in calitate de invitata si mai ales compozitoare. Intre succesele inregistrate la acest capitol, este de mentionat in primul rand piesa Falling into you, pe care multi o cunosteti datorita interpretarii  Celine Dion. Pe de alta parte Rudeejay & Freeks Jam sunt o echipa de producatori din Italia care au fost impresionati de piesa Suenos, lansata in original in 2009 in interpretarea solistei Gerardina Trovato. Acestia au convins-o pe compozitoarea Marie Clare sa le ingaduie realizarea unei noi versiuni, iar rezultatul a incantat in asemenea masura pe aceasta incat a si participat la inregistrarea piesei si in calitate de solista. Aceasta este pe scurt povestea piesei Suenos (Dreams can come true), pe care Doctor Hit o recomanda azi.

[youtube id=”bUlbf-ve8a8″ width=”600″ height=”350″]

 

 

19 Iunie

TREY SONGS – Heart attack

 

Va aduc in atentie cel mai recent single al unui artist care, incet dar sigur, si-a asigurat un loc intre vedele incontestabile R&B la nivel mondial.  Este adevarat ca nu a fost foarte mediatizat in Romania, dar Trey Songz a ajuns deja la cel de-al 6-lea LP de sudio, intitulat Chapter V.  In ultimii 4 ani, el a fost nominalizat constant la sectiunea Best Male R&B Artist din cadrul BET Awards, premiu pe care l-a si castigat in 2009. Pe langa activitatea muzicala – solist, compositor, producator si orchestrator, Trey este recunoscut deja si datorita carierei de actor. Daca veti fi curiosi, puteti afla foarte multe lucruri interesante despre el. Sa va mai spun despre faptul ca multi muzicieni il considera un invidid extreme de romantic, ceea ce se vede si in piesele sale. La acest capitol se inscrie si pies ape care v-o propun azi

[youtube id=”4r3MZNCGzVY” width=”600″ height=”350″]

 

20 Iunie

BREATHE CAROLINA – Hit and run

 

Va prezint o trupa din Colorado pe care probabil ca o veti asculta azi in premiera. Se numesc Breathe Carolina si se Numara intre pionierii stilului ce mixeaza electronic/crucksore si post-hardcore. Este adevarat, in aceste coordinate se Numara in aceasta perioada foarte multe trupe, dar asta nu face decat sa creasca in mod real cota celor doi Breathe Carolina. Cel mai recent album al lor – cel de-al 3-lea din cariera, are un titlu interesant : Hell is what you make it!  Acesta este ralizat integral de cei doi component – Kyle Even si David Schmitt, alaturi de producatorul Ian Kirkpatrick. Cred ca actualul lor single isi poata gsi rapid loc si intre difuzarile din Romania!

[youtube id=”OU1uSQIuU18″ width=”600″ height=”350″]

 

21 Iunie

TONY T – Way to Rio

 

Povestea urmatoare nu face referire la artistul pe care il vom aculta, ci la un subiect mai putin mediatizat. X-Energy este un label dance din Italia despre care se poate spune deja ca a scris istorie. Format in 1982 de Alvaro Ugolini si Dario Raimondi, alaturi de echipa de productie Energy, casa de discuri din Roma s-a afirmat in anii 80 gratie  unor hituri devenite clasice, cum ar fi Color my Love sau Happy Station, iar in anii 90 a lansat in mod constant proiecte dance ce au cucerit topurile de profil. Un astfel de exemplu este Saturday Night, lansata de Whigfield.  Revenind in actualitate, trebuie spus ca X-Energy este label-ul care adduce fanilor din italia artisti precum Bob Sinclar, Michel Telo, RIO sau DJ Antoine. E clar deci ca vorbim despre un nume important al industriei din peninsula. Acesta ne propune acum un proiect in care este implicat solistul pe care multi il asociaza deja cu numele RIO, respective Tony T.

[youtube id=”WWsX9IW5tHE” width=”600″ height=”350″]

 

22 Iunie

ALEXANDRA BURKE ft. ERICK MORILLO – Elephant

 

Va fi vorba de aceasta data de noul single al unei artiste pe care am mai intalnit-o in ultimii 2 ani in clasamente, insa veti vedea ca este o usoara schimbare de gen. Aceasta schimbare este datorata faptului ca cel care a realizat acest single este cunoscutul producator si remixer Eric Morillo. Despre Alexandra Burke se spune ca a fost cea mai puternica voce ce a concurat in X Factor pana in prezent. E adevarat, se intimpla in 2008, iar de atunci solista isi cauta locul stabil in industria muzicala. Ca amanunt, aflati ca Alexandra este fiica solistei Melissa Bell, cea care a incantat in anii 90 datorita hiturilor trupei Soul II Soul.  Cel mai nou album semnat de Alexandra, al doilea din cariera sa,  este Heartbreak on Hold, lansat chiar la inceputul acestei luni.

[youtube id=”st02Z1KvFzM” width=”600″ height=”350″]

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau