Recomandările Dr.Hit 17 – 21 Nov

17 Nov – RICKY MARTIN – Adios

 

Salutare buni prieteni, sunt AS si ne aflam in cabinetul Dr.Hit! Azi am sa va prezint un nou single al unui artist a carui carte de vizita este mai mult decat impresionanta : peste 85 de milioane de albume vandute in intreaga lume, 95 de discuri de platina, 6 albume No1 in Billboard, 11 hituri No1 , 2 American Music Awards, 6 premii Grammy, 8 World Music Award, 10 Billboard Music Award, 8 MTV Music Video Award si concerte in mai mult de 60 de tari. Cine este acest performer? Enrique Martin Morales, cel recunoscut drept Ricky Martin, in mod cert cel mai bine vandut artist portorican al tuturor timpurilor. Este clar ca dupa cele deja expuse, plus amanunte despre care sigur va amintiti, nu mai este nevoie de prea multe detalii. Am sa spun doar ca pentru 2015 a pregatit un nou turneu mondial – One World Tour, in care se asteapta a fi prezentate si piese noi ce ulterior vor compune un nou LP. Se stie deja despre noul sau single, piesa care este azi recomandarea Dr.Hit! Sunt AS, va invit sa ascultati ceea ce eu sunt convins ca va fi noul hit Ricky Martin…Adios!

 

18 Nov – CALVIN HARRIS ft. ELLIE GOULDING – Outside

Bun gasit dragii mei, ne aflam in cabinetul Dr. Hit! SUnt AS si va prezint azi cel mai nou single al unui musician pe care stiu ca il cunoasteti foarte bine. Adam Richard Wiles a debutat in 2007 cu albumul “I created disco” – album premiat cu aur in Marea Britanie. IN 2009 a aparut albumul Ready for the weekend, iar in 2012 LP-ul 18 Months. Detine cateva recorduri absolut remarcabile : cele mai multe extrase pe single de pe acelasi album, ajunse in top 10 in UK Singles Chart, respectiv 9 – record prin care l-a intrecut pe Michael Jackson. Tot el este primul artist prezent in Billboard Dance/Electronic Chart cu 3 piese simultan si pentru anii 2013 – 2014, revista Forbes l-a desemnat cel mai bine platit DJ la nivel mondial!! Daca nu e inca foarte clar despre cine vorbim, mai spun ca vine din Scotia iar intre piesele sale se numara : Girls, We found love, Let’s go, Sweet nothing, Feel so close, I’m not alone, sau mai recentul BLAME – prezentat in premiera tot aici – in cabinetul Dr.Hit! Ei bine, DA, despre Calvin Harris este vorba si o colaborare cu repetitie! Asta pentru ca a mai fost prezent in topuri alaturi de Ellie Goulding, cu “I need you love”, iar acum este vorba despre un nou extras de pe albumul Motion, aparut in aceasta luna. Asadar ascultam acum in cabinetul Dr.Hit pe Calvin Harris si Ellie Goulding! SUnt AS, urmeaza “Outside”!

 

19 Nov – DONK ft. ALIN VADUVA – Goala

Salve buni prieteni, poftiti in cabinetul Dr.Hit! SUnt AS si v-am pregatit pentru azi o intalnire cu un tanar artist roman despre care eu cred ca vom auzi din ce in ce mai des in perioada urmatoare. Pentru multi va fi o premiera, dar este posibil ca parte dintre voi sa fi aflat deja despre DONK, mai ales daca urmariti on-line lansarile muzicale. Are la activ, intre altele o colaborare cu Glance – piesa Sunt Bine, insa titlul cel mai recent lansat este Goala – o reusita pe care Donk o semneaza alaturi de finalistul primului sezon X Factor – Alin Vaduva! 2014 ii aduce lui Donk si primul contract muzical profesionist, acesta fiind motivul pentru care spuneam mai devreme ca sunt sanse mari sa mai aflam multe noutati despre el in viitorul apropiat. Se pare ca piesa despre care aminteam place, iar numarul de vizualizari ale clipului este incurajator. Sunt AS, va recomand azi in cabinetul Dr.Hit o piesa si un refren care stiu ca vor ramane in memorie : DONK ft. ALIN VADUVA – Goala!

 

 

20 Nov – NICKELBACK – What are you waiting for

Hei hei – bine v-am regasit dragii mei! SUnt AS si va invit in cabinetul Dr.Hit , locul unde azi am invitat pentru voi o trupa care pregateste aniversarea a 10 ani de existenta. Defapt, Nickelback este cea mai cunoscuta trupa pop-rock si alternative rock din Canada. I-am avut de mai multe ori invitati in cabinetul Dr.Hit, asa ca probabil stiti mai multe amanunte despre cariera lor si cele 8 albume lansate pana in prezent. Cel mai recent, aparut in aceste zile, este No Fixed Address! Acesta a furnizat deja 2 piese pe single : in august, ca avampremiera, a fost “The Edge of a Revolution”, iar acum avem “What are you wainting for”. De precizat ca Chad Kroeger – solistul si leader-ul trupei a declarant ca fanii vor fi suprinsi de cel putin 2 sau 3 piese de pe album, care nu se incadreaza in stilul classic al trupei, iar ca exemplu a oferit titlul “Got me running round”, realizat in colaborare cu …Flo Rida! Nu stim daca acea piesa va fi lansata ca single, dar stim ca urmatoarele prezente de top ale trupei vor fi asigurate pe piesa pe care o recomand azi in cabinetul Dr.Hit! SUnt AS, ascultam Nickelback – What are you waiting for!

 

21 nov – SIA – You’re never fully dressed without a smile

Salutare tuturor, ma bucur s ava reintilnesc! SUnt AS si va aduc azi in atentie, in cabinetul Dr.Hit, o piesa dintr-o coloana Sonora a unui film pe care criticii il considera intre cele mai bune productii ale acestui an. E vorba de “Annie”, un film muzical produs de Jay Z si Will Smith. ROlul principal este interpretat de Jamie Foxx, insa nu el sau vreunul dintre cei deja numiti este invitatul nostru de azi! Ceea ce vom asculta este o piesa cu un titlu ce poate tine loc de sfat in existent fiecaruia : You’re never fully dressed without a smile! Daca mai adaug ca interpreta este Sia, atunci cred ca v-am captat atentia! De precizat ca aceasta piesa NU se gaseste pe cel mai nou album SIA – 1000 Forms of fear, adica materialul ce a dat deja publicului hiturile Chandelier si Big Girls Cry. SUnt AS, acestea sunt detaliile, ascultam azi in cabinetul Dr.Hit pe SIA cu You’re never fully dressed without a smile!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau