Recomandările Dr.Hit 17 – 21 Feb

kylie-minogue

17 Feb – ALOE BLACC ft. KID INK – The Man

 

Salut si bun gasit! SUntem in cabinetul Dr.Hit, locul unde azi va propun sa ascultam cel mai nou single lansat de un solist care, in 2013, a avut o piesa No1 in 22 de tari. Ma refer aici la Wake me Up si nu uit ca cei care au lansat aceasta productie sunt Avicii, in timp ce Aloe Blacc este cel care interpreteaza piesa. Ei bine, in afara titlului deja mentionat, sunt convins ca multi dintre voi isi amintesc despre muzicianul de origine panameza in primul rand datorita supersuccesului “I need a dollar” din 2011, tema serialului de televiziune How to make it in America, single vandut in peste 1 milion de copii. Blacc s-a lansat in cariera solo in 2003, iar pe lista succeslor sale vom gasi alte productii recente : Loving you is Killing Me, Green Lights, Good things si o piesa – The Man, care este din octombrie 2013 coloana Sonora a campaniei de promovare a gamei de echipamente audio Beats by Dr.Dre. Asteptam lansarea albumului Lift your spirit, care contine productii semnate de Pharell Williams si DJ Khalid.

18 Feb – NEON TREES – Sleeping with a friend

 

Poate ca nu va este un nume prea familiar, dar NEON TREES se poate numara in curand intre favoritii vostri. Sa va spun ca e vorba despre o trupa formata in Utah in 2005, remarcata apoi datorita concertelor din deschiderea spectacolelor The Killers, din 2008.Primul lor LP – Habits,  a aparut in 2010, iar primul single al acelui material – Animal a fost chiar No1 in Alternative Rock Billboard Chart. N-am sa va spun acum toate detaliile despre cariera lor, doar am sa adaug ca au fost laudati si pentru versiunele cover lansate, cum ar fi Stand By me – de la Ben E King sau Dreams – din repertoriul Fleetwood Mac. Deasemeni, mare parte din fani i-au castigat datorita concertelor din deschiderea unor trupe precum Thirty Seconds to Mars. Noul lor LP  – Pop Psychology va fi lansat official pe 22 Aprilie 2014, iar actualul single este ceea ce spuneam la inceputul acestei intalniri – o piesa care cred ca le va aduce fani si in Romania! SUnt Dr.Hit, va invit sa ascultati si sa va bucurati de Neon Trees – Sleeping with a friend!

19 FEB – CARO EMERALD – One Day

 

Am invitat aici pe Caroline Esmeralva van der Leeuw. Daca numele nu va spune nimic, atunci mai adaug doua amanunte : se numara intre cele mai faimoase artiste lansate in Danemarca in ultimii ani, iar debutul sau a fost Back it Up, in 2009. Acum cred ca este mai usor : vorbim despre Caro Emerald, o artista bine mediatizata in Romania si care v-a adus in atentie piese precum A night like this, That Man, Tangled Up sau Stuck. Albumele sale lansate pana in prezent  – Deleted Scenes from The Cutting Room Floor si The Shocking Miss Emerald au fost multipremiate la nivel mondial cu aur si platina, fiind caracterizate de un sound retro si interpretari puternic influentate de studiul aprofundat al solistei asupra genului jazz. Asteptam in 2014 un nou LP, desi este foarte posibil ca acest lucru sa insemne lansarea unui material compus din piese de pe precedentele LP-uri, insa exclusiv pentru piata Nord Americana. Asta pentru ca artista are propriul label si isi propune un statut independent si dincolo de Atlantic. Vom vedea ce va decide Caro Emerald in acest sens, dar pana atunci ne bucuram acum de noul sau single! SUnt Dr.Hit, ascultam  One Day!

 

 

20 FEB – KYLIE MINOGUE – Into the blue

 

 Kylie Mongue. Este clar ca nu este nevoie sa trecem in revista antecedentele artistei, asa ca voi face un foarte scurt rezumat al ultimului an din cariera sa : anul 2013 a inceput pentru Kylie prin despartirea de Terry Blamey – managerul ce i-a fost alaturi inca de la inceputul carierei. A urmat semnarea unui contract de management cu Roc Nation si lansarea alaturi de Laura Pausini a piesei Limpido – nominalizata la editia de anul trecut a World Music Awards pentru World’s best Song. Tot anul trecut Kylie a detinut rol de jurat in show-ul The Voice, din Marea Britanie, alaturi de Will I Am, solistul trupei Kaiser Chief – Ricky Wilson si legendarul Sir Tom Jones. A urmat apoi acelasi rol insa pentru show-ul similar din Australia. Pe de alta parte – 2014 anunta cel de-al 12-lea album de studio pentru Kylie, LP despre care se stie ca se va numi Kiss me Once si va contine piese produse de Pharell Williams, DarkChild, SIa, Jay Z si o piesa  – Beautiful, cantata alaturi de Enrique Iglesias.Primul single al noului mateirla se numeste Into the Blue si a fost prezentata in premiera la finele lunii Ianuarie, in Marea Britanie. Gata cu amanuntele, trecem la auditia recomandarii Dr.Hit de azi : Kylie Minogue – Into the blue!

 

21 Feb – ESTER – Iubire

 

Este vorba despre o tanara artista din Romania, studenta in anul 1 la Conservator, atentie – la sectia compozitie –jazz. Probabil ca dupa cele spuse, va asteptati la un anume gen muzical, sau macar la influente ale genului jazz. EI bine, veti avea o surpriza. Ester se numeste solista si personal am mare incredere atat in reusita primului sau single – Iubire, dar si in viitorul carierei sale. Nu sunt prea multe alte amanunte de spus ! Versurile piesei sunt semnate chiar de Ester, iar muzica a fost compusa de un duet ce incepe sa castige din ce in ce mai multa notorietate in piata : Alex Truta si Alex Serbu, cei care au semnat si piesa “ K P Beat” lansata la finele  anului trecut de Simona Nae. Si acestea fiind zise, va invit sa ascultati acum recomandarea Dr.Hit de azi : ESTER – Iubire!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau