Recomandarile Dr. Hit 17-21 decembrie 2012

jessie j
jessie j

17 Dec – JESSIE J – Silver lining (Crazy bout you)

Salutare buni prieteni, bine v-am regasit! Sunt Dr.Hit si va aduc azi in atentie cel mai nou single al unei artiste care a marcat industria muzicala in ultimii doi ani. Se numeste Jessica Ellen Cornish, vine din Londra, a lansat pana acum un singur album, insa a vandut peste 11 mil. De discuri single si peste 3 mil de exemplare ale acestui LP. Daca nu stiti deja despre cine vorbim, mai adaug urmatoarele : in 2012 a fost, alaturi de Tom Jones si Donny O’Donoghue, jurat al primei editii a concursului The Voice din Marea Britanie. In lista succeselor sale se regasesc titluri precum Nobody’s perfect, Do it like a dude, Who’s laughing now si …Price tag. E clar deci, vorbim despre Jessie J. EI bine, artista a anuntat inca din ianuarie 2012 ca a inceput sa lucreze la al doilea sau Lp de studio, cel care urmeaza multipremiatului “Who you are”. Deasemeni, a mai precizat ca 2013 va insemna si primul sau turneu in care concertele sunt sustinute pe stadioane. Acesta se va numi “Nice to meet you Tour” si va promova si noile piese ale artistei. In acest context, asa dupa cum era de asteptat, a lansat si un single nou. Acesta este subiectul recomandarii de azi din cabinetul Dr.hit. Ascultam Silver lining (Crazy ‘bout you), cu Jessie J!

18 Dec – CONNOR MAYNARD – Animal

Hei – bun gasit dragii mei! Sunt Dr.Hit si va prezint azi noul single al unui tanar artist britanic pe care l-am mai avut invitat in cabinetul cu noutati muzicale la finalul lunii octombrie, atunci cand ati ascultat piesa Turn around, o colaborare cu Ne-Yo. EI bine, e vorba despre un artist de 20 de ani despre care va spuneam ca are toate atuurile pentru a deveni un fenomen la nivel international. Ca dovada, va spun ca a primit in acest an premiul MTV’s Brand new. Daca nu am oferit deja prea multe detalii pentru a-l identifica, mai adaug faptul debutul sau la nivel mondial a insemnat piesa Can’t say no. Asadar vorbim despre Connor Maynard, un tanar ai carui primi pasi in aceasta cariera au fost facuti in perioada 2006 – 2011, cand a postat pe youtube mai multe versiuni cover ale unor piese ce reprezentau hituri ale momentului : de la Taio Cruz si Rihanna, pana la Ne-yo. LP-ul de debut se numeste Contrast si in afara titlurilor deja mentionate a mai oferit pana acum alte doua piese pe single : Vegas Girl si colaborarea cu Rita Ora pentru “Better than you”. Acum avem un nou single, lansat official saptamina trecuta, respectiv recomandarea Dr.Hit de azi. Asadar – cel mai nou single Connor Maynard si probabil un viitor hit si in Romania, ascultam acum Animal!

 

19 Dec – FRANK OCEAN – Lost – RESC edit

Salutare buni prieteni! Sunt Dr.hit si am pregatit o noua recomandare din randul noutatilor muzicale. Mai mult, este foarte posibil ca pentru multi dintre voi sa fie vorba despre o premiera si in ceea ce priveste artistul pe care il vom asculta. Nascut in New Orleans – Louisiana, Frank Ocean este un musician care s-a remarcat pentru inceput drept compositor. A scris in perioada 2007 – 2010 piese pentru artisti precum Brandy, Justin Bieber, NAS, Pharell Williams si John Legend. A devenit apoi membru al unui grup hip-hop si a realizat in 2011 un prim mix-tape care a atras critici positive si atentia altor mari artisti. Astfel, a primit cereri de colaborare din partea lui Kayne West, Beyonce si Jay Z. In acest an, BBC a anuntat ca Ocean a fost desemnat locul 2 in sondajul Sound of 2012, ceea ce a atras si atentia organizatorilor de mari evenimente. In iulie a aparut Channel Orange – albumul de debut Frank Ocean, cel care a furnizat pana acum 3 piese pe single. Acestea au fost distribuite exclusive prin iTunes. Acestea ar fi cele mai importante date despre artistul pe care il ascultam azi. Mai adaug faptul ca noul sau single are absolut toate argumentele pentru a ajunge rapid pe pozitii importante ale topurilor, inclusive din Romania. Sunt Dr.Hit, recomand azi Lost, cu Frank Ocean!

 

20 DEC – BIG BOI ft. KELLY ROWLAND – Mama Told me

Salutare si bun gasit in cabinetul Dr.Hit! Rima de mai devreme se potriveste de minune cu recomandarea pe care v-am pregatit-o pentru aceasta intilnire, asta pentru ca urmeaza sa ascultam cel mai nou single al unui artist considerat intre cei mai respectabilli muzicieni hip-hop din ultimii 15 ani. Pe Big Boi , despre el vorbim, cei mai multi dintre voi il cunosc datorita faptului ca este jumatate din multipremiatul proiect Outkast. Ei bine, e cazul sa vorbim acum despre el in postura de artist solo. A nu se intelege ca si-a incheiat colaborarea cu Andre 3000 – colegul din Outkast, ci doar faptul ca au decis ca inaintea aparitiei unui nou material al trupei, ambii sa prezinte albume solo. In ceea ce-l priveste, Big Boi a lansat pe 11 decembrie “Vicious Lies and Dangerous Rumors”, un Lp care include  – intre altele – colaborari cu Ludacris, T.I.,  B.o.B  si9 ..Kelly Rowland, aceasta din urma fiind dealtfel si piesa aleasa drept prim single al albumului. Va invit sa ascultati cu atentie, este o piesa care readuce in atentie sonoritati retro ale genului hip-hop. Mai adaug faptul ca la lansarea albumului anuntat mai devreme, Bog Boi a declarat ca are deja alte 10 piese finalizate pentru ceea ce va fi urmatorul sau material solo. Pana atunci insa, aflam acum cum suna actualul sau single ! Sunt Dr.Hit, invit pe Bog Boi si Kelly Rownland pentru a prezenta ‘Mama told me”!

21 DEC – MARC SWAY – Non non non

Hello dragii mei, bine ati revenit in cabinetul Dr.Hit! Va prezint azi o piesa din repertoriul unui artist mai putin mediatizat in Romania. Se numeste Marc Sway, este de origine braziliana, dar care locuieste si produce muzica in Elvetia. Daca numele nu va este tocmai strain, poate ca vi-l amintiti datorita celor 4 albume lansate, intre care cel mai recent este Soul Circus, din acest an. Sau poate pentru ca numele sau a aparut pe lista artistilor care au avut privilegiul de a deschide concerte din cadrul ultimului turneu mondial sustinut de regretata Whitney Houston. A rami fi de adaugat despre el ca si-a inceput cariera abordand genuri specifice braziliene, precum samba si bossa-nova, dar mai are la activ si o bogata experienta in coruri gospel.  Acestea fiind zise, va propun acum cel mai nou single al sau, piesa Non non Non! SI pentru ca este ultima intilnire curenta din acest an in cabinetul Dr.Hit, va urez Sarbatori Fericite, cadouri multe si frumoase si un An Nou asa cum vi-l doriti! Sunt Dr.Hit, ascultam acum pe Marc Sway!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau