Recomandările Dr. Hit 13 – 17 Octombrie 2014

pixie lott

13 Oct – DUKE DUMONT – Won’t look back

Hei – salve dragilor! SUnt Adi Simion si ma bucur sa va regasesc in cabinetul Dr.hit, locul unde va sunt prezentate cele mai interesante noutati muzicale. Cel pe care il avem azi ca invitat este un artist britanic mai putin mediatizat in Romania, asta doar pentru cazul in care nu sunteti impatimiti ai genului electronic. Altfel, despre Duke Dumont stiti deja ca are o nominalizare la Grammy, primita anul trecut, pentru piesa “Need You (100%)”, in sectiunea “Best Dance Recording”. Nu am sa va retin atentia cu prea multe amanunte despre cariera sa, am sa va anunt insa ca pe lista artistilor ce au colaborat cu el se numara Missy Elliott, Lilly Allen, SkuunkAnansie si Donna Summer. Actualul sau single a cucerit deja o mare parte a publicului European si e posibil ca iubitorii genului sa o fi ascultat deja in cluburi! Duke Dumont este asadar in cabinetul Dr.Hit ! EU sunt AS, va recomand azi “Won’t look back”!

14 Oct – PIXIE LOTT – Break up song

Bun gasit prieteni! SUnt AS si va adresez o noua invitatie in cabinetul Dr.Hit! Am pregatit o recomandare ce reprezinta cel mai nou single lansat de o artista britanica cu antecedente importante in industria muzicala din ultimii 5 ani. A debutat in 2009 cu un single ce a intrat direct ca No1 in UK Singles, performanta repetata si de urmatorul single. Vorbim despre Victoria Louise Lott, cea recunoscuta acum la nivel mondial sub pseudonimul Pixie Lott. Are 3 albume lansate pana in prezent, cel mai recent purtand numele artistei si lansat official pe 1 August 2014. Primul extras al acestui LP a fost Nasty – piesa care a fost al 10-lea single consecutiv lansat de Pixie care a ajuns in Top20 UK Singles. Avem acum un nou single si performantele nu intarzie sa apara. Asa ca il vom asculta si noi in cabinetul Dr.Hit! SUnt AS, urmeaza Pixie Lott cu Break up song!

15 Oct – ELLA HERDERSON – Glow

Salutare tuturor, bine ati revenit in cabinetul Dr.Hit! Sunt AS si mi-am propus ca in aceasta intalnire sa va prezint actualul single al unei artiste din Marea Britanie care s-a lansat dupa ce a fost finalista a celebrului concurs X Factor, in 2012. Chiar daca nu a castigat acel concurs, a ramas preferata publicului, iar ca dovada sta faptul ca primul sau single, compus alaturi de Ryan Tedder de la OneRepublic, a intrat direct pe locul 1 in clasamentul britanic. Se intampla in vara acestui an, cand “Ghost”si Ella Herderson a inregistrat nu mai putin de 8 saptamini consecutive in Top5. Actualul single – Glow, a fost lansat pe 5 Octombrie si fost urmat, pe 13 Octombrie, de lansarea albumului de debut Chapter One. De precizat ca acesta este rezultatul colaborarii cu unii dintre cei mai cunoscuti compozitori si producatori la nivel mondial, cei responsabili de succesele unor artisti precum Adele, Cher, Emeli Sande, Madonna, Amy Winehouse sau Alicia Keys. Acestea sunt amanuntele, sa aflam cum suna recomandarea Dr.hit din aceasta intalnire : sunt AS, ascultam pe Ella Henderson – Glow!

16 Oct – MIDNIGHT RED – Take me home

Hello dragii mei, poftiti in cabinetul Dr.Hit! Sunt AS si urmatoarele minute vor fi dedicate unui boy-band American ce promite sa castige rapid fani in intreaga lume. Se numesc Midnight Red, s-a format in 2011 in urma mai multor preselectii si s-a aflat in premiera in fata publicului prin deschiderea concertelor sustinute de celebrii NewKidsOnTheBlock la revenirea acestora din acelasi an 2011. Actualul lor single, primul lansat la nivel international este produs de RedOne, a fost deja selectat pentru campaniile publicitare ale unei mari companii de bauturi racoritoare si anunta primul EP al trupei, care va fi lansat in Decembrie. Take me home este titlul piesei si daca veti urma sfatul meu – acela de a cauta si viziona clipul oficial, sunt convins ca se vor intampla doua lucruri : cu totii veti remarca asocierea cu “clanul Lupilor”din celegra saga Twilight, dar si faptul ca foarte multe adolescente se vor indragosti de componentii trupei. Retineti asadar acest nume si urmariti evolutia lor : Midnight Red! Sunt AS, ascultam in cabinetul Dr.Hit – Take me home!

17 Oct – JACOB BANKS – Move with you

Salve buni prieteni, ma bucur sa va reintilnesc! Sunt AS si va invit azi in cabinetul DoctorHit pentru o noua recomandare din randul noutatilor muzicale! Stiti deja ca intre subiectele pe care le abordam aici se afla si premierele absolute. Azi facem apel la un astfel de caz, fiind vorba de un single lansat de un artist britanic ce detine un record: este primul artist independent care, in ciuda lipsei unui contract de reprezentare sau de productie, a fost invitat sa cante in cadrul celebrului BBC Radio1 Live Lounge. Despre Jacob Banks (si nu ma refer la celebrul detectiv din romanele politiste) poate ati mai auzit daca ati urmarit turneul britanic sustinut in 2013 de Emeli Sande, unde a cantat alaturi de celebra solista, sau daca ati ascultat piesa ce a castigat competitia muzicala ”Äre you In” . Primul single official pentru piata internationala este insa lansat abia acum, la inceput de octombrie 2014 si merita sa ii acordam atentie. Sunt AS, va prezint azi in cabinetul Dr.Hit pe Jacob Banks, cu Move with You!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau