Recomandările Dr.Hit 11 – 15 Mai

Nume noi, piese speciale si stiluri muzicale create parca pentru sezonul estival… Toate acestea in recomandarile Dr.Hit de saptamina trecuta!

11 Mai – CHARLES HAMILTON ft. RITA ORA – New York Raining

Bun gasit dragii mei! SUnt Adi Simion, iar aceasta intalnire din cabinetul Dr.Hit ne va aduce in atentie un artist din Harlem. Dupa cum deja banuiti, e vorba despre hip-hop. Charles Hamilton este numele sau, iar inceputul carierei sale inseamna anul 2008 si primele mix-tape-uri. Acestea sunt dealtfel si elementele ce au convins pe cei de la Interscope sa ii ofere un contract. SI de atunci a tot mixat, produs, compus si sustinut diversi artisti. La un moment dat, in 2005, a fost ales presedinte al unui label independent, ceea ce in final a dus la incheierea intelegerilor cu Interscope. Charles a continuat sa activeze in muzica, dar putini i-au recunoascut meritele, asa ca muzicianul – care a amanat in mai multe randuri lansarea primului sau album, a hotarat ca 2015 sa marcheze si acest moment. Primul sau single din cariera solo si primul ce se va regasi pe acest album este o colaborare cu Rita Ora. Mai mult, piesa New York Raining este inclusa in coloana Sonora a serialului de televiziune Empire. Sunt Adi Simion, ascultam azi in cabinetul Dr.Hit pe Charles Hamilton ft. Rita Ora – New York Raining!

 

12 Mai – THE WOMBATS – Greek Tragedy

Salve prieteni, bun gasit, sunt Adi Simion! Azi vom asculta pentru prima oara in cabinetul Dr.Hit pe The Wombats – o trupa de indie rock din Liverpool, cu peste 12 ani de activitate. AU 3 albume lansate pana in prezent, cel mai recent fiind Glitterbug, lansat official in urma cu 3 saptamini. Criticii spun ca este un LP exceptional, iar succesul este construit in parte si de precedentele piese lansate pe single : Your body is a weapon si Give me a try. Actualul single aduce si mai multi fani pentru trupa si poate ca intre acestia se vor numara si multi dintre voi. Mai ales dupa ce veti asculta Greek Tragedy, adica recomandarea Dr.Hit din aceasta intalnire. SUnt Adi Simion, ascultam azi pe The Wombats!

 

13 Mai – HILARY DUFF – Sparks

Hello buni prieteni, ma bucur sa va reintilnesc! Sunt Adi Simion si am invitat azi in cabinetul Dr.Hit pe Hilary Duff, o personalitate media din Statele Unite care impresioneaza cu performante in muzica, Televiziune, cinematografie, gale de premiere. Pe tiparul Selena Gomez, Demi Lovato, Miley Cyrus, insa cu mult mai multa experienta, Hillary pregateste lansarea celui de-al 5-lea sau album de studio. Acesta va include si piesa All about you – lansata in 2014 si prezentata la vremea respectiva, tot in premiera, aici – in cabinetul Dr.Hit. Ne-ar lua foarte mult timp daca am trece in revista activitatea artistei, asa ca rezumam doar la faptul ca noul single va aminti de Kylie Minogue. Ma refer la stil si imagine! Sparks este titlul piesei si o vom asculta imediat : sunt Adi Simion, soseste in cabinetul Dr.Hit ..Hilary Duff !

 

14 Mai – RUDIMENTAL – Never let you go

Salutare tuturor, bun gasit in cabinetul Dr.Hit! Sunt Adi Simion si va invit azi la o portie de drum’n’bass de cea mai buna calitate. Rudimental sunt invitatii editiei, trupa britanica formata de 4 colegi de scoala, vecini de strada si foarte buni prieteni. Mai rar astfel de cazuri, mai ales daca tinem cont si de faptul ca intre performantele carierei Rudimental se numara premii precum Mercury , Brit, Mobo, nominalizari la galele MTV, discuri de platina pentru vanzarile din Marea Britanie, Irlanda si Australia. Intre succesele lor se numara “Feel The Love”, colaborarea cu John Newman ajunsa No1 in UK Singles Chart. Performanta similara au inregistrat si “Not giving in”, Waiting all night, Right Here, Free sau Powerless. Pe 14 iunie va fi lansat official cel de-al doilea album al trupei , intitulat “X” si ramane de vazut daca va egala performanta precedentului LP – Home, anume locul 1 in topurile de albume din mai multe tari europene. Cert este ca numele Rudimental este deja considerat drept reper in privinta succesului drum’n’bass, multi artisti internationali apeland la serviciile celor 4 producatori pentru a realiza remixuri. Reamintesc la acest capitol si recenta prezenta de top din partea lui Ed Sheeran, piesa Bloodstream, unde Rudimental au lansat versiunea acum difuzata in intreaga lume si prezentata in premiera in cabinetul Dr.Hit! SUnt Adi Simion, ascultam azi “Never let you go”, cu Rudimental!

 

15 Mai – CUEBRICK – Unity (Holy Gaudi Anthem)

Salve prieteni, poftiti in cabinetul Dr.Hit! SUnt Adi Simion si va aduc in atentie un single ce a cucerit piata dance europeana – Unity, piesa lansata de un DJ din Germania care urca in topul celor mai buni producatori “electronic” ai momentului. Cuebrick s-a remarcat in 2012 alaturi de The Disco Boys, prin lansarea piesei Watch Out – ajunsa No1 in Germania. Au urmat piesele CityLights si Moments, iar apoi a fost cap de afis in cadrul turneului de festival dance Holy Gaudi – nu mai putin de 30 de show-uri pe parcursul anului trecut. Avand acum si calitatea de gazda a unui show-radio dedicat genului electronic, este de asteptat ca in scurt timp cota sa de popularitate sa creasca foarte mult. Acestea fiind amanuntele, sa trecem la auditia recomandarii Dr.Hit de azi : sunt Adi Simion, urmeaza Cuebrick – Unity!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau