Recomandările Dr.Hit – 10 – 14 Nov

10 Nov – MEGHAN TRAINOR – Lips are moving

Salutare buni prieteni, incantat s ava regasesc in cabinetul Dr.Hit! SUnt AS si v-am pregatit o noua recomandare din randul noutatilor muzicale. EI bine, sunt doar cateva zile decand am avut alaturi de noi pe Meghan Trainor. Poate va amintiti, acum 2 saptamani va prezentam piesa Title! Azi ii acordam din nou atentie tinerei artiste din Statele Unite, pentru ca deja a lansat un nou single. Acesta apare pe piata odata cu informatia referitoare la albumul de debut pe plan international, LP care inca nu a primit un nume, dar care gratie renumelui castigat deja de artista, este mult-asteptat. Inca ascultam des in Romania si “All bout the bass” – primul hit Meghan Trainor, piesa ajunsa No1 in Statele Unite, Australia, Austria, Canada, Danemarca, Germania, Irlanda, Noua Zeelanda si Marea Britanie, tari unde a fost deja premiata de industria muzicala cu discuri de platina. Asadar, All bout the bass, Title si Dear Future Husband – o alta piesa lansata in acest an, – toate acestea vor fi pe albumul de care aminteam mai devreme. Alaturi de piesa care vine ca recomandare azi in cabinetul Dr.Hit! SUnt AS, ascultam Lips are moving, cu Meghan Trainor!

11 Nov – HARDWELL&. JOEY DALE ft. LUCIANA – Arcadia

Salut si bun gasit! Sunt AS si va invit in cabinetul Dr.Hit pentru a afla azi detalii despre cel mai nou single lansat de olandezul Robert van de Corput!Mda….probabil ca nu e chiar un nume ce atrage rapid atentia….dar daca spun ca este vorba despre Hardwell, artistul ce are peste 100 de milioane de vizualizari on-line pentru seturile sustinute la festivaluri precum Tomorrowland sau Ultra, atunci poate ca datele problemei se schimba. In mod cert numele este reunoascut in primul rand de fanii Progressive House si Electro. Recent, artistul a declarat ca inceputului lui 2015 va aduce si albumul sau de debut – United We Are, un material asteptat cu mare interes daca tinem cont ca Harwell este pe locul 1 in lume, in 2013 si 2014, in clasamentul DJ’s Magazine. Este bine sa stiti ca a studiat inca de la 4 ani pianul classic, la 12 a inceput sa sustina seturi ca DJ, la 13 ani avea deja un contract profesionist de reprezentare, iar la 14 ani era deja cap de afis in Olanda. In acea perioada era insotit pentru seturile live de catre unul dintre parinti, pentru ca altfel nu ii era permis accesul in cluburi – tocmai datorita varstei. Actualul single – Arcadia, este o colaborare cu Joey Dale si solista Luciana, iar la aparitia albumului despre care minteam mai devreme vo avea si o piesa lansata alaturi de Chris Jones. SUNt AS, lasam acum amanuntele deoparte : in cabinetul Dr.Hit ascultam azi pe Hardwell – Arcadia!

12 Nov – STEVE AOKI ft. WILL I AM – Born to get wild

Salut si bun gasit buni prieteni! SUnt AS, ne reintilnim azi in cabinetul Dr.Hit si am o noua recomandare pentru voi! Va fi vorba despre un artist pe care il vom intilni in premiera aici, dar al carui renume este deja cunoscut in special iubitorilor genului electronic. Steve Aoki are origini japoneze, s-a nascut in Miami –Florida si intre cele mai importante realizari in plan muzical se numara albumul Wonderland, nominalizat in 2013 la Grammy pentru “Best Dance/Electronic Album”. Deasemeni, nu putem omite din scurat aprezentare nici colaborarile cu astisti precum Aflojack, LMFAO, Iggy Azalea, Lil Jon, Laidbake Luke, Kid Cudi, Armand van Helden, TIesto, Wynter Gordon, Linkin Park si lista poate continua….In 2007, la inceputul carierei sale, a primit premiul Ibiza Award pentru Best Set of the Season, iar in anul urmator a castigat sectiunea Best Mix Album of the Year din cadrul galei Billboard. In septembrie 2014 a lansat albumul Neon Future, mai exact prima parte a acestui dublu LP. Inceputul lui 2015 ne va aduce si partea secunda a materialului, insa pana atunci avem un single ce poate sa ii aduca artistului noi prezente de top. Mai ales ca este o colaborare cu Will I Am. EI bine, sunt AS, ascultam azi in cabinetul Dr.Hit Born to get wild, cu Steve Aoki si Will I Am!

13 Nov – JACK SAVORETTI – Tie me down

Hei – salutare si bine ati revenit in cabinetul DoctorHit! Sunt AS si va spun de la inceputul intalnirii ca azi vom asculta pe acela despre care se spune ca este continuatorul traditiei muzicale Simon & Garfunkel, multi critici considerandu-l drept noul Bob Dylan. Este adevarat ca in Romania, pana acum, nu am avut ocazia s ail ascultam la radio, cee ace personal cred ca e o pierdere, dar poate ca viitorul ii va aduce fani si in tara noastra. Se numeste Jack Savoretti, este un artist britanic cu origini italiene, iar debutul si l-a realizat in 2005. Succesul insa a venit mai tarziu, incepand cu 2010, cand piesele sale au inceput sa fie incluse in coloana Sonora a serialului de mare success “Gray’s Anatomy”. Piesa din discografia sa despre care probabil ca ati auzit este Breaking the Rules, din 2012, un titlu pe care l-am avut la momentul lansarii in cabinetul Dr.Hit! Se stie deja ca in 2015 Jack va lansa albumul Written in Scars, iar acesta va include si actualul sau single. SUnt AS, va invit sa ascultati cu atentie Tie me down, cu Jack Savoretti!

14 Nov – BOTH – Straight outta line

Salutare tuturor, bun gasit! SUnt AS si ne reintilnim in cabinetul Dr.Hit, locul unde v-am pregatit o noua supriza : o intalnire in premiera cu un duet din Statele Unite, format de Aimee Mann si Ted Leo. Sunt artisti independenti, dar care au reusit deja sa castige foarte multi fani. E drept, cei doi au serioase antecedente in muzica peste 20 de ani de cariera pentru fiecare dintre ei : Aimee are nu mai putin de 7 albume lansate, iar Ted a fost component al mai multor trupe punk si indie pop. Impreuna, sub numele The Both, au lnsat un album in acest an, iar actualul single este numit de multi drept imn pentru libertate a calatoriilor. E adevarat, versurile piesei descriu tocmai bucuria pe care o poti avea atunci cand ai puterea sa calatoresti fara o tinta exacta si sa observi lumea in amanunt. Daca v-am trezit interesul, atunci nu mai pierdem timpul : sunt AS, in cabinetul Dr.hit ascultam azi The Both, cu “Straight outta line”!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau