Recomandările Dr.Hit 10 – 14 Martie 2014

HOT CHELLE RAE

10 Mar – HOT CHELLE RAE – Don’t say Goodnight

 

 

Bine v-am regasit dragii mei prieteni! Sunt Dr.Hit si am invitat azi in cabinetul cu noutati muzicale o trupa din Nashville, formata in 2005.
Este adevarat ca a fost mai putin mediatizata in Romania, dar este bine sa stiti ca in 2011, in gala American Music Awards, Hot Chelle Rae a castigat premiul Sprint New Artist of the Year. A fost anul in care trupa a ajuns in Top 10 din Statele Unite pana in Australia si Japonia, cu piesa Tonight, tonight.  Acel single a fost premiat cu doua discuti de platinaAU la active 3 albume, intre care cel mai recent lansat este Recklessly. Si inca un amanunt : criticii spun ca aceasta este una dintre cele mai bune trupe live ale tinerei generatii pop-rock din Statele Unite. Pentru a identifica mai usor aceasta formatie, va mai amintesc 2 titluri pe care le-am regasit in topurile ultimilor ani (I like it like that si Honestly), dar si faptul ca a efectuat mai multe turnee mondiale alaturi de Demi Lovato, Taylor Swift si Cher Lloyd.

11 martie – Guy Sebastian – Like a drum

Va propun azi noul single al unuia dintre cei mai populari artisti ai tinerei generatii de muzicieni din Australia. Guy Sebastian a debutat in 2003, dupa ce a castigat Australian Idol si a ajuns la randul sau jurat al unui concurs muzical – X Factor, intre anii 2010 – 2012. Primul sau single – Angels Brought me here, a ajuns cel mai bine vandut in Australia pentru ultimii 10 ani, cu peste 3.3 mil de copii vandute si i-a adus nu mai putin de 46 de discuri de platina si 3 de aur. Pana in prezent a lansat 7 albume, toate premiate in Emisfera sudica si a sustinut mai multe turnee mondiale. CU toate acestea, numele sau nu a ajuns intre cele mai mediatizate din industria mondiala, cel putin pana la inceputul acestui an, cand a hotarat sa lanseze simultan in Statele Unite, Canada si Europa un nou single.

12 Martie – CHLOE HOWL – Rumour

Chloe Howl. Poate ca o recunoasteti daca va reamintesc cele 3 piese lansate in 2013 : Rumour, No strigs si Paper Heart.  Pe 4 Martie 2014 a implinit 19 ani. Intrarea sa in industrie s-a produs pe cand avea 16 ani si a renuntat la studii in favoarea unui contract semnat cu label-ul Columbia Records. In acest an va deschide concertele Ellie Goulding si a mai multor artisti cunoscuti si apoi, pe 9 iunie, va lansa albumul de debut ce ii va purta numele. In decembrie 2013 a fost nominalizata pentru premiul BBC Sound of 2014, dar si in sectiunea Critics’Choice Award din cadrul Brit Awards. Desi RUmour a fost, cum spuneam, prima piesa ce i-a purtat numele in topul britanic, abia acum acest single este promovat si prin intermediul unui videoclip, iar acesta este si motivul pentru care piesa a reintrat in clasamente

13 Martie – JAMES ARTHUR – Supposed

E vorba despre un artist mult-laudat in ultimul an, care a fost prezent alaturi de noi si saptamina trecuta, cand a prezentat piesa Get Down. In aceste conditii cred ca nu este nevoie de prea multe amanunte in legatura cu James Arthur, cel care se bucura si in Romania de o mediatizare intensa. Spun doar ca noul sau single – Supposed, a fost initial prezentat publicului inca din noiembrie 2013, insa intr-o versiune acoustica. Acum avem varianta de single, cea in care producatorii isi pun mari sperante in legatura cu lansarea albumului de debut a artistului pe piata Nord -Americana.

14 Martie – PITBULL ft. G.R.L. – Wild Wild Love

Noul single al omniprezentului Pitbull.

Am spus de la bun inceput numele artistului pentru a va scuti de alte precizari si detalii. Insa, fiind vorba despre o colaborare, insist sa va prezint grupul feminin prezent alaturi de Pitbull in piesa Wild Wild Love. G.R.L este un cvintet format in 2012 de Robin Antin, producatorul care a lansat si Pussycat Dolls. Dealtfel, scopul lansarii noului grup este tocmai acela de a inlocui pe scena internationala acea formatie, destramata dupa lansarea solo a lui Nicole Scherzienger. Este clar ca va fi greu ca noul grup sa ajunga la performantele Pussycat Dolls, dar inceputul a fost realizat. Primul single a fost inclus in coloana Sonora a filmului The Smurfs 2. Se stie deja ca primul albuml G.R.L va aparea in acest an si va fi produs de Dr.Luke, Max Martin, Cirkut si Darkchild….adica “floarea cea vestita” a producatorilor de top din Statele Unite. Asa a aparut Show me what you got – la final de luna ianuarie 2014, iar saptamina trecuta am reintilnit pe fete alaturi de Pitbull si noul single al acestuia. Acestea sunt detaliile, sa trecem acum la auditie!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau