Recomandările DoctorHit 31 Martie – 4 Aprilie

Calvin Harris

31 Martie – CHER LLOYD – Sirens

Hello dragilor, bine v-am regasit! Sunt Dr.Hit si va aduc azi in atentie un single nou din repertoriul unei tinere britanice care a castigat in ultimii 2 ani multi fani in intreaga lume. Cher Lloyd a devenit cunoscuta dupa ce a participat la X Factor in Marea Britanie. Desi nu a castigat acel concurs, ba chiar a incheiat pe locul 4, Cher Lloyd a debutat in iulie 2011 cu piesa Swagger Jagger direct in postura No1 in UK Singles. A urmat succesul With Ur Love – duet cu Mike Posner si albumul Stick + Stones, pentru ca mai apoi sa intre si pe piata nord-americana cu I want you back, piesa ajunsa cel mai mare success al sau de pana acum. Putini stiu insa ca tanara de 20 de ani, alaturi de cariera in muzica (unde este solista, compozitoare si artist rap), este respectata si pentru activitatea de model , fiind foarte solicitata de marile case de moda din lume! La finalul lunii Mai 2014, artista va lansa albumul “Sorry I’m Late”, precedat acum de piesa Sirens – prezentata in premiera pe 14 Martie in Marea Britanie. Aceasta este si recomandarea Dr.hit de azi, iar daca va amintiti de precedentele piese Cher Lloyd, atunci veti remarca in sens pozitiv si maturizarea dovedita de acest nou single. Ascultam Sirens!

 

1 Aprilie – CALVIN HARRIS – Summer

Dr.Hit va aduce azi in atentie noul single lansat de Calvin Harris – cel mai mediatizat DJ scotian al ultimilor ani! Nu va retin acum atentia cu privire la antecedentele sale, ne-ar trebui foarte mult timp! Mai mult, piesele lansate de el in ultimii ani, in marea lor majoritate, au fost prezentate in premiera in Romania – aici, in cabinetul Dr.Hit! Va ofer numai o informatie pe care sunt convins ca o veti considera cel putin interesanta : in conformitate cu celabra publicatie Forbes, Calvin a fost in 2013 – CEL MAI BINE PLATIT DJ din lume, realizand venituri de peste 46 milioane de $! Mai este oare nevoie sa spun altceva? …Nu cred, asa ca mai bine ascultam Summer – noul single Calvin Harris!

 

2 APrilie – JOHN NEWMAN – Out of my head

Am pregatit pentru aceasta intilnire cel mai nou single lansat de un artist britanic ce a cucerit topurile si inimile multora dintre voi in ultimul an. Am sa spun doar Love me again si Losing Sleep si cred ca cei mai multi dintre voi deja se gandesc la John Newman. Nu gresiti, despre el va fi vorba. Noi dovezi cu privire la succesul sau vin si din cifrele obtinute in vanzari (peste 1,3 mil de copii ale discurilor single numai in Marea Britanie), dar si nominalizarea sa in sectiunea Best British Male pentru Brit Awards 2014. Putini stiu insa ca John a intrat in atentie drept solist vocal al unor proiecte dance, precum Feel the Love sau Not giving In – lansate de Rudimental. Primul material din cariera solo este Tribute, un LP lansat in 2013 si care contine pe langa titlurile deja anuntate si recenta lansare Out of my head! SUnt Dr.Hit, va recomand azi noul single John Newman!

 

3 APrilie – CHUCKIE ft. MAIDAY – Skydive

Ascultam azi cel mai nou single lansat de un DJ danez despre care se spune ca este un pionier al unui nou current muzical. Chuckie este DJ si producator cu origini din Surinam, extrem de active in promovarea genului Dirty House, fiind numit si Dirty Dutch. In esenta este vorba despre showuri in cluburi unde experienta insemna spectacol de lumini si elemente interactive cu publicul, iar muzical e vorba despre utilizarea de sample-uri din sintetizatoare cu teme clasice din sfera latino si tropical. Veti intelege mult mai bine la auditia piesei propuse azi. Va mai spun ca Chuckie are 5 albume lansate, toate avand cuvantul Dirty in titlu, iar in 2013 a aparut si un volum The best Of. Lista colaborarilor include nume precum LMFAO, Harwell, Lupe Fiasco, David Guetta, Bob Sinclar, Black Eyes Peas, Kelly Rowland, Enrique Iglesias,Martin Solveig  si foarte multi altii, iar in calitate de producator a lucrat cu Pitbull, T-Pain sau Marina & The Diamonds. Este clar deci ca vorbim despre un muzician extreme de activ.  Acordam acum atentie unui single pe care probabil ca unii dintre voi deja l-au remarcat in cluburi! SUnt Dr.Hit, urmeaza Chuckie ft. Maiday – Skydive!

 

4 Aprilie – IMELDA MAY – It’s good to be alive

Cand spun Dublin si ma refer la o legatura cu industria muzicala, cei mai multi se gandesc la U2. Asa este, dar sunt multi alti artisti de marca ce provin din Irlanda. Este si cazul unei soliste mai putin mediatizate in Romania, dar multipremiata pentru activitatea sa la nivel mondial. Se numeste Imelda May, a debutat la 16 ani cantant in cluburile si PUB-urile irlandeze, iar in 2002 si-a format propria trupa. Albumul de debut – No turning Back a aparut in 2003, an in care Imelda s-a stabilit in Londra. A urmat in 2009 LP-ul Love Tatoo, iar in anul urmator Mayhem – un album ce i-a adus nominalizarea la Choice Music Prize. Stilul abordat, puternic influentat de jazz, dar si calitatile vocale, i-au adus prezente in cadrul celor mai importante gale muzicale din lume, de la Grammy Awards la Eurosonic Festival sau Meteor Awards, dar si colaborari cu artisti precum Elvis Costello, MeatLoaf, Jeff Beck, Matt Bianco, The Supremes, Alison Moyet, Lou Reed, Bono sau The Corrs. Cel mai nou album al sau este Tribal, iar cel mai nou single este recomandarea D.rHit din acesta intilnire : Imelda May – It’s good to be alive!

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau

Comments are closed.