Recomandarile Doctorhit 26 – 30 Martie

26 Martie

EMMA HEWITT – Colours (Armin van Buuren rmx)

Hello dragilor, poftiti cu incredere in cabinetul Dr.Hit! Mergem azi intr-o excursie in Australia, acolo unde o vom intalni pe Emma Hewitt, cea care ne va prezenta cel mai nou single al sau. Desi radacinile sale musicale  tin mai degraba de rock, Emma a debutat in 2007 cu o piesa progressive house. SI nu e vorba de o piesa oarecare, ci de Carry Me away, colaborarea cu DJ-ul britanic Chris Lake, piesa ce a fost No1 in Billboard Hot Dance si a stationat in acel clasament aproape 1 an. Tot Emma este si solista trupei Australia’s Missing Hours, formatie rock pe care a infiintat-o alaturi de fratele sau – Anthony si care a debutat in 2008. Ambele proiecte in care Emma este implicata activeaza acum in Europa si s-au adaptat cerintelor muzicale de aici. Urmatorul album solo pentru Emma va fi lansat in acest an, se numeste Burn the sky down, se incadreaza in genul dance si are ca prim single o piese deja mult mediatizata in cluburi, respectiv Colours. E foarte adevarat ca la succesul acestei productii a participat si Armin van Buuren, cel care a realizat un remix.

[youtube id=”0uRJcqTcFtQ” width=”600″ height=”350″]

 

27 Martie

MICHAEL MIND PROJECT ft. BOBBY ANTHONY & ROZETTE – Rio de Janeiro

Ne vor ajuta pentru asta producatorii proiectului Michael Mind, acela despre care stiti macar datorita hiturilor Baker Street sau versiunii cover dupa Manfred Mann – Blinded by the light. Mai recent, i-ati descoperit in topuri cu o versiune speciala a piesei  Show me love, superhit de la mijlocul anilor 90, semnat Robin S. Sau poate va placut hitul lor estival 2011, respective Ready or not. Cert este ca seria de prezente in clasamentele de profil continua pentru acest proiect : lansata initial in noiembrie 2011 in Germania, piesa Rio de Janeiro, realizata in colaborare cu solistii Bobby Anthony si Rozette a fost recent lansata si in Statele Unite. Se pare ca la aceasta lansare a pus umarul chiar rapperul Kanye West, cel care a apelat anul trecut la talentul lor pentru o piesa pe care a lansat-o alaturi de Rick Ross.

[youtube id=”TF-PT9s-uj4″ width=”600″ height=”350″]

 

28 Martie

JAMES MORRISON – One life

Va propun pentru aceasta intilnire sa mergem in Marea Britanie, mai exact in Warwickshire, acolo unde urmeaza sa intilnim pe cel considerat drept cel mai bun artist soul al actualei generatii britanice. Se numeste James Morisson si sunt convins ca l-ati ascultat in ultimii ani . Recent el a facut o declaratie care a socat : a spus ca a cantat deja prea multe balade de dragoste si ca a urat faptul ca a trebuit sa realizeze albumul- Songs for you, Thruths for me. S-a intamplat asa pentru ca label-ul unde este semnat artistul i-a cerut sa repete reteta utilizata in multipremiatul si excellent de bine vandut album de debut – Undiscovered. Sigur ca poate fi vorba despre o strategie de marketing, dar este cert ca si noul sau single este o piesa lenta. Numai ca subiectul nu este o poveste de dragoste , ci face referire la moartea tatalui artistului, datorata dependentei de alcool. Producator este Bernard Butler, cunoscut publicului si pentru realizarile trupei Suede. Revenind la James Morrison, mai spun ca cel mai nou LP al sau este The Awakening si ca in 2012 va lansa official si un single –Up, realizat in colaborare cu Jessie J.

[youtube id=”KUl5F3_Oyew” width=”600″ height=”350″]

 

29 Martie

LIONEL RICHIE & SHANIA TWAIN – Endless love

 

Azi vom fi romantici si asta gratie celor doi invitati pe care ii vom asculta, dar si pentru ca piesa in cauza este una dintre cele mai apreciate piese de dragoste din toate timpurile. Banuiti deja ca este vorba despre un remake si …nu va inselati. Lionel Richie este unul dintre cei mai bine vanduti si apreciati solisti in anii 80-90, iar Shania Twain este o artista care a inregistrat recorduri la capitolul vanzari de disc la finalul anilor 90 si inceputul primei decade din sec. 21. “Endless Love” se numeste piesa pe care acum o canta impreuna si poate ca unii dintre voi isi amintesc si varianta pe care Lionel a cantat-o alaturi de Diana Ross sau duetul inregistrat de Mariah Carey si Luther Vandross. In prima sa varianta, piesa a fost No1 in Billboard in urma cu 31 de ani, dar se pare ca farmecul sau nu a incetat sa surprinda diferite generatii de ascultatori. Sa mai spun ca cel mai nou album al lui Lionel Richie se numeste Tuskegee, dupa numele orasului din Alabama in care s-a nascut artistul si contine duete si versiuni ale celor mai cunoscute piese compuse de Lionel pe parcursul anilor, inclusiv hituri din perioada Commodores. Este un LP de colectie pe care il recomand tuturor.

[youtube id=”UBFIBYO_5KA” width=”600″ height=”350″]

 

30 Martie

FUNKY BROTHERS – Black but sweet

The Funk Brothers a fost pseudonimul primit de un grup de 13 muzicieni din Detroit, care au cantat (vocal si instrumental), in toate productiile de studio ale casei de discuri Motown, intre anii 1959 – 1972. Dupa acel an, studiourile Motown s-au mutat in Los Angeles. I-ati auzit pe superhiturile My girl, I heard it to the grapevine, Baby Love si alte sute de piese ale perioadei, partituri devenite  deja clasice si ramase in istorie. In acest context, este perfect adevarat ca ei au inregistrat astfel mai multe piese No1 decat au avut Beatles, Elvis Presley, Rolling Stones si The Beach Boys..impreuna! Bun…plecand de la acest caz, 2 tineri DJ din Pescara – Italia, s-au hotarat sa le urmeze exemplul. Si-au luat numele de Funky Brothers si desi nu au inca nici un No1 inregistrat in cariera, au planuri mari. Primul lor single este o mostra de retro swing in stilul anilor ’30 si cred ca in scurt timp vor cuceri cluburile.

[youtube id=”SvMJng4ja8Q” width=”600″ height=”350″]

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau

Comments are closed.