Recomandarile DoctorHit 20-24 februarie

beyonce - Booking artisti
beyonce

20 Februarie

CHRIS BROWN – Turn up the music

Solistul , compozitorul, actorul si dansatorul Chris Brown incepe anul 2012 in mare forta. Sa aflam amanunte : musical – inceputul inseamna piesa Turn up the music, un single dance ce are toate elementele pentru a devein hit. Este o creatie Underdogs si este primul extras de pe albumul Fortune, pe care Chris il va lansa in 2012. Va fi cel de-al 5-lea LP de studio din cariera sa. Altfel, acest Lp se doreste a fi un come-back prin intermediul caruia tanarul artist sa faca uitate toate episoadele neplacute din viata sa, in special mult-mediatizatul scandal in care a fost implicat alaturi de Rihanna. Mai mult, ar urma s ail vedem pe Brown si in al 4-lea rol intr-un lung-metraj, un nou serial de TV si intr-un nou turneu mondial. Daaar…managerul sau – Tina Davis, a declarant pentru Billboard Magazine ca Brown Nu va acorda nici un interviu in 2012. “Ne dorim ca publicul sa ajunga s ail judece pe Chris doar pentru cariera sa, pentur talentul sau. EL se expune pentru entertainment, nu prin viata sa privata”. EU unul simt ca este o declaratie ce tine strict de marketing, dar vom vedea pe parcursul anului daca ma insel. Cert este ca piesa este chiar foarte Ok pentru radio si cred ca o vom asculta des in acest an.

[youtube id=”hVoHa5pguzc” width=”600″ height=”350″]

 

21 Februarie

BEYONCE – I was here

Bun gasit dragii mei, pasiti cu incredere in cabinetul Dr.Hit! Va aduc azi in atentie cel mai nou single lansat de o solista ce nu are nevoie de prea multe prezentari. E vorba despre noul extras de pe albumul 4, lansat de Beyonce, respectiv singura piesa de pe acel LP care nu are pe artista drept co-autoare. Cea care a creat piesa I was here este Diane Warren, una dintre cele mai cunoscute compozitoare de piese ultra-romantice , lansate in ultimii 30 de ani. Ea a declarant despre aceasta piesa ca este “Cantecul definitoriu al carierei mele si favoritul meu in acest moment dintre toate cele pe care le-am scris”. Curios poate, dar motivatia compozitoarei nu a fost o poveste de dragost, ci implinirea a 10 ani de la evenimentele din 11 Septembrie din Statele Unite. De cealalta parte, Beyonce a spus ca de indata ce a ascultat piesa, si-a dorit sa o interpreteze. “Ca artist, vrei ca muzica ta sa insemne ceva sau sa ajute pe cineva in momente dificile, iar acest cantec are un mesaj puternic si un sens important pentru foarte multi dintre cei ce o vor asculta. Asa ca mi-am dorit mult sa fiu eu cea care va lansa piesa”. Acestea sunt declaratiile, hai sa vedem despre ce piesa este vorba. SUNt Dr.Hit, ascultam pe Beyonce cu I was here!

[youtube id=”rLLzkLO8Sh4″ width=”600″ height=”350″]

 

22 Februarie

DEMI LOVATO – Give your heart a break

Demi Lovato este in mod cert un idol al adolescentilor. Vorbim despre cel mai nou extras de pe albumul Unbroken, al 3-lea LP din cariera artistei care va implini in august 20 de ani si al doilea care ajunge No1 in Billboard. Altfel…Demi a anuntat ca ia o pauza in ceea ce priveste activitatea pe twitter. Stirea a mirat si deceptionat pe multi adolescent, cei care au mai trecut printr-o situatie similara in octombrie 2010, cand Demi a urmat un tratament si a lipsit total in comunicarea pe acest canal de socializare.

[youtube id=”5jnGFTFYME0″ width=”600″ height=”350″]

 

23 Februarie

DAPPY ft. BRIAN MAY – Rockstar

Pe Dappy probabil ca l-ati mai ascultat si datorita colaborarilor cu Tinchy Stryder, sau cu precedentul sau single – primul din cariera solo , respective No regrets. Si pentru ca trecerea la cariera solo a fost justificata de Dappy cu dorinta de a avea un single No1 in ordin personal, nu ne mira faptul ca recentul sau single suna asemanator unei piese care a reusit aceasta performanta atat in Europa cat si in Statele Unite. E vorba de Tinie Tempah – Written in the stars. Mai mult, Dappy a colaborat pentru aceasta piesa cu un nume care impune respect in toate colturile lumii, respectiv chitaritul trupei Queen – Brian May. Piesa este Rockstar si cred eu ca se va Numara intre cele mai difuzate in 2012.

[youtube id=”J5tKSeSF8-w” width=”600″ height=”350″]

 

24 Februarie

JESS MILLS – Pixalated people

Probabil ca unii deintre voi au auzit deja de Jess Mills, o figura noua in muzica din Marea Britanie, cea care a reusit cu piesa Live for what I’d die for” sa castige foarte multi fani in timp record. EP-ul de debut – Vultures – combina extreme de bine beat-ul dance, versuri incarcate de emotie si o voce speciala remarcata printr-o interpretare mai mult soptita. Cine este Jess Mills? – cea mai buna prietena a solistei Ms. Dynamite si o artista cu 12 ani de experienta obtinuta prin pub-urile de muzica live din Londra. In acest an va fi lansat primul sau LP, dar actualul single este deja cunoscut.

[youtube id=”pCJL5o4FAuI” width=”600″ height=”350″]

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau