Recomandările DoctorHit 17-21 martie 2014

pixie lott

 

17 Martie – MIKE CANDYS ft. MAURY – Miracles

 

Hello prieteni, bun gasit! Sunt Dr.Hit si va propun azi o excursie in Elvetia, acolo unde vom intalni pe unul dintre cei mai mediatizati producatori si DJ ai ultimilor ani. SI trebuie sa spun de la inceput, nu este DJ Bobo! Am facut aceasta precizare pentru aceia dintre voi care asociaza Elvetia si muzica dance prin intermediul celui deja numit. Ei bine, e vorba despre Michael Kull, cel recunoscut sub pseudonimul Mike Candys. De numele sau se leaga mai multe succese de top din Europa si am sa amintesc aici doar piesele din 2013 : Bring back the love, Brand new day, Everybody si Take Control. Se pare ca si 2014 incepe foarte bine pentru Mike, acesta lansat recent alaturi de Maury piesa Miracles! Aceasta este recomandarea Dr.Hit din aceasta intalnire! Mike Candys ft. Maury – Miracles!

 

18 Martie – JOHN MARTIN – Anywhere for you

 

Va propun pentru aceasta intalnire noul single al unui artist suedez ce s-a remarcat pana in prezent datorita colaborarii cu Swedish House Mafia. Se numeste John Martin si la 15 ani era liderul unei trupe care canta versiuni cover dupa repertoriul Nirvana. In 2010 a fost decoperit de Axwell, component al Swedish House Mafia, cel care l-a cooptat in realizarea piesei Save the world. A urmat pentru Martin colaborarea cu Avicii, pentru Fade into Darkness, unde a fost si co-autor si revenirea la Swedish House Mafia pentru piesa Don’t you worry Child. Acesta a fost primul No1 in care Martin a fost implicat. Anul 2014 este cel in care John Martin a anuntat deja lansarea primului material solo, iar pe 30 martie va avea loc lansarea oficiala ala nivel mondial a primului sau single. Suntem cu un pas inaintea acestor evenimente: in cabinetul Dr.Hit aveti azi o avampremiera ! Anywhere for you – John Martin!

 

19 Martie – AMERICAN AUTHORS – Best day of my life (Gazzo rmx)

 

Va propun azi o intilnire cu o trupa foarte putin mediatizata in Romania si chiar in Europa, dar care are acum un produs ce poate ajunge sa rezolve aceasta situatie. American Authors este o formatie indie rock din Brooklyn, a debutat in 2012 cu piesa Believer si are cel mai mare success din cariera de pana acum in piesa Best Day Of my life. Primul album – Oh, What a life, a aparut pe 3 martie 2014 si va fi prezentat live in fata publicului in cadrul a doua turnee din acest an: primul – ca deschidere a concertelor OneRepublic, iar apoi ca turneu special de promovare a albumului. Am ales sa va aduc azi in atentie un remix lansat saptamina trecuta si care se pare ca a castigat deja multi fani europeni. Sunt Dr.Hit, ascultam pe American Authors – Gazzo rmx – Best day of my life!

 

20 Martie – PIXIE LOTT – Nasty

 

Vom afla  azi despre cel mai nou single lansat de o tanata artista britanica, binecunoscuta si in Romania. Victoria Louise Lott este numele sau, dar lumea muzicala o cunoaste sub pseudonimul Pixie Lott. A debutat in 2009 cu albumul Turn in up, cel care a oferit 5 single-uri consecutive de Top 20 si vandut in peste 1 mil de exemplare. Urmatorul Lp a fost Youg Foolish Happy, din 2011, iar in acest an va aparea al 3-lea album din discografie, un Lp ce va purta chiar numele artistei. Fara indoiala, piesa cea mai cunoscuta din repertoriul Pixie Lott este Cry me out, bine mediatizata si in media romaneasca. Primul single menit sa promoveze noul album este Nasty si reprezinta recomandarea Dr.hit de azi. Ascultam asadar pe Pixie Lott!

 

21 Martie – MICHAEL BUBLE – To love somebody

 

Am invitat azi aici pe unul dintre cei mai bine vanduti artisti canadieni ai ultimilor ani, o voce mult-laudata si care are un numar consistent de fani si in Romania. Se numeste Michael Buble si performantele sale sunt absolut remarcabile : premii Grammy, Juno, American Music, Brit Awards, Echo sau World Music Awards. Putini stiu insa ca la capitolul reusite in entertainment, Michael se poate lauda si cu o impresionanta cariera de actor in cinematografie sau show-uri de televiziune. Are pana in prezent lansate 8 albume, intre care cel mai recent este TO BE LOVED, un LP care include mai multe versiuni cover ale unor super-hituri din anii 60-70, interpretate insa intr-o maniera cu totul speciala. Acesta este poate unul din motivele pentru care acest LP a ajuns deja No1 in clasamentele din tari precum Argentina, Australia, Belgia, Austria, Canada, Mexic, Danemarca, Portugalia, Marea Britanie si inca multe altele. Cel mai nou single este un cover dupa o piesa lansata de Bee Gees cu multi ani in urma. Recomandarea Dr.Hit de azi este “To love somebody”, cu Michael Buble!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau