Recomandarile Doctorhit 13 februarie 2012

JLS
JLS

6 Feb – DEV ft. T-PAIN – Naked

Va aduc in atentie un single nou lansat de o artista cu o ascensiune incontestabila in ultimii 2 ani. Se prea poate sa nu o recunoasteti daca am sa ii spun numele Devin Star Tailes, dar daca precizez ca este cea care a cantat in 2010 alaturi de Far East Movement piesa “Like a G6”, probabil ca multi deja o indentifica. Mai mult, trebuie sa stiti ca acel hit a fost inspirat de o compozitie lansata initial doar de Dev, respective Booty Bounce. Sau poate ca ati remarcat-o si datorita propriei versiuni pentru Lose Yourself, cover dupa Eminem. La 22 de ani, Dev are ca album de debut LP-ul “The night the sun came up”, un material despre care criticii sustin ca dezvaluie o clona a mai celebrei Kesha. Nu ma grabesc sa accept aceasta comparatie, dar sunt nerabdator sa va prezint noul single Dev. E vorba despre o piesa pe care a lansat-o si in compania lui Enrique Iglesias, dar si alaturi de T-Pain, iar aceasta din urma mi se pare o varianta mai interesanta.

 

7 Feb – FLO RIDA ft. SIA – Wild Ones

Nu va fi nevoie de prea multe prezentari, pentru ca cel invitat acopera in aceasta perioada o mare parte dintre difuzarile radio-tv din intreaga lume. Ma refer la Flo RIda si deja premiatul cu platina “Good feelings”. Evident insa, nu pentru a reasculta aceasta piesa l-am invitat azi, ci pentru a-si prezenta urmatorul single, respective al doilea single extras de pe cel de-al 4-lea sau album – Only One RIda. Fanii artistului realizeaza dupa titlu ca e  vorba de o continuare a LP-ului din 2010 -= Only one Flo. SI acest nou single are sanse mari pentru a ajunge rapid in difuzare. VOcea feminine pe care o veti asculta apartine solistei australiene SIa Furler.

 

 

8 Feb – JLS – Do you feel what I feel

O reteta veche de cand lumea muzicala spune ca un boyband are din start un mare avantaj in fata admiratoarelor, indiferent de genul musical abordat. Nu am avea timp sufficient pentru a enumera exemplele ce se inscriu in aceasta categorie, asa ca fac referire directa la cei pe care i-am invitat sa isi prezinte noul single. JLS a debutat in 2008, in Marea Britanie, dupa ce au participat la XFactor si au iesit pe locul 2, dupa Alexandra Burke. De atunci au lansat 3 albume, ceea ce ne demonstreaza ca sunt pusi serios pe treaba. Cel mai recent LP se numeste Jukebox. Include un cover dupa Bing Cosby, compozitii R&B,urban si chiar electro-pop, dar si balade. INtre cei care au compus se numara Bruno Mars, RedOne, si Ryan Tedder. Daca ceea ce veti asculta va suna oarecum cunoscut, atunci sa stiti ca Do you feel what I feel este versiunea JLS pentru hitul “Do you hear what I hear”, lansat de Bing Cosby in urma cu fix 50 de ani!! Impresionant, nu? Sa vedem daca va impresioneaza rezultatul muncii tinerilor britanici

 

9 Feb – JASON DERULO – Breathing

Dr.Hit este din nou alaturi de voi, gata sa va prezinta o noua piesa ce vizeaza pozitii bune in clasamentele international. Date problemei, in acest caz, sunt urmatoarele : o piesa care a fost HIT in  urma cu aproape 60 de ani, in interpretarea lui Harry Belafonte. APoi un success dance de la inceputul anilor 90, un mix reusit intre acestea si a rezultat “Don’t wanna go home”, adica piesa care l-a reprezentat pe Jason Derulo in topurile din ultimele luni. Poate va amintiti, acea piesa a fost prezentata in premiera , in cabinetul Dr.Hit, la inceputul verii 2011. Ei bine, dupa acel success, primul extras de pe albumul Future History, e clar ca publicul are asteptari importante de la tanarul artist American. Criticii spun ca Jason isi propune cu prea multa inversunare sa se face placut in randul mai multor generarii de ascultatori, ba chiar in randul fanilor unor genuri musicale diferite. Sa lasam deoparte opinia acestora si sa aflam daca noua ne place noul single Jason Derulo

 

10 Feb – T-PAIN vs CHUCKIE ft. PITBULL – It’s not you, it’s me

Nu sunt m ulti artisti care se pot lauda ca au drept invitati pe un singur album nume precum Pitbull, Chris Brown, Lily Allen, Lil Wayne, R.Kelly, Wizz Khalifa,Chuckie, Ne-Yo, Detail sau Bei Maejor. E vorba de “rEVOLVEr” – noul LP lansat de T-Pain. El spune ca a concentrate in acest album materialele pe care initial le-a creat pentru alte 7 discuri, asa ca alegerea finala a fost foarte dificila. Dar odata cu acest material, T-Pain se adreseaza unor segmente diferite de auditoriu, fani ai mai multor genuri musicale. Vom mai vorbi in cabinetul Dr.Hit despre acest produs , dar pentru moment ne concentram atentia catre actualul single T-PAIN : It’s not you (It’s me), colaborare cu Chuckie si Pitbull!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau